72

Анонимен

преди 2 години

Далавери за милиарди,а бай чекмеджан щял да завежда дело.Явно още разчита на каскета да му пази г..за.

71

Нормален човек

преди 2 години

Аааааа, не така! Защо цензурирате Ф А Т М А К А? Как да описваме Резидента ни?

70

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината Боко има много банки. Двама от банкерите му избягаха и още се крият в Сърбия и Дубай

69

до 74 отговори

преди 2 години

въпроса е, щом герб не са крали, защо Ако те лъжат, защо сме с най ниските пенсии, най бедни, лошо здравеопазване и болници, смъртност, битова престъпност, огромни заеми, т.н? Обяснете? Вместо да цъкате минуси и критикувате тези които искат нормална държава, дайте приемливо обяснение???

68

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е мaлoyмна мутра.

67

Нормален човек

преди 2 години

Подкрепям изцяло единствения достоен премиер! Не знам дали и Рашков си вярва вече в натягането на ***! Да обобщим - Бойко докато яде хора си е взел и една банка, че многократно му ровят по чекмеджетата и вадят кюлчета и евро! Бойко не може да си позволи сейф, нито има какво да яде, затова ползва шкафчета и яде хора...а, и няма къде да си държи парите затова направи си е взел банка... Баси идиотщините

66

Anonymus

преди 2 години

Поставен е пред задънена улица ББ.. Това му е единствения ход в момента. Ако не се опита да се защити значи е виновен :D не, че не е, но поне така за пред овцете ще се оправдае хаха. Който иска да му вярва, всички видяха чекмеджето. Тия изчезнали милиони от магистрали не са отишли в моя джоб.

65

до Прави впечатление

преди 2 години

Каквото и да е правила ГЕРБ за 10 години това трябва да се докаже. Рашков хвърля само обвинения и нищо не доказва. Типични комунистически прийоми. До сега за 6 месеца освен помия Рашков не извади ни едно доказателство за НИЩО.

64

Анонимен

преди 2 години

На тиквата не му ли е време за Дубай?

63

Анонимен

преди 2 години

Нека позная - тиквата е пуснал жалбата директно до каскета. Сега чакаме каскета да се изреже.

62

Фончо 2

преди 2 години

Бате Бойче - президент

61

Анонимен

преди 2 години

Че да имаш банка това не е никаква пакост. регистрирал, обзавел, напълнин с пари, проекти и вложители и само теглиш, само пуниш чекмеджета.

60

Пурко

преди 2 години

Бойко,изкарвай раирания костюм от гардероба.

59

Анонимен

преди 2 години

Само така Баце крайно време беше тоя пияндурник агент рашо да оди при бай Стоври до живот

58

Анонимен

преди 2 години

Лyдия с потника и той се появи.

57

Прави впечатление

преди 2 години

че гербавите фенове не разбраха че партия герб 12 години е точила от държавния бюджет чрез обществени поръчки ако се съди по думите на радев и рашков.Ако те лъжат, защо сме с най ниските пенсии, най бедни, лошо здравеопазване и болници, огромни заеми, т.н? Обяснете? Вместо да цъкате минуси и критикувате тези които искат нормална държава, дайте приемливо обяснение???

56

Калеко Алеко

преди 2 години

ББ отдавна трябваше да ги подкара подред на номерата, като се почне от Адвокатите на мутрите, мине се през гно.мовете на бойкикев и се стигне до фигуранта и шайката му от бивши служители на ДС, за цялата по.мия и обвинения за "мутри", "мафия" и престъпления, без каквито и да е доказателства до момента...най-жалкото е че се намериха и не малко клакьори, които подхванаха лъжите и инсинуациите повторени по 100 пъти за да стнат "истина" от цялата метежна клика пръкнала се под юмрука на фигуранта....

55

БОЙКО НЕ РАЗБИРА,

преди 2 години

че докато не изгори Кремъл демокрация в чалгарска България не може да има. На Бойко му е нужно търпение...

54

мак

преди 2 години

Забрави ли, как във всяко изказване атакуваше Радев? Това не беше ли всекидневна политическа атака, за да се отвратят хората? А измислена държавна измяна на същия Радев? А ***? А п..к..п..? А дерибей ямболски? А матриЯл, или че народа е *** като него? Толкова е нагъл. Сега се прави на ощипана мома. Но щом геша е силно негов човек, ще спечели като нищо.

53

До60

преди 2 години

Вярно е немогат да бъдат всички "професионални"троловете като теб,който само за минутка си напрасква по няколко дузини одобрения!