100

Възмутен

преди 2 години

Тоя в ред ли е въобще? Тия се забравиха от лъжи и измами!!!

99

Асан

преди 2 години

Асан го е страх от гражданки... Само културиста Спецов му е приятел :)))

98

Момче

преди 2 години

Аз , като видя някой с шизофреничен поглед и се плаша ! А този Кокорчо ме плаши повече , защото е на свобода и говори абсолютни щуротии !

97

Стоян

преди 2 години

Асене една част от гражданите ги е страх от ококорените ти очи,защото погледа ти е страшничък. А на другата част сте им неприятни,закото сте мошеници и ти и Кире.

96

КирилАсен=Победители

преди 2 години

Удряйте, момчета! Продължаваме промяната на 14-ти.

95

Анонимен

преди 2 години

До 104 " Балами" усещаш ли как си го захапал яко за главата? Следва сладко засмукване!-:))) Герберасте!-:)))

94

клинкер

преди 2 години

До монкер. Че е тип, тип е, ама умен тип измамник и е Асан.

93

ГЕРБ

преди 2 години

Цецка Цачева ще е новия министър на финансите.Горанов от Свищов е първа резерва.Онзи с фурмите на икономиката .На другите нито карти пионки имената дори не ги знаем. То за тва ГЕРБ нямат много лица на плакатите за изборите. Ще ги решат после.Може Пеевски да сложат. Все пак ще се коалират с ДПС.Внимавай КОЙ избираш.

92

Монкер

преди 2 години

Много точен и аргументиран тип е Асен. Евала.

91

българин

преди 2 години

До 98 И що бре Гербере заблуден? Само на др Борисов ли трябва да " верваме" 100 години?-:(( Жалък си бре Бойкофиле!!-:((

90

Плюй по Асен

преди 2 години

Гербатрола плюе неуморно.Хайде, че възпитаника на Свищовската академия, неуспешния докторант от УНСС, никога не работилия в частния сектор а само като служител в държавната администрация - Владо Горанов чака за поста.Той други оферти няма.Чака или Герджиков или Бойко да го направят министър.Плюй Асен, но не обвинявай другите за това което е неговата алтернатива - Горанов и напред към .......

89

гражданин

преди 2 години

Глу.пости, било ги страх да говорят с тях. Страх ги е от вас, измамници.

88

Помнещ

преди 2 години

До 95 Абре,ти хубаво ги подсещаш ***,ама и пръста, няма да си помръдната,па да сеi Образоват уви! Днес е лесно,кликаш в нета и го четеш до 10 коляно нали? Ам,младите Бойкофили не искат и Не искат истината! Дедо им Борисов е Бог!-:)))

87

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам някакви нови промутитани мошеници обещават всичко и се намират наивници да им вярват

86

Някой

преди 2 години

Типичен Остап Бендер! Както казваше бившият му съдружник..."Измамник,но интелигентен измамник"! Спомням си когато гласуваха добавките на пенсионерите в Парламента ,как мячеше , че това били 800 милиона ,които нямало откъде да се вземат! И изведнъж чудеса...появи се спасител на 1 милион пенсионери! При тези лъжата спирачен път ...няма!

85

ЮженГлобус

преди 2 години

Продължаваме! Давай, Асене.

84

:)

преди 2 години

Днес и утре гербатрола е в метавърса 24/7.Четете Wikipedia просто напишете Бойко Борисов.Образовайте се в деня за размисъл..В някои от фирмите, в които участва, Борисов е съдружник и работи в тясно сътрудничество с Румен Николов (Пашата), Младен Михалев (Маджо), Алексей Петров (Трактора) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в тогавашния периодичен печат като представител на ръководството на сенчестата групировка СИК.[19] Борисов е описан като силовак и тн.

83

Constantine

преди 2 години

Радвам се, че има такива хора още.

82

Хасанчо

преди 2 години

Мен не ме беше страх. Дръпнах се да ти минат очите, бе.

81

ха ха

преди 2 години

Е-гат-и смешното твърдение-хоратаги било страх. ХА-ХА-ХА. Тоя нещо ни бърка с 1989г. Нелепа история.