172

безпартиен

преди 2 години

Радев е минало,с нищо незапомнящо се.А да -прави много лицеви опори.

171

Tоя па

преди 2 години

Ти пък кого ще обединяваш бе ?! Ти си загубил само от факта че си гербаджийски шут и поредното ***..ре на Борисов , който ще ти съсипе и живота и кариерата !! Гледай си латинския там !

170

Радев

преди 2 години

Ела бееее, ...ела да ти покажа колко лицеви опори моа да правя !

169

Браво

преди 2 години

Разби го !

168

Студент

преди 2 години

Абсолютно вярно,г-н рофесоре ! И не само това - Радев с огромен успех продължава да ... РАЗЕДИНЯВА !!! Нещо повече - за сетен път показа,че не е способен да управлява държава та !!!

167

Анонимен

преди 2 години

Ние сме бедни, но за сметка на това-много прости. За съжаление, няма да си изберем умен президент, а злобен и арогантен.

166

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на Радев и хунта България в мирно време дава по 1000 българи на седмица свидни жертви, а можеме да си представим каква трагедия щеше да е ако той беше главнокомандващ в истинска война. Боже спаси България !!!

165

С...ирки

преди 2 години

Права и лицеви.. .за престиж.

164

Анонимен

преди 2 години

Не знам, какви са най-високите скорости развивани от Радев с изтребителя, но с такива скорости бяга от дебати(които са основната му отговорност като КАНДИДАТ), че сигурно може константата за скоростта на светлината да я прекръстят на "руменово число".

163

Анонимен

преди 2 години

Г-н Професора няма шанс този г.з. да го разбере,...а камо ли Зайчарника му !

162

Анонимен

преди 2 години

Браво професоре!!!

161

Анонимен

преди 2 години

Радев и хунта парализираха държавата и подложиха Народа на геноцид - 1000 души български седмично заминават в Отвъдното заради престъпно действие и бездействие, а Радев цитира Дебелянов на "Задушншца": Умрялите не са вече наши врагове ! Да беше цитирал и Хитлер: Арбайт махт фрай !!!

160

Ти можеш!!!

преди 2 години

Пишман станахме. Всички и всеки за пари да се урежда. Ректоре, застани с Българския флаг на стълбището, между двамата братя. Стълбище по което хиляди студенти-най интелегентните деца на Родината минаха и полетяха във висините на науките. Всичко това искаш да размениш с Тиквата да те видят коленичил, да те видят плячещ? Развей знамето. Извади бутилка шампанско. Разбийго в най дгорното стъпало и изречи "Радев Софийският Университет ще гласува за теб". Бъди здрав! Вярваме! Ти можеш Ректоре.

159

Хм

преди 2 години

Тоз не му миришат чорапето, не е от *** и не прави лицеви. Не е и достатъчно прос.....с Т. Не става за президент на бугарето.

158

Анонимен

преди 2 години

нЕ НА КОМУНИЗМА. нЕ СТИГАТ ТОЛКОА ГОДИНИ МИЗЕРИЯ ГЛАД БЕЗРАБОТИЦА ИНАМЕСТВАНЕ НА СВОИ ХОРА. сТИГА.простолюдието и невежеството тъпите ограничени незнаеще хора нечели книги неразбиращи от политика които не могат на малки ям ипръст да стъпят нито по образование нито по знания като човек виждащ в бъдещето ще ми слагат минуси. нещсатни и слаборазвити души. САМО ГЕРБ И ГЕРДЖИКОВ!

157

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..какъв "обединител на мутрите"?!..Тоя го използват за носна кърпа и след като сеиздухат с него,ще го захвърлят...Макар че може и да му обещават некакво "повишение"..Но във всички случаи "Тридесетте хиляди сребърника" са му осигурени..

156

Щирлиц

преди 2 години

Е щом този...е професор,аз съм поне Айнщайн.Много професори,лошо образование.У лево.

155

Анонимен

преди 2 години

Предателите гледат в страни и низко в земята. Предателите са сресани. На предателите долната им устна е зачервена от аналнотабръмбуликане а о, О-образната срамна устна на куратора им. На предателите им дават по 20% одобрение. На победителите 50 +++%

154

Анонимен

преди 2 години

Андрешко пак ще избере за президент по-простия. Не случайно Борисов казваше: Вие сте прости и аз съм ***...затова се разбираме !!!

153

ПроСоТо

преди 2 години

До Руми е много ядосан...абе попитах те :- ТИ лично понамаза ли от десетте процента,които Тиквун получи за ПРЕДПЛАТЕНИТЕ два МИЛИАРДА за "Ефките",или му слугуваш безплатно?..Сподели де,не свенувай ся!../можеш и да послъжеш малко..Но ние си знаем../