13

До пепи костов

преди 2 години

Бягай от тука бе !!!Вижте го пепи костов,той разобличи ваксините.ХахахаНеудачник такъв,кво да гледам Великобеитания,Холандия и т н.Гледах ги вчера-пълни стадиони и по 4,5 души починали на ден.

12

Пепи Костов

преди 2 години

Голямата измама повторена от устата на актьори-аз се набодох и го изкарах много леко. Ами че хиляди неваксинирани го изкараха много леко миналата година, когато нямаше ваксини. О, чудо! Това нещо не ви ли кара малко да се замислите? А ваксинирани които пълнят в момента болниците защо не са го изкарали леко? Ваксината не е път към нормалност, защото не носи сигурност и нормалност. За справка ситуацията във Великобритания, Исландия, Холандия. С вашата позиция по въпроса изгубихте още един зрител.

11

програмист

преди 2 години

излизах с една актриса, но тя ме заряза и тръгна с някакъв неудачник като нея докато завършвах важен проект. В момента нямат никакви участия и ходят по протести, а аз съм капарирал Баварец петица! Хайде със здраве!

10

Анонимен

преди 2 години

Резидав сертификат и тц...тц... Така става като дискримират здраи хора. Бойкот!

9

Анонимен

преди 2 години

ми ще играеш, да си учил!

8

Гиб Мелсън

преди 2 години

така излиза, чче ваксърите не ходят по театри. Няма ги лошите антиваксъри да пълнят салоните. Сертификата май няма да го бъде.

7

Хактьоре

преди 2 години

Аз съм свикнал с вируса и той с мен и без да се ваксинирам и аз за разлика от теб го изкарвам на крак докато работя. Иначе като няма работа си намери, е в Америка търсят яко ваксинирани.

6

Анонимен

преди 2 години

Къде е българската интелигенция, питам?! Има ли такава? Крият се като мишки докато фашизмът настъпва. Срам! Срам! Срам!

5

Анонимен

преди 2 години

Фашистките слуги ги чака фалит. Застанете от страната на народа си и ще ви има.

4

Анонимен

преди 2 години

Скоро никак няма да играеш даже. Целувай ръка и бягай.

3

matao

преди 2 години

Сега е времето да се бунтувате или да саботирате. Ще ви подкрепим.

2

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално лекар на 73 да дава 12 часови дежурства в Ковид отделение, понеже в целия град са само 3-*** анестезиолозите. Ти, невчесан, алкохолизиран и бохемски ***, не е редно да се жалиш

1

Фен

преди 2 години

И аз не пресъствам на спектаклите ви , щот тез пари по добре да ги дам за ракия и мезе