37

минувач

преди 2 години

Много професор, много чудо! Тези професорски титли се търкаят по улицата. Рибата в морето ние сложихме тиганя.

36

Целта е

преди 2 години

...да се фалират Моловете и Строителните хипермаркети и да се раздадат на наши хора! Няма медицинска логика!

35

az

преди 2 години

Кое му е доброто? Толкова много починали. Другата седмица като върнете и малките ученици...Ще стане ужас

34

Анонимен

преди 2 години

Въпросната лелка заяви преди малко че за изолирали щама Делта + . Дайте доказателства. ! На официално искане за подробности по закона за достъп до обществена информация , МЗ изпрати ОФИЦИАЛЕН ОТГОВОР , ЧЕ НЕ РАЗПОЛОГА С ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРА ТЯ !!! БЕЗ КОМЕНТАР !!!

33

Ц

преди 2 години

Вчера - 166 починали, ама сме " минали" по тънката лайсна....що за типегьозлък?

32

Майна

преди 2 години

ПРОФЕСОРКАТА ДА МИ ОБЯСНИ КАКВА Е МЕДИЦИНСКАТА ЛОГИКА ДА СЕ ПУСКАТ ХОРА БЕЗ СЕРГИФИКАТ В ДО 300 КВ.М. МАГАЗИНИ, А В ТЕЗИ НАД 300 КВ.М , КЪДЕТО ППОСТРАНСТВАТА СА ДОСТА ПО- ГОРЕМИ - ДА НЕ СЕ ПУСКАТ????

31

Анонимен

преди 2 години

как сме я минали, за няколко дни починалите са колкото предишните три, и още са около 5 хиляди заразените, поставени рекорди по починали и заразени в един ден. На трето място в свете по смъртност на 100 хиляди. Кажи, че си защитаваш поста и срещу фигуранта не се говори

30

Анонимен

преди 2 години

Е, сега как може тая продрана леля да ми е авторитет? Подбирайте на кого да вярвате.

29

Баш Програмист

преди 2 години

Че да е и психоисторик.Никой няма намерение да дразни народа, особено когато го очакват четвърти избори.Мислите ли ме господата ще направят правителство? Хич не ми се вярва

28

Анонимен

преди 2 години

До Специалист "Удивителна социапатия. Починалите нарастват, но ние се справяме добре." Павлов много добре го е описал: дисонанса между това на какви стимули реагира духовно оскотялия човек: той реагира на думи, но не може да ги свърже с реалността. Професорката показва, че е духовно оскотяла, с приказките колко добре сме се справяли при тоя МОР.

27

Специалист

преди 2 години

Удивителна социапатия. Починалите нарастват, но ние се справяме добре.

26

Анонимен

преди 2 години

Христова, кажи го това на хората, които погребват цели семейства! Как не ви е срам? От страх да не се вдигнат още хора на протести не вземате никакви мерки, а не защото това е правилно. Всеки ще си плати един ден за всичко.

25

Анонимен

преди 2 години

Току що чета статия на д-р. Фрике, който е голям фен на иРНК ваксините. НО човека много точно си го каза, че повсевместното ваксиниране не решава проблема. Доказателство е супер ваксиниран Израел, срещу почти нулево ваксиниран Утар Прадеш, Индия. Човека говори и за Т клетъчен имунитет и задава въпроса защо не правят тестове за него! Казва, че децата не е нужно да се ваксинират, всички под 18г, понеже се справят добре и изграждат сами имунитет!

24

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Не, Христова. Не е заради мерките. Просто епидемията протича на пикове и спадове. Сега нацелихте момент на забавяне на разпространението. Уверявам ви, фалшивите сертификати зарази не спират.

23

Aнонимен

преди 2 години

Голям успех. Умират по 150-200 на ден, седва крепяща се здравна система, образователна и икономическа криза. Чудесно се справяме. Браво, сестри и братя българи! Доказахте, че сте най-умните! Както и че за да си умен и образован, е достатъчно да люпиш семки зад сергията с китайски дрънкълки и да четеш фейсбук експертите. Позор и гадост! Истинска гнус.

22

Е НЕ!

преди 2 години

До 24 Това ли успя да измислиш? Заслужавате си съдбата.

21

Анонимен

преди 2 години

Без тежки мерки с много трупове напред към президентската република на Румен Радев. Безсраманици! Труповете на хората са мост към властта.

20

Анонимен

преди 2 години

България отново "космическа страна" - без "Спутник" Радев и хунта успя да изпрати по 1000 души на седмица в "Космоса"...пардон - в Пъклото !

19

Анонимен

преди 2 години

Кунчев жив ли е?

18

Анонимен

преди 2 години

Браво...само с 1000 души умряли на седмица постигнахме "успех" - първи в Света по мор на Народа!