43

Анонимен

преди 2 години

Ей, всеки чалгар вече с претенции да разбира от тестове, вируси и ваксини. Птичи ВирОс, търтаки търтаки ....върти...върти...куш гриби.... който яде птичи крак, той за мене е бунак

42

Анонимен

преди 2 години

Разблокирайте антиваксърите!!!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Марта, прекалила си с бялата субстанция! Като си подписала информирано съгласие когато са те боцкали, сега ако се разболееш, не би трябвало да имаш право да търсиш лекарска помощ. ПОДПИСАЛА СИ СЕ, СОРИ!

40

Анонимен

преди 2 години

Присъствено-когато Бг стане зелена зона, дотогава на ДО! Бг в момента е тъмно лилава зона, за какво присъствено изобщо се говори и то за деца?? Заради няколко мързеливи ***, скоро ще докарат Бг до пълен локдаун, ще сринат среден и дребен бизнес, пълно безумие, а има ДО и е точно за ситуации като в момента!!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Моля не хранете троловете!

38

Анонимен

преди 2 години

България се превърна в протестантска държава, всеки ден всеки кръгъл час се провеждат протести ..

37

До Марта

преди 2 години

Ами като не искаш да си коректна към простаците, ходи при интелигентните бе, Марте. Навсякъде из ЕС има такива, а също и в България. Що щеш тука да псуваш простаците?

36

Марта

преди 2 години

Къде не ходят неваксинираните? Нима не ходят по ресторанти и протести??? Във фейса е пълно със снимки на хора, които най-безотговорно сеят зараза по кръчми без да са ваксинирани.

35

Анонимен

преди 2 години

В статията е написано, че 85 % от родителите са против тестването, а цял ден телевизиите лъжат, че 65 % са били дали съгласие. Значи Министерството на Образованието и това на Здравеопазването, начело със Стойчо Сертификата ЛЪЖАТ! Оставка нещастници!

34

Бay

преди 2 години

"най-малкото съмнение не пращам детето на училище" лъжем, а ? :D

33

До 29

преди 2 години

Абе не знам. Едно време нямаше СЗО, Европейцка комисия по лекарствата, ваксини срещу вируси и доброволни ваксинации с експериментални продукти. Не знам, аз се мъча да се пазя от крайности в една или друга посока, но изброените неща и на мен ми идват вповече. Хората са уплашени за децата си.

32

Анонимен

преди 2 години

Скъпа Марта, задни ите си ги веят ваксинираните които разнасят заразата. Ние неваксинираните сме ограничени и не ходим по такива места. Така че по- добре млъкни.

31

Кацаров

преди 2 години

Вторият доставчик на тесове е изчезнал. Взе парите от търга и го няма

30

Марта

преди 2 години

Честно казано писна ми да съм коректна към простаците. Не разбирам защо цяла държава трябва да страда заради глупостите на някакви хора с архаични разбирания. Хората умират в болниците, вие си веете неваксинираните *** и немаскираните лица по барове, кръчми и протести. Аман вече, би трябвало такива хора да са лишени от права. То не е човек, а скот първобитен!

29

Анонимен

преди 2 години

Браво само така до победа неим искаме никакви ваксини и лекарства и сертификати нито пък тестове стига сте лъгали народа престанете няма да ви се размине номерата ще ви унищожим първо вас после семействатави разбрахтели *** мутри

28

Анонимен

преди 2 години

Ко сега с децата ,гадове а милионата администрация ,полиция военни ,общини

27

Анонимен

преди 2 години

Като ни проверяваха едно време за въшки в класната стая нямаше проблем, сега пищите като ощипани моми. Става въпрос за безобиден тест! Никой не е казал, че след теста ще почнат и да ваксинират децата Нарочно ли го правите или сте крайно ограничени в разсъжденията си?

26

ВИНЕТУ

преди 2 години

Айде, не съм видял коментар, че и тези са пратени там от Боко. Кошмари имате от него за всичко.

25

т

преди 2 години

ДПС почитатели

24

ne 23

преди 2 години

Не разбираш ли, следващата стъпка е "ваксинация", от която ще станат стерилни? Кое не ти е ясно?