68

Анонимен

преди 2 години

Не бе професоре, те са здраву и нищо им няма. По Интернет са чели, че естествения имунитет е най-добър и предпочитат да преболедуват вместо да се ваксинират. Не можеш да им промениш мнението.

67

АнонимеН

преди 2 години

До КАПИТАЛИСТ/ ТОЧНО ОБРАТНОТО Е! КОВИД ВАКСЪР=КОМУНИСТ БЕЗБОЖНИК КОЙТО СЕ НАЛАГА НАД ОСТАНАЛИТЕ СЪС СИЛА!

66

Old-but-Gold

преди 2 години

Ние Министерство на здравеопазването ли имаме, или Министерство на погребалните агенции?!? Всички медии са пълни на 80% със статии колко е страшен този вирус, колко починали има, колко заболели... и яка агитация за ваксиниране.

65

АнонимеН

преди 2 години

ЗА ДА НЯМА УСЛОЖНЕНИЯ Е НУЖНО ПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ! ПОВЕЧКО ПРОПОЛИС И АСПИРИН ПРОТЕКТ И ТОВА Е ЦЯЛОТО ЛЕЧЕНИЕ НА ВЕЛИКИЯ КОВИД!

64

Анонимен

преди 2 години

Капиталистическия модел с печатане на пари за стимулиране на свръх производство е най-добрият и най-работещият модел, но Путин и комунистите му пречат да работи, за това се налага ковид-19 локдаун за да се спре производството и да се намали населението. Виновни са Путин и комунистите.

63

Диктатура

преди 2 години

живеем в диктатура, не от нашите управници, а от Европа. Който е живалпо времето на соца знае какво е.

62

Анонимен

преди 2 години

До Поглед 68 Това си е икономическа криза, но явно им омръзна да си ги правят по икономически причини и този път използваха медицински повод.

61

Анонимен

преди 2 години

И защо тогава да се ваксинираме, като ваксинираните боледуват повече от неваксинираните? За да получаваме тежки съдови усложнения, венозни и тромбози и да пълним касите на лекарите и на аптеките?

60

КАПИТАЛИСТ

преди 2 години

АНТИВАКСЪР = КОМУНИСТ!

59

Поглед

преди 2 години

Стига с тези ваксини ЗА и ПРОТИВ. Погледнете по глобално на нещата. Дали Китай не бе набеден за световната здравна криза съвсем умишлено, за да има бойкот на стоките, както през 1933 в САЩ е имало бойкот на германските стоки. Всичко е една световна машина за пари и интереси. Не слушайте медиите те отдавна са купени.

58

Ямболски цървул

преди 2 години

Преди няколко месеца в Ямбол почина най- добрият ни кардиолог.След слагане на втората ваксина.Доколкото разбрах- миокардит.

57

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!!

56

Анонимен

преди 2 години

Всичко е преувеличено до максимум. Медиите бълват статистки и помия. Станахме свидетели на първата цензура на действащ президент в модерната история. Второ мнение не се допуска. Някой от вас разбра ли за изявлението на евродепутата Кристиян Тереш и още дестина други членове на европарламента относно данните които са получили за договорите с фармацевтичните компании. Никоя медия няма да го излъчи. Пълна цензура!

55

ИНФО+

преди 2 години

Извадка от изследване за ефекта срещу ковид: Vitamin C - 12%; Metformin (против диабет) - 15%; Aspirin - 19%; Remdesivir - 19%; Probiotics - 20%; Hydroxychloroquine - 25%; Budesonide (кортикостероид) - 28%; Colchicine (против подагра) - 31%; Vitamin -D - 46%; Zinc - 50%; Vitamin A - 55%; Curcumin - 59%; Melatonin - 64%; Ivermectin - 66%; Quercetin (антиоксидант) - 72%; Iota-carrageenan (желиращ агент в хранителната индустрия) - 80%. На "c19early. com" са всички изследвания

54

м,да

преди 2 години

Стига раздувахте тоя курона вирус! Аман от тия ваксини!

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Те са едни и същи - гербавитетролове в момента са и ваксатролове, поддържащи истерията. По съвместителство, така да се каже :)

52

Ямболски цървул

преди 2 години

А при ваксинираните?

51

Анонимен

преди 2 години

И от трипер до се разболееш пак може да има усложнения. Айде който разбира само той да говори !

50

Анонимен

преди 2 години

Мооже мооже, има го в зара. И ние кво да направиме сега, да се ваксаме ли докторче или математиче, даже не те знам, какъвто си. Не ви чета и статиите от години, само влизам да псувам и разстройвам паникьори, гербави *** и напоследък ваксани.

49

Анонимен

преди 2 години

До Право в целта 56 Който не пее припева "Ваксинирайте се!", не го интервюират. Той, все пак, казва нещо важно. Всеки може да си вземе поука от изказването му. Тя, разбира се, не е да си постави ваксина, а да се погрижи за разреждането на кръвта си, ако е със сърдечно-съдово заболяване.