31

Шамуел Шалом

преди 2 години

Ой вей, гоим! Оставете тези глупости за извънземни и чинии, дайте нещо смислено, например, за Холокоста и 6-те милиона обгазени в учрежденията на нацистите евреи! Вече втори ден нищичко за Холокоста не сте споменавали! Можеше поне за лампиона с кожата на дядо ми, или подвързията за тефтер с кожата на баба ми да напишете! А вие - нищо! Нечуван антисемитизъм!

30

Анонимен

преди 2 години

От всичко казано и написано става ясно само едно.И то е ,че в САЩ,к азано всъщност бразно, всъщност "дясната ръка не знае какво върши лявата."Затова и има конспираций,по правдоподобни и от битието ни.А това разбира се "развинтва"фантазиите на хората и те подпомогнати от писатели фантасти,вярват на всякакви теории и конспирации които си противоречат и самоизключват,но както се казва:-кучетата си лаят а кервана си вървиСтига да падат пари.Вика му се шоу.То в САЩ всичко вече е шоу.Така ще е и у нас

29

Факт факт факт

преди 2 години

MK-ULTRA е реалност - от ДАНС, МВР и криминали влизат в главите на хората и ги манипулират! Казват му СРС!

28

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

На *** баба И катастрофирала с чинията там. Била се насвяткала с мастика и карала подпийнала звездния самальот, загубила контрол и се забила. *** е потомка на сивите.

27

Бay

преди 2 години

"хората вярват в тях, защото това е по-утешително" съгласен ...

26

????

преди 2 години

И аз искам да стана илюминат, но не мога.....................има много масони в България, но за БГ-илюминат не знам дали има!!!

25

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Следва статия дали Хитлер е бил с един тестес.

24

Flat Earth

преди 2 години

Пишете ми минусчета, но все пак ви съветвам, при това съвсем благонамерено, проучете въпроса с плоската, неподвижна Земя. Така, както е описано на много места в Библията. Когато човек се осветли и проумее най-голямата от всички конспирации в историята, а именно - плоската неподвижна Земя, всичко друго клика и се сглобява като пъзел и човек проумява много повече от реалността. И да, не е лесно да се пречупиш и осъзнаеш че си бил лъган от дете. Иска много воля и мотивация. Но си струва!

23

Анонимен

преди 2 години

Няма вирОЗ! Муууууууу!

22

Агент Клинт Гън, ЦРУ

преди 2 години

Напротив, историите с малките зелени човечета са класическа димна завеса. Наскоро НАСА унищожи 40 ролки с филмова лента, заснета от лунните мисии на Аполо. Веднага излязоха теории че се прикриват заснети обекти с извънземен произход на лунната повърхност. Обяснението е обаче далеч по-прозаично. С напредването на технологиите риска да се установи че кацането на Аполо е снимано в Холивуд от Кубрик става неминуем.

21

дедо Ташунко

преди 2 години

Как се казва човек, който спира коне? Конспитратор!

20

Flat Earth

преди 2 години

Земята е плоска и неподвижна, единствената Terra Firma и е център на всичко. Кацанията на Луната и телефонните обаждания оттам в Белия Дом, извънземните, които ни посещават с техни летящи чинии, група млади араби, които с 4 самолета събориха 5 сгради, вирус, който прескача от прилеп през змия, та в човек, при това само на километър от лаборатория, където от години се разработва пренасянето на вируси от прилепи на хора, глобалното затопляне, озоновата дупка -всички са масонски, илюминатски лъжи!

19

Анонимен

преди 2 години

Ватикана е един от центовете на световната власт................прочетете за белия и черния папа!!

18

Даню

преди 2 години

Абе тез извънземни само в САЩ кацат.Как надруго място никой не ги вижда . В сащ е събрана глупоста на света.

17

ПроСоТо

преди 2 години

щуротии на кутии!..Ама само помислете:..-"Извънземен кораб",който може да прекоси Галактиката като нищо,задължително има качества,които го правят способен да лети в открития космос,да го предпазва от метеорити,от космическите лъчи,от слънчевия вятър,..зел та .."КАТАСТРОФИРАЛ" на Земята..?!?!....Как ви се вижда?..-Все едно някой да твърди,че танка е.."СПУКАЛ ГУМА"...Тая "конспирация" устройва всички.Едните да си чешат езиците,другите да ни плашат с "извънземни".../всъщност,ПОДГРЯВАНЕ за Аполо../

16

хаах

преди 2 години

Вече на всяка новина се обзалагам с приятелите ми, че ще има коментар свързан с Бойко Борисов. Толкова сте елементарни и предсказуеми. Българска работа. :)

15

Анонимен

преди 2 години

Нелчето пак се е окакала с буквалния превод и безсмислените изречения. Толкова ли няма грамотни хора да работят за тази медия?

14

не лъжа

преди 2 години

Ако имаше извън земни ,щеше да отвлекат боко за да ги направи владетели на цялата вселена ,след като им даде указания !

13

Анонимен

преди 2 години

Лично аз знам няколко масона, двамата ректори на един университет...........трудно се прави кариера, яко не си масон или партиен член!!

12

Анонимен

преди 2 години

По обема на глупостите ще познаете мисирчето.