115

Сюлейман паша

преди 2 години

До Киро 82 ! Киро Кирооо,май доста уроци по история си пропуснал!Ще ядосаш гьрчолята,като ги правиш ,,персийски"...Какви персийци в региона ,,Понт",по турското Черноморие?! ПОНТИЙСКИ,Киро,понтийски! И таман да те светна защо ,,понтийски"...Сами се написали така,за да се отличаться от сьбратята си от Гьрция! А ние,турците ги наричаме ,,румлар", руми.Затова и Румелия- ,, рум ели",земя,страна на румите.Анладьн мь,чоджум?!

114

Анонимен

преди 2 години

До 130 НЕ!купувал съм евтин препарат за дърво марка cylon или нещо такова, топла вода ще свърши по хубава работа, виж носил съм си препарати от Италия скъпи, но си струват парите. И в Турция може да има качествени неща, но те не са евтини или изобщо не са турско производство.Колко струва оригинален екип адидас например от фирмен магазин в Турция и такъв от мол в София?

113

Анонимен

преди 2 години

КИПЪР Е РАЗДЕЛЕН ЗАРАДИ НАМЕСАТА НА ГЪРЦИЯ...ИСТИНАТА Е,ЧЕ ПЪРВОНАЧАЛНО АТИНА Е ГОТВЕЛА ПРЕВРАТ НА ОСТРОВА С ЦЕЛ ДА ЗАВЗЕМЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ И ДА ИЗГОНИ ТУРЦИТЕ...АНКАРА СЪС СВОЕТО РАЗУЗНАВАНЕ ПРЕДОТВРАТЯВА ТОЗИ АКТ И НАХЛУВА С ВОЙСКИТЕ СИ...ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ГЪРЦИЯ 1821 Г.ТЯ ВИНАГИ Е ЗАПОЧВАЛА ПЪРВА КОНФЛИКТИТЕ С ТУРЦИЯ И ВИНАГИ ТЕ СА ЗАВЪРШВАЛИ КАТАСТРОФАЛНО ЗА НЕЯ(ГЪРЦИЯ)

112

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА Айде по полека с фантазиите

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 А ти припарвал ли си в Турция изобщо? Що се отнася до качеството това което продават тука и в Турция е едно и също, защото съм купувал и от 2-те места. Като си сложеш пътните до Турция става излишно да се блъскаш да ходиш до Одрин или Тикирдак за да купиш същото от там.

110

Анонимен

преди 2 години

Натовците я направиха силна Турция. Само да не стане някой фал, че тяхната религия доста страни е погубила. Страни, където е било демокрация днес са режими със силна дискриминация към хора от женски пол и друговерци. Иран, Афганистан са идеалните примери за това!

109

Анонимен

преди 2 години

До 143Турските магазини в бг са скъпи а качеството под всякаква критика, купуват от Турция на безценица и продават тука скъпо качество никакво единствено харесвам вафлите и бисквитките на ulker другото особено препарати и дрехи е пълен гарбидж.

108

Анонимен

преди 2 години

До Шефкет Има ли някой народ, срещу който да не са озлобени турците и който да не искат да асимилират тайно или явно? Омразата ви и подмолното ви поведение, няма да ви донесе нищо добро , напротив!

107

Анонимен

преди 2 години

На доста места из България започнаха да откриват магазини с турска стока. Перилни и почистващи препарати са на половин цена от тези в Кауфланд, Лидл и Била от същите марки и доста по-качествени. Сирене и масло с много добро качество на цени от 8 до 14 лева и т.н.

106

бончо

преди 2 години

Турците никога няма да нападнат гърците,защото просто гъркините са много грозни и за турците няма да има хубава плячка.

105

ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА

преди 2 години

КОЙ Подкрепи Армения преди 10 Месеца - Никой!!!!!!!!!,С Гърция Няма да е по Различно - Напротив , Ще е Още по- ЗЛЕ, Защото има Огромна Арменска Диаспора във Франция, САЩ и Русия , а Гърция Какво Има ???? - Кредити и Нищо Друго

104

Шефкет

преди 2 години

Турците са по цял свят в Германия 4милиона лоби в България и в Македония и. т.н. Азърбайджан отделно нали се сещаш Gaньо 25%от иранците са азери, които на практика са турци.Най добре говорещият български език политик в България е Лютви Местан. Ха-ха!

103

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА И ти се радваш на нещастието , че няма пари за гърците, като типичен турчин с омраза към гърците! Нищо ново.

102

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Турците моат да стигнат до Шипка но не моат да продължат понее прохода е затворен поради ремонт и там че им мачкаме фесовете пак с камъни...

101

ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА

преди 2 години

При Конфликт - Никоя Държава Няма да подкрепи Гърция,Миналата седмица Меркел беше в Гърция на прощална среща - Каза го в Очите на Гърците :) Гърция Ням Пари, а изтегли Още 50 Милиарда Кредит - за да купи оръжие от Франция и САЩ , и сега Гърците викат- нашата бройка е ограничена, защото не произвеждаме а купуваме, а Турция като произвежда САМА - Може да произведе Милилиони ракети- на тънка цена - на себестойност, ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

100

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТака ли,бе умник? Не виждам някой друг ,освен турците, да са агресивни към гърците,а гърците сключиха договор и с двете страни, хем с ЕС, хем с Англия, която пък е в новия съюз!

99

Анонимен

преди 2 години

Турция е безспорна регионална сила която има и сълно развита оръжейна промишленост. Фабриката на свата и зета на Ердоган Байрактар произвежда вече 10-тина видове дронове, ударни, камикадзета, малки дронови движещи се в рояци както и най-новият им Акинджи който може да сваля и изтребители, както и да носи 1350 кг бомбен товар. За сравнение Байрактар ТБ2 носи до 56 кг товар.

98

Анонимен

преди 2 години

Война между Турция и Гърция никога няма да има, защото ако хипотетично има ще повече и ЕС и нато мюсюлманският свят и един млрд. хора ще мизеруват десетилетия след това.

97

ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА

преди 2 години

Какво стана в Армения преди - 10 месеца, и Техният Господ - Не Можа да ги спаси, Франция, САЩ, Русия - Арменската диаспора Серреее Кръъв

96

полковник Колев

преди 2 години

Военен съюз с Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, Австрия, Унгария, Чехия, Полша, Египет и Русия срещу Турция.... Да бъдат изтласкани най малко на 600км. навътре към Азия