338

Реалист

преди 2 години

Хемус нямала разрешително за строеж е то ако се чака разрешително ще трябва да се водят около 50 000 дела от наследниците на бабичките с нивичките по трасето, алчните внуци искат по 100 000 Е на декар щото имали лице на магистрала и можело голем бизнес да врътнеш.По трасето има и селца от преди 1000 години дето требва се изследват поне 5 години .щото може да излезе доказателство че сме Атлантиди ...след около още 50 години ще има разрешително.Или защо някои хора не искат севера да се развива...

337

Анонимен

преди 2 години

Ако спечели Герджика- печели цял един народ! Ако спечели фигуранта печели единствено мафията! Хора мислете!

336

Бочко

преди 2 години

ДБ на балотажа кого ще подкрепи ? БСП не ги искат ,а те не искат Герб както и да е...

335

Стамболов

преди 2 години

Къде е минал "вдигнатия юмрук " само война и глад

334

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Тази статистика на НЕоригиналната ГАЛЪП е като изскочила от кулоарите на пРезидентските ъдвайзъри - до един верни во крове на Матушка радная. Елементарната логика показва, че подобен процент е абсолютно невъзможен от гледна точка на факта, че 50 и повече процента от редовите комунисти (БСП) няма да вотнат за Чорапа, ДПС - хич, ГЕРБ - абсурд, ИТН - не повече от 30%, а от останалит тук-там. Та така, как стана тоя номер с процентите. Може ли няко да обясни?

333

Далай Лама

преди 2 години

Явно в България има 6 милиона мазохисти !

332

Интересно !

преди 2 години

Интересно как никой в "нашата" ( а дефакто руска ) държава не вижда гангстерското газене на Основния закон от Фигуранта и копоите му !!!!!!! Няма Главен прокурор вече - намериха му цаката и повече няма да видим каскета на "народния закрилник" ! Фигуранта и обслужващите го бивши агенти на комунист. държавна сигурност превзеха властта и ще върнат България с 50 г. назад !! А суверенът си бърка в носа и гласува безропотно ! Честито !

331

Анонимен

преди 2 години

Радев може да води само по простотия и невежество

330

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Давай Радев! Още можеш. Доразсипи България и го начукай два ката башка главата на гласуващите за Тебе, за да получат гъдел и те заобичат още повече. ;)

329

Чолаков

преди 2 години

Зелен чорап-зелен сертификат!

328

Куизъц Хадерах

преди 2 години

Ясно е, че радеф ще спечели. Има си хас с нагласените и манипулирани машини това да не се случи. Защо отказаха да се броят разписките? Какво щеше да се случи ако разписките и протокола от машините се сравнят? Щеше да лъсне изборната измама на фигуранта и служебната хунта. Остава само ПППП да ги натъманят като първа партия по брой гласове. Мошеници!

327

ПЛАТЕНА стъкмистка

преди 2 години

За Фигуранта е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и келепира от привилегиите и държавната издръжка отиват на кино , а и Гешев отдавна го чака за спявка в следствения арест.

326

Анонимен

преди 2 години

На първи тур ще гласувам за Герджиков,на втори-за него или за Панов.Защо не за Радев?Свободен човек съм,военщината не обичам;равнис-мирно,робски душици недокл..тени;помните ли кой беше Решетников;цигарения митрополит и хленченето на нашия пред него,плонжовете на Йотова на летището;две думи на кръст не може да изрече предварително неназубрени;синергиятаааа; България в сърцето; Конституцията;скандалите с неговата мома,не случайно я скриха от около година и нещо;а това,че буквално пристана на Козяк

325

Поп Грую

преди 2 години

Начервисаният xepмaфроЙдит гержикова няма шанс. Що за наrъл rлyпак трябва да си, че да се хванеш с repберастията???

324

Анонимен

преди 2 години

До Гейджиков е аут......Той че не блести с особен интелект ректора, е ясно на всички.......... Ъхъ, на всички подобни на теб индивиди. Не и на международната и българска научна, културна, прогресивна общност. А доколкото има нещо ясно, недоверието към интелигентните люде, презрението към тях е останало като разсейка от комунистическия карцином, завладял БГ след 44г. Мда, първо хълцахте по чалгаря, после ви разби сърчицата, сега облзвате г.. на зеленочорапестия и прокситата МУ, утре другиму, мин

323

Опитен

преди 2 години

До Гейджиков е аутВярно е. Герджиков е окрадил Фонда за научни изследвания и го държат с компромати.

322

158

преди 2 години

Ясно е, че Радев ще спечели. Спестете пари на данъкоплатеца. Колебаещите се и такива дето гласуват за кандидати без шанс, да гласуват за него още на първия тур. Радев си прецака рейтинга със зелените сертификати, но съм убедена, че Брюксел не му оставиха избор. Сделката е финансова и сме с извити ръце. Само да не прекаляват с мерките, щото ще гризнат дръвчето. Аз ще гласувам пак за него, макар и с известни резерви.

321

Анонимен

преди 2 години

Абе щом има толкова баламурници, които ще гласуват за РадеФф, значи си заслужаваме всяка една лоша страна на съдбата ни. Този човек се провали, като президент, а служебния му кабинет се провали във всички сфери ... незаконна работа, някакви ПР пресконференции, изпуснаха кризата с Ковид-а и мрем, като мухи. Въпреки това *** ще пусне гласа си за това недоразумение, което нито е политик, нито е интелигентен, нито има капацитет да е президент - доказано.

320

Анонимен

преди 2 години

Абе няма какво да му мислим: номер 15 за президент и номер 32 за народно събрание!

319

Мут Лабен

преди 2 години

До Кукуто: Дай Боже!