329

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

328

СОФИЯ

преди 2 години

Джентърите идваме.

327

Събуждане

преди 2 години

Сън сънувах, че на 15.11.2021 няма да се събудя със зелените чорапки.

326

ББ

преди 2 години

Радев е Моят Президент...изкачил Шипка с децата ни...децата на България никога не губят,Рашков е следващият Вътрешен Министър в редовното Правителство,за това ще гласувам...милионите българи,ограбвани,онеправдани,прогонени от домовете ни,оставени без армия,без...надежда...ще гласуваме за оцеляването на Рода ни..на децата ни..и дпс-гроб нямате пари с които да "купите" убийството на България!!!идваме за вас...бягайте..ще променим наказанията..на по 300 г за престъпления..както е в САЩ!...ЕС умира

325

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

324

Анонимен

преди 2 години

Тиквата показва, че с този пръст си е направил автотест за Ковид, и заявява, че е отрицателен, а то мирише та се не трае!

323

Едно 3D студио

преди 2 години

Моля да се престане показването на Бойко в такива дебелашки контури защото ако на украинските фашизоиди гледайки това 3D студио (на снимката) им пръкне да отворят некоя сапунена фабрика и като нищо ще го мигрират за Лвов. Да пазим нашите лидери които някой може на ум да им дойде да ни ги сапунират без да ги сапунисват със ***

322

Бареков

преди 2 години

Абе тва служебно правителство колко заема дръпна - свободните медии нещо си трайкат. По времето на Баце по 1 месец се дуднеше за всеки кредит.

321

В Б

преди 2 години

И алкохола е малко кът. Поздрави на Токев.

320

В Б

преди 2 години

Тук няма готини кръчми

319

В Б

преди 2 години

Нищо не става от тоя пилот. Само си дадох парите. И Май и тя се ос.а. сега ще карам коледа в Дубай. Пак.

318

Анонимен

преди 2 години

Един щтръкнал пъст: Поведението на политик когото са изпраскали скурана вируса

317

Анонимен

преди 2 години

Този дърт комунист,да си го навре този пръст дето го размахва,сещаме се къде!-:) След изборите др Борисов ще си др Никой!-:))) Вече си на кънките от няколко месеца,ама ще те пуснем в деня на последните избори!!! -:))) Тези 3 пъти избори не бяха случайни! Подсетихме те да си тръгнеш,ама щом не искаш ще ядеш хурката!!!

316

време за бягане

преди 2 години

Стана ясно защо Бандата на Румен тегли кредити. Тези коментари тук са добре платени. Но фактите са че скоро инфлацията ще изяде тези пари и отново тези които не произвеждат ще останат на празна паничка. И Румен ще трябва да бага за да не го застигне любовта на народа.

315

Анонимен

преди 2 години

думи на паднал и болен човек , а скоро и забравен джипко

314

Случаен минувач

преди 2 години

Щом автомагистралата е готова около Търговище, да я пускат наистина - това ще облекчи пътуването до Варна. А Рашков с едно такова изказване си е вкарал страшен автогол. Може би наистина мозъкът му е замъглен. Или имаш конкретни доказателства и говориш, или мълчиш!

313

Каратист

преди 2 години

Незнам, но откакто Бойко, всеки почна да кара с една джипка отзад, която да ги пази.... бяха се забранили.... да правим лицеви, това е важното.. жалка работа Радвв,бСП, много зле....глупав народ, няма Хемус.

312

Анонимен

преди 2 години

Който и да дойде, все ще ни го чааакуукааа.Властта, освен да гепи няма друга цел, и така е по цял свят от хилядолетия.+- 10-20%, няма особена разлика...

311

Анонимен

преди 2 години

ясно, българина има 10 години назад родова памет. след това не помни нищо, не се учи от историята и се върти в кръг. веднага след 10 ноември бяха оплюти комунистите и то с право. сега всичко е забравено и същите тези комунисти станаха протестъри сега другите са им виновни, най-вече герб. а народа слуша и верва, нали не помни горкия.

310

Black Metal

преди 2 години

Никога в своята 1300 годишна история, България не е имала по-неинтелигентен, по-невъзпитан, по-безпардонен, по-обратното на остър управляващ!!! Абсолютен шмиргел! И как обаче назидателно е наточИл късото пръстЕ и го размахва наставнически... А истината е, че вече главата Му не се побира ни в екрана, ни в кадър... расте ли расте. ГЕРБ били "По-силни от хаоса". Ми, да - от хаоса, който вие създадохте!