80

Анонимен

преди 2 години

А нашите сънародници дали ше се справят, че магазините пълни, хладилниците празни.

79

Хмм

преди 2 години

Статията не особено вярна , коментарите ...повечето под елементарно ниво ...Чиста загуба на време

78

Анонимен

преди 2 години

То умиращи от глас има и тук, само, че не ги виждаш. Тези с 200-300 лв. пенсии, които се чудят храна ли да купят или лекстрства.

77

Сметалото

преди 2 години

Тия са странно племе. За последните 30 години все умират от глад пък взеха, че се увеличиха с 10 милиона прираст в населението.

76

Не че нещо

преди 2 години

Някой от вас бил ли е в Пхенян? Изобщо някой виждал ли е с очите си, че в северна Корея се гладува и умира от глад? Аз не съм го видял. Обаче в Сеул съм бил два пъти. И с очите си съм виждал просяци и клошари умиращи от глад. Та, аз някак вярвам на очите си. Всеки може да напише каквото си иска, в такива времена живеем.

75

Анонимен

преди 2 години

И ние не сме по - различни.Там за разлика от тук няма демографска криза, въпреки глада.

74

Анонимен

преди 2 години

В много държави по света има проблеми, но Северна Корея е винаги във фокуса на новинарските емисии. Това само показва значимостта на тази държава. Щом скоро ще отворят границата с Китай - всичко ще се оправи

73

Анонимен

преди 2 години

Комунизма в Северна Кореа е лош, но в Китай бил добър. *** го разбери. *** е че разни външни сили разделят народите както едно време Германия, както ние все още със Северна Македония дето нямаме дори една обща жп линия.

72

Анонимен

преди 2 години

Поклонниците у нс на Ким са "силни" само по форумите. А янките дори няма и да си хабят ракетите, след като тоя сам ще си унищожи народа.

71

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Корейците гладуват оти си немат Мак Доналдс, Бюргер Кинг, КФС пилета,Кауфланд и турска кухня....А я вижте при нас какъв разкош е...

70

Анонимен

преди 2 години

До 133 ако чуваш гласо, не ве тоя е просто един изветрял комунист. А информациите си черпи от рашистката преса, то там всичко е лъжа и измама но него му харесва да живее така.

69

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея произвежда автомобили, камиони, трактори, булдозери, радио и телевизионни приемници, компютри, лабораторно оборудване, влакови вагони, химикали, изкуствени торове, текстилни продукти и други.Текстилната промишленост е вторият най-силен сектор в износа, а основен вносител на севернокорейски текстилни продукти е Китай. Северна Корея има и ДВА космодрума.

68

Анонимен

преди 2 години

До 131Ега ти двуличниците, ревете сега за хората, ама иначе тотална блокада"Да им помага Китай ,това за тях не е никакъв проблем,само че Кимчо не иска да ги слуша ,и наказанието е малко глад за да го подсетят кой е господарят.

67

Анонимен

преди 2 години

Ега ти двуличниците, ревете сега за хората, ама иначе тотална блокада

66

Анонимен

преди 2 години

Руския женшин е по-добър от корейския женшен. Само 40 кинта половинката, българките взимат по 100+ но рускинчетата са евтини и дащни.

65

Анонимен

преди 2 години

Корейският женшен е най-добрият женшен, особено за мъжка потентност.

64

Анонимен

преди 2 години

Може да си гладен, но важно е да имаш дълбоко метро...

63

Анонимен

преди 2 години

Кво метро кви 5 лв.?Все едно албанците да ми се фукат с букерите на Енвер Ходжа.Гладуват корени ядат,който има ориз е богаташ!

62

Анонимен

преди 2 години

Кво метро дълбоко било,кой го интересува това?Нямат какво да ядат той за метро пише все едно Борисов слушам.Друг клипчета гледал от американски туристи.Алоууу,там дават само на определени места да се снима иначе арест и лагер!Мизерията не е на площада,нито в метрото!Друг пък за електроника пише и ракети.Всичко това им го дава Китай и Русия.Бедни са и гладуват е това е истината.Лошото е,че няма никаква съпротива.Или я смазват или са им промити мозъците.Вероятно си мислят,че всички народи са зле.

61

Анонимен

преди 2 години

Щатите направиха дигитални дрехи, изкуствена метавселена, коли на батерии, на Марс кацнаха, но пък комунистите имали дълбоко метро и цветни сгради. Аплодисменти!