225

До "жените"

преди 2 години

Така е като не си възпитавате дъщерите да си хващат слаби и безработни, клошари а те си хващат татуирани мутри да ги отглеждат с парите си, после им изневеряват със слабите безработни, клошари и тнт , възпитавайте ги да си хващат само слаби и безработни, а не татуираин мутри да ги водят по Малдиви,Дубай, да им подаряват дживпове, вижте клошара ще им подари,цвете ,книга ама коя ли жена би оценила книга,цвете и тнт

224

До "мъжете"

преди 2 години

До всички разбирачи, които обвиняват жената, че била изневерила и идва ли не си го търсела: пожелавам ви един ден да имате дъщери, които да попаднат на подобни съпрузи нарциси-ревнивци. И тогава ще ви питам дали ще продължавате да сте толкова отворени.

223

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Пернишка латино драма

222

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Пу много злоба от жени към мъже, а сигурно горкия и мъж е имал една бройка тя а тя горката е имала целия квартал бройки

221

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Добре е на импотентните мутри с пари и чичаци да се изневерява със слаби и безработни потенти неопитни млади и стари готини мъже ако искате да ви запалят дупките и да има такива статии за коментари

220

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тази газелка си хванала си импотентна мутра с пари или чичак, после се запознала с някой слаб безработен 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 годишен романтичен потентен пернишки Казанова Дон Жуан не пипал жена запалил и дупките и мутрата е решил да и види сметката

219

Анонимен

преди 2 години

"Като чета коментарите на раята по-долу ми се повръща. Колко сте оскотели, прости и долни душици. Животни прости говорим за човешки живот. Ми ще ходи по мъже, как да не ходи, като простия българин е един селски комплексар."Но говеждият им мозък не може да осъзнае, че точно злобата им е причина жените да не ги поглеждат. Затова много ги е яд и завиждат на една красива и способна жена която няма да ги погледне и затова толкова плюят и злобеят. Изчетох няколко страници и много се забавлявах! :)

218

Анонимен

преди 2 години

децата не са застраховка срещу изневяра. Дори напротив - рутината в брака ги прави по-разгонени от гимназистки!

217

Пророк Врачов

преди 2 години

Аз писах още под оригиналната статия - това мирише от 1000000 км на сценка за ИК.Още друго писах - такива живи подаръци по фирми също се дават (буквално) - ставал съм свидетел. Другото е размяна - тъпчене за позиция, като комплексарите (също издигнали се във 99% от случаите без заслуги а или защото са полезни едеоди, или шуробаджанащина) си мислят че могат да спрат кифла да бъде кифла като и напомпат 1-2 деца -ми не става.

216

Анонимен

преди 2 години

Всеки от нас е изневерявал или го прави с обвързани и всеки си вярва че партньорът му не го прави... Е има и изключения, но обикновено са грозни/смотани хора. Затова просто не бъдете лицемери, наивници и предбрачен договор!

215

....

преди 2 години

Съпругът на тази Евгения не оригиналничи, имитира. Имаше един Герман Костин, който през 2015 беше удушил момче (сина си?) и в куфар го беше хвърлил в язовира при Пасарел. Не помня какво стана с този Костин - май отлежава. Той дали не беше убил и майката на детето ...

214

Анонимен

преди 2 години

На жената много деца да гледа и мокри дърва да готви, че отнемат повече време, да няма време да мисли за друго! Но понеже, тъй или иначе у главата на жената се събират гяволетини, трябва периодично да се удря по врата, та да изкочат гяволетините!

213

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До Жена - абсолютно съм съгласен, ама когато са те наранили и губиш всичко е трудно да бъдеш "достоен човек", а пък някой хора, когато напускат връзката вместо да са по дипломатични и да мине по леко раздялата нарочно обиждат и нараняват партньора си. И като изпаднеш в някакво умопомрачение белята е готова.Когато силно обичаш и да те наранили ти пада пердето.Ранената мечка е най-опасна. Не оправдавам убиеца по никакъв начин.

212

До Милен

преди 2 години

Не си мислим, че е от ревност. Заради имотите, които ще заграби е било, затова са замесени и свекъра, и свекървата.Но жената е моглс да се разведе и по взаимно съгласие.

211

Жена

преди 2 години

Достойният човек напуска един брак или една връзка, когато той/тя стане нетърпим/а за него.За сексуално неудовлетворените има изкуствени атрибути и специални филми. Имат достатъчно време за размисъл...Всички изневеряващи съпруги и съпрузи да се замислят, че когато нараняват, могат да бъдат наранени. Вие сте вид измамници и недостойни хора и как ще реагира жертвата на измама, не се знае.

210

Анонимен

преди 2 години

Да я беше опердашил няколко пъти, ако е хойкала....................и всичко щеще да е наред, то я явно дълго е търпял и накрая е изпушил..................или да беше пуснал молба за развод, да я сплаши............сега жената щеше да е жива и здрава!!!

209

До Бачи

преди 2 години

Е ,те за това АПИ си имат стая.

208

Рога,рога

преди 2 години

Пък Сидеров се ожени за снаха си.

207

Бачи Кико

преди 2 години

И няколко съвета за тези,които излизат с обвързани жени.Не им давайте напразни надежди,не им казвайте ОБИЧАМ ТЕ,ако нямате сериозни намерения,усетите ли,че хлътват по вас си тръгнете навреме,избягвайте публични срещи в парка,в мола,на кино или кафе.Ако нямате терен ходете на хотел и най-важното никога ама никога не ходете в тях,пък било то и само за кафе-НИКОГА,дори и мъжа И да е командирован на Луната.Спестените от хотел пари излизат солено накрая.

206

анонимен

преди 2 години

До АнонименЩото пък българските мъже стават за нещо...