12

Анонимен

преди 2 години

До 8Ти нали си ваксър и оваксън такъв, кво ти пука аз искам ли или не искам да си сложа отрова, произведена от доказани престъпници срещу човечеството?! (Ако разбираш малко английски прочети историята на любимите ти Файзер и Джонсън, особенно раздела за платени обещетения и съдебни процеси).Вижда се ясно кой е тъпака без критично мислене.

11

1

преди 2 години

До Анонимен 7 "Значи, че викаш?" Не, значи, че ви обръщам внимание върху факта, че антиваксърите поначало са маргинализирани. Вероятно оттам идва и антивкаърската им позиция.

10

Анонимен

преди 2 години

До 8 Моля, убеди ни с непоклатимите си доводи, базиращи се на желязна логика. Сега е момента да ме накараш да се инжектирам с бъркочите. Давай, другарю.

9

Щерю

преди 2 години

Ковид-вируса е обикновен вирус, на който изкуствено са прикачени щипчести протеини. Организмът на заразените се справя с вируса, но някой хора се АЛЕРГИЗИРАТ и за съжаление умират от АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ към протеина в шиповете, прикачени към вируса. Така, че, ключето за оздравяване е - да няма стрес и да се сведе хистамина до минимум, чрез антихистаминови препарати (алергозан; урбазон и др.), витамин Ц, магнезиев цитрат и антиалергичен чай от агримония. А в болниците ги лекуват от пневмония...

8

Анонимен

преди 2 години

как ще убедят мислещите хора да си сложат отровата, като е ясно, че нито спира нещо, нито предпазва. въоръжавайте се и тренирайте, защото като им свършат аргументите ще им остане само насилствения метод. ако не искате да сте жертви...

7

Анонимен

преди 2 години

Като гледам антиваксърите на форума, не подлежат на убеждаване . Срещу глупостта няма доводи.

6

Анонимен

преди 2 години

До 6 "знете ли какво значи уголемения шрифт?" Значи, че викаш?

5

1

преди 2 години

"В противен случай съмняващите се ще станат ОЩЕ ПО-отчуждени от обществото" Антиваксърчетата, знете ли какво значи уголемения шрифт? :)))))

4

Космонавт

преди 2 години

Абе из съм против, пък и нямам голямо желание.

3

АнонимеН

преди 2 години

ДОКТОР БИЛ ГЕЙТС: МНОГО ВИ ЗНАЯТ УСТЕНЦАТА И СКОРО ЩЕ ВИ ПУСНА ЩАМА МЮ ПРО + ЩОМ С ДОБРО ОТКАЗВАТЕ ДА СЕ ПРЕВАКСИНИРАТЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ ОЩЕ ОТ РАЖДАНЕТО ИМ И ИЗМЪКВАНЕ ОТ ПРЕВАКСИНИРАНЕТО ВСЯКО ЗАБРАВЕТЕ!

2

Асан

преди 2 години

Менгеле и той беше против ама Хитлер командва :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Ауу, гa.ньoвци! *** и конспиратори! Бива ли тъй от цивилизована Германия такова нещо?