9

Анонимен

преди 2 години

Съгласно съвременните научни изследвания, въглеродната следа на т. н. слънчева енергетика е четири пъти по-ярка, по-забележима, по-голяма от въглеродната следа на ядрената енергетика.

8

Асан

преди 2 години

Асан иска глобално затопляне че тока много скъп зимата :)))

7

Глас от изток

преди 2 години

65-70% от територията на България са гори. Ние в момента усвояваме повече С02 отколкото отделяме. Ама на кой му стиска да каже? Ни на Боко ни на фуражките. Като видят рошавото англе, оня дъртия който спи и фон дер *** и мълчат като риби.

6

Анонимен

преди 2 години

Това означава глад,студ,никакво пазаруване,яка диета..никакво къпане,туризъм,каране на коли,живот без крави,кокошки,агнета и т.н само лапане на червеи и насекоми..Грейт рисета не се шегува.

5

Анонимен

преди 2 години

Нетна Нула. Зелена сделка. Дъра-бъра, два чадъра.------------------------------------------ "Демокрацията е балон, който виси над главата ви, насочили сте погледа си нагоре, гледате го, а през това време тарикатите пребъркват джобовете ви"---------------------------------------------------------------------------------------------------/Джордж Бърнард Шоу/

4

Анонимен

преди 2 години

Абе тия зелените не можаха ли да си направят събирането в интернет вместо да тровят земята със 400-те си самолета, хиляди автомобили, софри, хотели, яхти и т.н. ?

3

Анонимен

преди 2 години

Дааа...голямото нулиране.

2

Лайното ми

преди 2 години

мирише по-хубаво от половината от пишещите тук!

1

Анонимен

преди 2 години

Нетна нула няма. Това е още един данък и нищо повече.