39

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко .... изляти са в едни чекмеджета. Видя ли новите снимки на спинкащият буци, даже и презервативче до патлака беше сложил.

38

Калеко Алеко

преди 2 години

Парите за Хемус са изляти в магистралата и поне се занае къде са отишли, а доколко това е било целесъобразно само Съдът и Прокуратурата могат да кажат, за разлика от близо двата милиарда изтеглени като заем от правителството на радевата Хунта само през последният месец, а ако към тях се добавят и резервът от 2 милиарда които ББ им остави, то милиардите изхарчени от фигуранта само през последните няколко месеца вече стават четири и радеФ трябва да отговори в кое чекмидже ги стъкми ... !!!

37

ha ha

преди 2 години

Абе Бати Боко за това ли обичаше толкова да обикаля 'магистралите си' - да прибира саковете??? (явно не верва на банките и обича пачките...)

36

на кратко

преди 2 години

Чекмеджан раздал едни аванси, за да му напълнят чекмеджетата. Излъга за пореден път, че имало гаранции, а реално няма. Мините, които заложи са толкова много като след война. Ще откриваме и ще избухват години след управлението на хунтата герб-дпс.

35

дедо Ташунко

преди 2 години

Тази женица сипе порой от приказки, но никоя от тях не хваща дикиш. Страхотни кражби на гърба на на бедният българин. А на нея самата са й плащали луди пари, за да прикрива далаверите. Чорапа се разплита, имайте търпение.

34

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки, дъра-дъра само за да въпреки дадените авансово суми за материали, защото Комитова взе от парите за автомагистрала Хемус 500 милиона, които няма да бъдат върнати....а къде са ги вкарали Киро и Кокоро не е ясно. Това е промяната, честито българи!

33

Българин

преди 2 години

Да се смееш ли, да плачеш ли ? Ами ако искате да свършите някаква работа, ще разберете ,че Борисов си е свършил работата! Всъщност, къде са ония близо половин милиард/491милиона/, които Кокорчо извади от сметките на Автомагистрали и набута в бюджетния излишък? Те ще бъдат ли върнати на фирмата! Ако Борисов е плащал предварително, това е най-доброто което е можел да направи! Първо, че сега материалите са двойно по-скъпи,и второ...щяха да бъдат откраднати от "служебните"!

32

Анонимен

преди 2 години

До До некой - като онзи *** транспортен министър, алкохолика Москов - които си уби сам детето в нетрезв вид с моторна шейна! Вместо да се гръмне се покри и Бати Боко го направи Шеф на някаква Банка (черноморска или нещо такова!) Някой да си спомня за него? Да е в предизборната агитация на герб (колко са принципни)?

31

Анонимен

преди 2 години

Христова като говори за кражби да обясни дали ще върне заплатат си от 13 000 лв на данъкоплатците?

30

До некой

преди 2 години

Така де, а при ББ - като те хванат да крадеш - те пращат на друга - по висока длъжност! Така да се каже - вече "доказан експерт'...

29

Анонимен

преди 2 години

Парите парите къде са парите ----

28

некой

преди 2 години

Тия в 'лошия комунистичеки Китай' - ги бесят публично! За назидание на тия които ще опитат да правят същото! И за това сега Китай догонва САЩ като втората (ако вече не е и първата) Икономика в Света!

27

Анонимен

преди 2 години

По важно е да се разчепка докрай хвърлянето на сакове в джипката при обиколките по Хемус .

26

въпрос на време е

преди 2 години

Големо тегло го чака банкяския айдук,Божието наказание тежи над него с пълна сила!Нема дек да се скрие!!!

25

Атанасов

преди 2 години

До АнонименАми , който е работил в тази сфера-разбира думите и....а такива,които не разбират,да не пишат.

24

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън. Седи някаква на хранилка и обяснява как съвсем законно са крали и как това е най-доброто за държавата.

23

Дако от Сокако

преди 2 години

Всеки друг метод щял да излезе по скъпо, ама и по качествено. Ин хауса е мижи да те лажам. Едни некадърници възлагат работа на други некадърници уж за малко пари, *** накрая кат се тегли чертата какво ше стане?

22

Активист на БСП

преди 2 години

Ке ги вратите,ке ги вратите !!!!

21

Анонимен

преди 2 години

кога ще има някой е затвора доживот??? КОГА? Какво и колко трябва да откраднат за да тикнат поне един в затвора? КОГА?

20

Анонимен

преди 2 години

Парите са на топло у чекмеджетата.С част от тях са купени последните проблемни машини с цел провокация.Друга част от парите ще иде за купуване на гласове по селата.И една ама не малка част от парите ще бъде гепене от герберски кметове!