127

Чакайте сега!

преди 2 години

Има вълна, има много заразени въореки ваксините...и пак ще ваксинираме?!?!?! Едно се чудя кога ще си признаят, че няма начин да се предпазиш и че все някога ще се разболееш? И кога ще признаят, че ваксините са чиста печалба и нищо повече? Невероятно е да се блюскаш в една и съща стена и да не разбираш защото не пада....

126

Анонимен

преди 2 години

о по-нагледно доказателство, че ваксините са всичко друго, но не и ваксини. Не действат, поне не срещу вируси, истинската цел с която ни бодат се разкрива с всеки изминат ден и накрая всички ще разберем оти ручахме жабетата, но ще е късно да се поправим.

125

Анонимен

преди 2 години

Отговор на ...чети за квантов вирус и ще разбереш защо всички трябва да са ваксинирани, но внимавай че е малко злокобно измисленото от филантропите соросоидий

124

Анонимен

преди 2 години

Обаче защо вируса си избра Европа и Северна Америка ей това не мога да разбера.

123

преди 2 години

Какво означава това. Най-ваксинираните държави чупят рекорди. ??? И цялата вина трябва да падне върху шепата неваксинирани.Обяснете това явление??! Моля?

122

Треа знаеш ...

преди 2 години

Тая история с доктор Джекил и мистър Хайд има нещо много вярно в нея ...

121

Глей сега...

преди 2 години

Разбирам нещо да съм и направил та да взима кучето да го насъска по мен, ама не.Ще каже човек некой път,че ще ги бие човек няма да ги обича.Ооо кви истории мога да ти разказвам още.Ама крайно невъзпитано поведение по протокол.Ама то грам ми не пука от кучето ама се чудя кви легенди още наприказвали дето не са верни.То някой път с домашните любимци по-добре може да се разбере човек отколкото със стопаните им ...А то кучето ме знае че съм добра душица принципно с изключение на колониалните изверги

120

Анонимен

преди 2 години

Защо слага зеления сертификат в кавички не. мога да разбера.

119

Преди време:

преди 2 години

Се запознах с едно момиче по интернет... И това по времето на mIRC и други подобни - това беше преди десет години.И идва на среща с черния си питбул, което е жалко принципно - мен ме не е страх ни от кучето ни от нея.Ама явно харесваше кучето си повече от мен.В смисъл не е готино братчета отиваш си поговориш с някое готино гадже и насреща ти чифт челюсти и агресивен характер. Не бе нема лошо кучето ме усети некво такова и почна да маха с опашка. Обаче не излязох пак! Все едно съм некъв...

118

До 1

преди 2 години

Въпросът е, че у нас ваксини има. Но пък желаещи няма. Да, другите държави пак искат сертификати, да, има заразени. Колко са починалите обаче? Дали болниците им са пълни с ковиди? Не! И Германия "не чупи рекорди", защото с тия мижави 200 позитивни на 100 хиляди е на светлинн години от нашите 1200 на 100 хиляди! Btw, вече сме на второ място в света(!), по смъртност на милион от населението. Пред нас е само... Перу. Първо ли гоним?

117

Кръстоска ЕболаКовид

преди 2 години

Това окончателно ще тръшне Европската уния.

116

Време е за НОВ

преди 2 години

Трябва НОВ вирус да ПУСНАТ с подобрения, за да удря всички държави, за да може да се извършат промените за новия световен.

115

Василев

преди 2 години

Боцнете са бе селяни прости, боцнете са за да живне бизнеса и икономиката!!!Идва китайският дракон и ще ви изплющи!!!Агент Касандра Миранджа!ЦРУ!!!

114

КУНЧЕВ

преди 2 години

Аз съм още на БАХАМИТЕ! Вие къде сте? Студено ли е!

113

1

преди 2 години

Това че са ваксинирани 80% от населението нищо не значи, защото голяма част от най-уязвимите са били ваксинирани още март-април. На практика тези хора вече могат да се считат за неваксинирани и им трябват нови ваксини. Но тук пък идва моралната страна на въпроса как за богатите ще има ваксини на всеки 6 месеца, а бедните да умират. Вижте Израел. Първи се ваксинираха, отпуснаха всичко и като почнаха пак са се разболяват есента, отново масово се ваксинираха с трета ваксина и сега пак са добре.

112

Вируслав

преди 2 години

До КУНЧЕВ- "Тук е топличко"----В казана ли?

111

КУНЧЕВ

преди 2 години

Аз съм още на БАХАМИТЕ! Как е купона антиваксъри? Студено ли е навън? Тук е топличко!

110

Анонимен

преди 2 години

Докато се мотаме, хората вече трета игла бодат, а на тези с по две им викат "антиваксъри" и конспиратори и ги кълнат да горят в крематориуми... А ние още първата не сме сложили.

109

Гладен червей

преди 2 години

146 При мен са. Готвим се с аверите за обилна вечеря.

108

Анонимен

преди 2 години

"Ограниченията паднаха, но COVID остана: Оптимизмът в Европа намалява">>>>>>> Това "врачката" ни го подсказа още в началото на пандемията и затова още тогава го твърдяхме че ще стане така. Благодарение на знаещи и можещи учени като д-р Колчаков, които днес откриха топлата вода, ние със "средновековното" мислене най-накрая получхме признание.