28

Анонимен

преди 2 години

Колко процента от неваксинираните влизат в болница,мисля че е повече от 80. Ваксината е майтап.

27

Анонимен

преди 2 години

Защо не могат да заменят? Отговорът е ***: защото тогава Бил Гейтс и сие ще останат без заплата, хаха!

26

некой

преди 2 години

Защо не могат ли? Защото са по евтини, като станат като ваксините - ще ги заменят!

25

(-_-)

преди 2 години

Значи вижте какаво, ваксините са просто незаменими! Няма боледувал, ама алергични и тем подобни. Особено подходящи са за деца, нищо, че болестта не ги застрашава..Така, освен това ще е хубаво и минимум веднъж в годината да си подновите абонамента, че пак става страшно, ейй трупове навсякъде, ужас!Налягайте парцалките и утре пред мола да си получите порцията божия благодат!

24

Красимир

преди 2 години

Просто са евтини...

23

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

До БayКВО МИ БАУКАШ?

22

Антифашист

преди 2 години

Целта е терор, и отнемане на правата ни, след нова година и имуществото, с 600 лева за ток или парно, много бързо ще стане...Фашизма като идеология може и да е в капитализъм, социализъм, да ползва широк спектър от методи, в нашия случай това е медицински фашизъм, в момента вкарват еко и техно фашизъм. Нещата не са хубави, но след като 80% не желаят да се ваксинират, да гласуват за една от трите партии коя предлага това: Възраждане, АТАКА или Русофили за България.

21

Анонимен

преди 2 години

Защото, ваксата е авангарда, троя кон за тоталния контрол над добиичеетата.

20

Бил Гейтс

преди 2 години

Нямаме план за депопулация чрез хапчета, а само с ваксини...

19

анонимен

преди 2 години

Аз съм силно разтревожен, че ако Ковид изчезне това би довело до спад на желаещите да се ваксинират. Поради тази причина е по-добре Ковид да не изчезва за да не се поражда колебание у хората за нуждата от ваксината

18

Анонимен

преди 2 години

Доц. Атанас Мангъров е кандидата на Възраждане за министър на здравеопазването! Днес имаше среща между Костадинов и доц. Мангъров за която може да видите повече информация на фейсбук страницата на Възраждане! Гласувате за Възраждане, доц, Мангъров става министър на здравеопазването, и ПЛАН-демията приключва! Елементарно е!

17

Лекар

преди 2 години

Ваксините стимулират естествения имунитет. Твоето тяло реагира и изгражда твоята защита . Докато хапчетата са синтетични антитела, дават го когато ти нямаш антитела, ето това е изкуствен/ пасивен имунитет.

16

Анонимен

преди 2 години

Идеята и смисълът на ваксините е да изработиш имунитет -профилактика. Хапчетата са за лечение , когато вече си болен. Явно народът не схваща разликата.

15

от ФИЛИПОВЦИ

преди 2 години

НИЕ ША гласуВАМЕ за БАТЕ БОИКо, То обещава на нас ТА ЛАВИЗОРИ(монитори) и КОМПУТАРИ да са оБРАЗУВАМЕ!! бАТи БОИКО много добар 4овек има КАмьон и гледа страшно от ниего !

14

Анонимен

преди 2 години

Защото не се връзват с плановете на световните кукловоди

13

Бay

преди 2 години

Народа е готов да изпие малко изследвано хапче ако се разболее тежко. Тогава вече е смел. :D

12

Анонимен

преди 2 години

интересно, появява се информация, че хапче пази повече от ваксина и "докторята" надигат вой с некви абсолютно безмислени тези. Дали не е щото ще загубят допълнителното но сигурно заплащане за поставяне на 1,2...5-та ваксина или от нуждаещите се, чиито престой държавата щедро заплаща?

11

Анонимен

преди 2 години

Защото ще се знае че може да се лекува и няма да има масова психоза

10

ууу

преди 2 години

Защото си ги пиеш сам (ако искаш пиеш) и не могат да те контролират.

9

Антибиотиците

преди 2 години

Помагат само в 5% от случаите. В останаите водят до усложнения и смърт.