154

до 140 !!!

преди 2 години

Браво - това е истината НО в България няма кой да я разбира, понеже и по абортите сме май едни от първите в света .... Колко хора ще си видят децата ГОРЕ .. не е истина ... да не говорим, че сега и 15 годишните са в челните редици ....

153

Анонимен

преди 2 години

Миро стой си дома, Пенка рече дъртаците да не излизат!

152

П.К. инк.

преди 2 години

И тази "проф" нагнетява страх, напрежение и объркване в българското общество, Вместо да успокояват хората, да ги предразполагат с доверие към лекарите, те правят точно обратното. И за тях, най-лесна мярка е затварянето в вкъщи. Ами, затворете се първо вие.Дайте пример с вашето поведение. Не разполагайте с правата и нуждите на гражданите. ТОВА СА ПРАВА, ДЕМОКРАТИЧНИ ПРАВИЛА, ИЗВОЮВАНИ ОТ ХОРАТА ОТ ВЕКОВЕ НАЗАД.

151

Спирайте

преди 2 години

Бизнеса, спрете да плащате здравни осигуровки. След като няма смисъл от тая здравна система, защо си изхвърляте парите в нея??

150

Ивелин Михайлов

преди 2 години

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

149

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

148

Анонимен

преди 2 години

Това каза епидемиологът проф. Мира Кожухарова пред БНТ . . . . . До авторката на статията оправете си българския, пълен член се пише ако подлогът е в мъжки род, иначе е -а! И още в този контекст епидемиологът как *** седнал(а) или прав? От къде ги взимате тези баби - ходите специално на гробища ли?

147

Анонимен

преди 2 години

А бе аз ли не съм в час или тия се опитват да ми обяснят и да ме убедят че държавата не може да се грижи за 10 000 които са болница. Как така не може????? 6 млн. народ и не можем да се грижим за 10 000 човека в болница?!?!?!???!?! Значи можем да хрантутим 700 000 администрация, обаче 10 000 болни не можем да гледаме и да се грижим за тях? Хора, това НЕ Е нормално.

146

Зозо

преди 2 години

Тази наци-бабушкера си плаче за едно дърво зад врата. Става за шеф на концлагер.

145

.

преди 2 години

И ко? Да му мислят тези дето са се наблъскали в гетата...

144

Съд и затвор

преди 2 години

2 години и нещо не могат да закрепят здравната система и днес пак си говорим за затваряне, заради невъзможност на болниците да лекуват. ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР за виновните. Няма да плащам за чужди грешки. Аз не съм виновен за вируса. И никой гражданин не е! Държавата е виновна, заради неадекватните мерки и поведение.

143

Царя е гол

преди 2 години

Точно тая, консултанта на Кацаров, с такава ехидна усмивка говореше, колко *** са локдауните, мерките, ваксините! Как нямало смисъл от тях, колко грешна била политиката на предишните управляващи, чак пяна и излизаше от устата. Специално за локдауна, толкова против се е изказвала пред различни ТВ медии! И сега какво? Поредната лъжа на Служебните, айдее пак се въртим като фурнаджийска лопата! Защо? От безхаберие? А дали има пак с кого да се оправдаят? Как да им вярваш като ги гледаш колко са зле?

142

Анонимен

преди 2 години

Тази "професорка" е директно за изолатора на Карлуково. Точно такива "сухи пръчки" трябва да гушват букета!

141

Аре бе

преди 2 години

Аре бегайте от тука ве. Сертификати локдауни. Аз им плащам данъци, ония ще ме затварят и ограничават, понеже здравната система не може да лекува хората. Аз знам едно лекарство, дето ще ви помогне - спиране на данъците, всичко в сивия сектор, кражба на ДДС и тъй нататък. Как ви звучи моя лек? А?

140

Поляк

преди 2 години

В полша няма никакви локдауни и сертификати

139

Анонимен

преди 2 години

Ох, гледайте цялото интервю - били подготвени, затова сега тепърва правят поръчка за щадящи тестове за децата. Зеленият сертификат бил известен още от 2 септември и не знаела защо хората били изненадани, но не искала да ОБВИНЯВА никого - тук просто останах безмълвен. Тая преди да я назначат говореше против своите колеги, сега тя е на тяхно място и е същото. То бива, бива, бива самочувствие, но това се нарича нарцисизъм.

138

Анонимен

преди 2 години

абе за кого ще гласувате на изборите?

137

Живко

преди 2 години

Призовавам професор Мира да си вземе торбата с грантовете на Бигфарма и да се измете незабавно от общественото пространство! Като човек в третата възраст да се постави сама под домашен арест за неопределен период от време, така както призовава нейната колежка- другата грантаджийка професор Пенка! Ние българите сме се сблъсквали с далеч по-страшни неща в своята хилядолетна история от този смешен китайски грип! Ще се оправим и без вас! Не ви щем нито меда, нито жилото!

136

Какви са тия

преди 2 години

Хора на по 90 години, напикават се докато дават пресконференции. Вие не сте добре, тая я дърпа свети Петър вие сте я качили да говори глупости

135

Не бе Симооо

преди 2 години

Не ми трябваше да си правя пиар на твой гръб, аз на такива столове като вашите се не гласим и си нямам министерство касичка, обаче много ми е писнало от от твойте глупостииии.Че твоите бъркане в касичката по мене и триста ученика бие и родители и 15 хиляди учители накрая след 45 години труд не взимат нищо, защото са си го изработили по десет, защото напук на чл. 23 некой е казал тия ще работят повече часове от другите, като нацистите в лагерите на смъртта. И немаш доказателства, че е нужно...