105

Анонимен

преди 2 години

До 147 - щом толкова държиш да си на всяка цена прав, да прав си в конкретния случай. Тук не е имало расизъм. Но, сега ще се задействат всевъзможни НПО, ще издирят в годините назад всеки случай на оплакал се ром, английския национален отбор, и всеки измекярр, съдил държаватс ще добавят хомофобията без санкция от снощи - и ще ни изтипосат пред целия ЕС като някакви фашисти. После Ирсула ще размаха пръст, ще ни заплашат със спиране на парите - стандартните красоти.

104

Анонимен

преди 2 години

Всичко е за пари.Едните бият за пари.Другите го играят ЛБГТИ за пари.

103

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си патологично глупав за да не можеш да измислиш по-елегантен начин да влезеш в медиите преди избори. Те националистите никога не са се славели с ум, но тоя направо счупи тъпoмера. Няма да постигне нищо, разбира се, освен одобрението на шепа безмозъччни ***, които са на неговото ниво.

102

Трошал бил

преди 2 години

Расате офиса на някакви "гей-момчета" според др. коментиращ. В предна статия писаха, че нападнал ЖЕНИ. Може би писалият коментара е искал да каже "момчета, които се чувстват жени"? Прочие, защо Ивановците, които се чувстват Наполеоновци, нямат офис???

101

До 146

преди 2 години

Много работи помня. За КОНКРЕТНИЯ случай как ще ни нарочат за РАСИСТИ само не стана ясно.

100

Анонимен

преди 2 години

До 144Ако помниш, миналата година ни разнасяха като пръскачка из лозе заради расистките изцепки на едни фенове на един стадион. За тях вече сме расистка нация. Сега ще добавят и че бием гейоветее и това се толерира с бездействие на държавата. Тези хора помнят дълго и години наред ще светим в червено из разни доклади за правата на човека.

99

Анонимен

преди 2 години

Националистите са си извратеняци. Да не забравяме, че единственият български политик осъден за педофилия (с малолетни момчета при това) е Владимир Кузов, бивш депутат от Атака.

98

Цял

преди 2 години

свят щял да ни заклейми като хомофоби и РАСИСТИ, чета в предишен коментар. Що и РАСИСТИ обаче ни ми стана ясно. Във въпросния офис измежду "шарени"те да не е имало и индо- и/или афр0"българи"?

97

До 141

преди 2 години

Абсолютно прав си, само че Расате не е интелигентен. Той е един примитивен байганьовeц, каквито в България има над милион. В празната му глава не може да се направи прич1инно-следствена връзка.

96

Анонимен

преди 2 години

Ако е искал да хване шарените в нещо нередно и зловещо, да беше отганизирал разледване, скрити камери, свидетели, записи, доказателства. После завежда дело и показва всичко пред обществото. Какво точно постигаш като се държиш като бясно прасе не е съвсем ясно. Сега, дори и Расате да е прав, цял свят ще ни заклейми като хомофоби и расисти. Просто един умен политик никога не би търсил такива евтини сензации без каквото и да е доказателства.

95

Анонимен

преди 2 години

Да, много е лесно да потрошиш офиса на някакви гей-момичета. Ако е толкова храбър защо не иде да троши в някой офис на ДПС? Щото знае какво ще му се случи: ще го префасонират а може и да го...

94

Пян_Гъ

преди 2 години

ИСТИНАТА ЗА ОБРАТНИТЕ И НОРМАЛНИТЕ: Никой нормален няма против всеки да прави под чаршафа каквото си иска с всеки друг като него. Тогава къде е проблемът? Проблем има, и то много сериозен - опитът за силово насаждане на хомосексуализма в кръгозора на децата и прокарването на гей законодателство, което противоречи както на традициите, така и на природните закони. Това е проблемът и не се правете, че не го разбирате.

93

Анонимен

преди 2 години

Цялата истерия на Боян много ми напомня един велик американски филм с Кевин Спейси - Американски прелести. И там имаше един баща военен, който ненавиждашел гейовете и постоянно дуднеше срещу тях. И накрая се оказа гей. Аз съм си хетеро и съм напълно безразличен към подобни хора. Просто не ги забелязвам по ориентацията, а по това какви хора са. Прекалената фиксация в някоя тема винаги ми е била съмнителна.

92

Анонимен

преди 2 години

Всички дето лаят много силно срещу гейовете са си скрити/неосъществени гейове. На хетеросексуалните мъже това не ни е тема.

91

Анонимен

преди 2 години

Абе те са му се заканили пътник е.

90

Анонимен

преди 2 години

Немалка част от тия са скрити гейове. Помним как евродепутат на Орбан с хомофобски прояви беше заловен на гей-оргия и се опита да избяга гол през прозореца. Помним и как в студиото на БНТ, Волен на няколко пъти нарече Джамбазки гей, но няма информация Джамбазки да го съди за клевета. Няма да се учудя и ако тоя е такъв. Избива комплекси и търси малко медийно внимание.

89

Анонимен

преди 2 години

Лелото е като пребият е такива някой обратен да има къде да се приюти.

88

Анонимен

преди 2 години

Версията с детето е много удобна,нооо докато не видя доказателства няма как да харесвам това което е сторил.Според мен просто намери начин да влезе в медиите.Всички ''патриоти'' се лансират по един и същи начин.Едни избират да плюят турците,други ромите,трети обратните и педофилите.Дежурни теми за които е гарантирано,че хората ще одобрят дори груби действия,па било то и само едната страна да твърди нещо.Винаги има и друга страна и така не трябва да се подхожда.Всеки е човек и невинен до доказван

87

Анонимен

преди 2 години

Леглото е за обмяна на опит и практически занимания.

86

Х

преди 2 години

Тоя Расате защо не пробва да нападне офиса на ДПС, предполагам, че има основание, като истински патрЕот и националист?