9

Do 9

преди 2 години

Не анексира нищо, взема си нещо свое! А, има и още да си взема....

8

Iozeff

преди 2 години

До пияница мистикДаааа,нато начело с непобедимата Америка избягаха като *** от Авганистан! Скоро и около Тайван ще им бъде забранено да се доближават! А пък със Северна Корея дори и не си и помислят да се докоснат! И какви са тези лазери и тем подобни,не мога да разбера!?

7

Анонимен

преди 2 години

Значи ти Джуджи можеш да анексираш полуострови и да се разхождаш из Черно море все едно ти е бащиния, а другите не могат брееей. Тая руска *** трябва да бъде обградена оит всички страни с бази и кораби и каквото има. Не трябва да могат изопбщо да шавнат.

6

Анонимен

преди 2 години

Вова, като почнеш да мачкаш, моля те не забравяй и нас в България! Май първо от тук трябва да почнеш да мачкаш!

5

Анонимен

преди 2 години

Русия, дори и зад граница, ние сме с теб! Дано някой ден и българите се научат, да се държат достойно и да не се продават на разни харвардския проектчета и долна пошла и просташка чалга!

4

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Вова, всичките наред.

3

полковник Колев

преди 2 години

Какво ги плашиш г-н президент Путин? Дърпай спусъка и това е. Иначе няма да има мир и ред на тази Земя

2

пияница мистик

преди 2 години

Никой не си пред САЩ бе, джудже недоносено :))) Ахахахахаха, само лаеш като пинчер. САЩ съвсем скоро си завършиха изпитанията на хиперзвуковите оръжия успешно, инсталираха лазери по корабите си при теб са само Мосфилм и празни приказки. Имат безпилотни совалки в космоса, дето още никой не знае за какво служат. Америка е Велика и най-голямата супер сила на света и такава ще си остане. Те не тръбят наляво и надясно военните си тайни, както ти тръбиш лъжите си за пyтинопитеците да ги омайваш

1

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!