224

Gogo

преди 2 години

Ако са за Албания или Грузия защо са внесени в България?? Тук ли ще им правят демонстрация??? По логично е да ги внесат в страните в които ще ги показват.

223

До Minuva42

преди 2 години

Бойко Рашков не ти пречи да гласуваш за Бойко Борисов от Банкя, още повече пък да пречи да му симпатизираш.

222

Смях, смях, смях

преди 2 години

Пропадналият алкохолик Рашков нямало да коментира най-успешният български политик Борисов ! Ами да коментира некадърния си шеф - фигуранта Радев !

221

ха ха

преди 2 години

Откъде намерихте тая креатура да я сложите за вътрешен министър? СРАМ. Но пък много си отиват с Радев. Като две страни на една и съща монета са-напомнят ми на злобни, ***, за сметка на това агресивни селяни на 9 септември, стъпили на жълтите плочки.

220

ууу

преди 2 години

До До 229 Няма джипка и не си е пълнил чекмеджето с "камъчета" от магистралите.

219

Фигурант на фигурант

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно: - Какъвто президента , такива и безочливите му фигурантчета от правителството. Все потенциални клиенти на правосъдието....

218

Minuva42

преди 2 години

И все пак мен ме интересува как така тези машини са попаднали в същия склад със сертифицираните машини.

217

Анонимен

преди 2 години

Че машините са манипулитани е ясно. Рашков само да каже истина ли е това за допълнителните машини. Другите му разсъждения въобще не ме интересуват.

216

Minuva42

преди 2 години

Ненормално е този неуравновесен човек да слага такива етикети на политика управлявал най-дълго България в демокрация. Всяка политическа игра трябва да има някакви граници.

215

ПроСоТо

преди 2 години

Начи пропадналия "политик" имал подкрепата на адин милион електорални единици викате ?..Много малко бе!..Един известен анализатор беше определил,че въпросните бокови електорални единици са цели 80 процента .."Аз съм *** и вие сте прости,за това ме подкрепяте"..Та нещо яко е загубил доверието на голяма част от въпросния "осемдесет процентов"..."електорат"..

214

Анонимен

преди 2 години

Какво се случи с Мая Костинбродска, а с Бареков ? Голяма излагация.

213

До 229

преди 2 години

Би ли пояснил в какво се е " провалил" Рашков като служебен министър на вътрешните работи, а и като човек?

212

румен

преди 2 години

Имах в Предвид --по добре пропаднал политик-отколкото пропаднал алкохолик..ХА

211

До Любомир

преди 2 години

Защо му е на Бойко Рашков като министър на вътрешните работи психиатрична "грижа", пък било то и " препоръка" от форум, първо се погрижи старателно за собственото ти психическо здраве, пък после давай акъл...

210

Анонимен

преди 2 години

Провален политик е самия Рашков. По-злобно същество не сме виждали. Рашков не може да преглътне, че Борисов е най-успешния политик.

209

румен

преди 2 години

До Интересномного ми хареса коментара..По добре пропаднал политик-отколкото пропаднал политик.И пак пропадналия политик има доверието на 1 млн. българи--а тази жалка подметка --е циркаджия и милиционерска ***

208

ля ля

преди 2 години

правилно!

207

До 220 кескьосе

преди 2 години

Какво ще правят толкова банкноти в чужбина? Ами ще ги дадат на един мармот и той ще завива шоколади в тях. Защо? Ами питайте Рашков!

206

Румен

преди 2 години

Пропадналия политик г-н МИлиционер Рашков- има доверието на 25% от българите или поне 1 млн. А ти бооклук такъв си дооолен милиционер , който ако помните разследваше в-к Демокрация за думите на Младонов --Да дойдат такновете и ти бооклук такъв бе човека който удряше по масата тогава и викаше на журналистите вашата ммм...***..и т.н. Ти си долееен милиционер

205

Анонимен

преди 2 години

Всяка банка дава 60 милиона твои пари същия ден, ако си платиш достатъчно такса.