7

Анонимен

преди 2 години

Въпрос: Съдържа ли ваксината на Пфайзер нано-частици на графенова основа?Отговор: Не.Въпрос: Има ли негативни странични ефекти от ваксината?Отговор: Не. Няма.

6

Малки обяви

преди 2 години

Столично училище спешно търси две хигиенистки! Бонуси към основното възнаграждение!

5

Анонимен

преди 2 години

Това е една пълна пародия. Уважавайте повече себе си, учители!

4

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Прислужничките ще вземат пробите!!

3

Ай честито

преди 2 години

Цитат от статията: "тестовете могат да бъдат прилагани от непедагогически специалисти". Кои са непедагогическите специалисти в едно даскало? Ами, освен леля Марче чистачката? Та точно тя ще прави тестовете, учителките не щат, а леля Марче не ги разбира тез ми ти модерни вируси и за стотачка към заплатата ще тества бърже всите хлапетии, така и така им бърше опиканите тоалетни

2

Анонимен

преди 2 години

За власт и пари човек сте готови да затриете и майките си да.........! Новоотгледани еничари бродят мамооо.....и пред нищо не се спират!*** или дръвник,ваксина или затвор,глад и гладна смърт!

1

Лоши времена...

преди 2 години

Една моя колежка от училището, се побърка горката! След като тя се зарази с вируса, после и цялото й семейство, нямаше смъртен случай, но тя се бъгна хептен, постоянно за този коронавирус говори, гледа в една точка и за него говори! Директорката вече мисли да я освободи и да се лекува при добър психиатър, защото е вредна както за нас, така и за учениците!