241

Анонимен

преди 2 години

ТОВА НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА ТОЛКОВА ЛИ Е ПРОСТО СЕ ПИТАМ АЗ?!! НИКОЙ НЕ УМИРА !!!!СМЪРТ НЯМА ! ЧОВЕК НЕ УМИРА С ФИЗЕЧСКАТА СМЪРТ НА ТЯЛОТО СИ! БОГ НЕ ПРАВИ НЕЩО КОЕТО УМИРА! ДУХЪТ ДУШАТА ДУХОВНОТО ТЯЛО И СЪЗНАНИЕТО СА ВЕЧНИ! ДУШАТА Е ЕНЕРГИЙНО ИНФОРМАЦИОННО ПОЛЕ КОЕТО НЯМА КАК ДА УМРЕ! ТО! Е ВЕЧНО! ЧОВЕК ВИЖДА ЧУВА ЗА ДУШАТА СМЪРТТА Е ПРЕКРАСНА! А В ДУХОВНИЯ СВЯТ И ЗЕМНИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЕДНО ЦЯЛО!

240

Анонимен

преди 2 години

ще умра- а то и смърт няма.. тя е само физическа човек не умира със смърта на тялото си а и нали трябва да плати карматаси от предишен живот и животи .. всеки плаща за думи и действия !!! КАТО ЧУЯ ЗА ТАЗИ ИЗМАМА КОВИД 19 ПЛАН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД!С В О Б О Д А ЗА ХОРАТА! КОИ СТЕ ВИЕ ЧЕ НИ ОГРАНИЧАВАТЕ ДА ДИШАМЕ ЖИВЕЕМ ДВИЖИМ И ИЗБИРАМЕ? БОГ МИ Е ДАЛ СВОБОДА И ЛЮБОВ! ВОЙНА С-У ЧОВЕЧЕСТВОТО С БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ПЕЧАЛБА НА ФАРМАЦИЯТА ПРАВИТЕЛСТВА СЗО!

239

Анонимен

преди 2 години

Като сме *** ще измрем!

238

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Витанов, изоставаш. Един твой колега паник инфлуенсър предрича 7 пъти качване на смъртността. Не че ще познае, но то не е това целта

237

Доктор Хаус

преди 2 години

Докога ще пускате в студията този разпространител на вируси, който е ментално увреден хахавел с мания за медийни изяви? Питайте го, защо той така нагло развъжда и разпоространява човешки папилома вирус избил по гнусните му клепачи? Случайно ли е, че бъкан с вируси *** ни обяснява как според него да сме се пазели от вируси? Това е гротеска, бе, вие нормални ли сте? Този е белязан от природата и е бъкан с брадавици и папиломи колкото за цял индийски щат с некъпани местни жители. Гнус!

236

Валери

преди 2 години

Приятели този Витанов няма ли кой да го спре да обикаля по различни предавания. Този е математик да му се не види. Нито е доктор нито медицинско лице, нито билкар или природолечител. Даже не е и врачка. Кой за бога му плаща да се показва и да плаши хората така. Аз лично не гледам телевизия и не му вярвам но наистина има пенсионери и хора които са си по цял ден вкъщи и са страшно наплашени от него.

235

Анонимен

преди 2 години

Този *** Витанов трябва да го забранят със закон. Не остана медия без негово участие!

234

Анонимен

преди 2 години

Онези нямат смелост за локдаун.Те искат българите да мрем .Ако има глупави да предпочитат да умрат ок да *** .Нямали да имат пари ,все от някъде ще се намерят !!!Да мрем а ???? По добре локдаун тва чудо да се махне малко и да имаме после норм живот поне малко .Но локдаун задължително ,но господаря го е страх от протести .*** народ

233

Гост

преди 2 години

По добре "долина на плача" отколкото "долина на глада", защото след нея ще следва отново "долина на плача"....ако онези не го разбират, да вкарат един психолог/психиатър в екипа си.

232

1600 лв е пътеката

преди 2 години

За Короната -- естествено ,че във търговското дружество са стари хиени които няма да проспът урожая !Сега им е делаварета под пари остават --- не казвам че парите се дават на медигинските сестри има си други дето лапат !Само Възраждане ще им спрът кранчето като ги направят отново лекари , а не търговци !

231

Анонимен

преди 2 години

Локдаун няма да има. Хората ще си умират, но нищо не трябва да застрашава втория мандат на Рундю. Все пак се бори за антиваксърския вот.

230

Витанов изпитва

преди 2 години

Неистово удоволствие да се наслаждава на страха у хората ! Ако Възраждане вземат власта или са по някакъв начин управляващи ше го тикнат във дранголника там хубаво ще му изкарат акъла на тоя плаши п..рник ! Гласуваите за Възраждане !

229

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа ще се види в чудо с нас, още малко... Но, по дяволите, факт е, че в държавите с висока степен на ваксинация имаше вълна от ужасно много нови заболели!!! А трябва да е обратното, бе хора. Нещо не е както трябва с тези ваксини.

228

Гледах Костадинов

преди 2 години

Лидера на Възраждане беше във ,,лице в лице,, при Ризова и там каза много истини и обеща ,че ако зависи от него още на 15 Ноември маха и сертификати и локдауни и прочие търговски дружества ( болници ) затова гласуваите за Възраждане , за да има справедливост във несправедливия преход !

227

Аман от паникьори

преди 2 години

Този до кога ще плаши хората и нагнетява страх и паника в България! Май е време някой журналист да провери истинността на данните зад дневните смъртни случаи и наистина докаже кой от какво е починал и кога са му приписали етикета "корона" заразен!

226

Анонимен

преди 2 години

Всичко за пари правите.Не се ли наядохте вече.

225

Лош ден за ваксини--

преди 2 години

--раните ! Съобщиха им най--официално ,че и те заразяват ! И не само не--ваксинираните ами и те трябва да минават през тестове и да са със маски . Още няма такава заповед но вече признаха, че те не са ,,свещени крави,,Подозирам че ще научават и други неприятни новини ,ама то като копаеш на някой гроб и злобееш -- иначе са много толерантни към всичко ама ако може на клада ще изгорят тези които не са се ваксинирали !

224

ПроСоТо

преди 2 години

До сгласна с теб==Естествено че НЕ трябва!..Все пак нали сме от вида "Хомо САПИЕНС",тоест "Разумно човешко същество"..Обаче продължаваме да допускаме такива представители на ДИВАТАПРИРОДА да ни се бъркат в работите...Което ме натъжава..Защото тук до мен "някои" ми подсказват:..-"Ами май не сте "Хомо Сапиенс", а.."Хомо Заспаликус"..

223

Ади

преди 2 години

До доко: Не сме те "доко"-пали, да видиш ти тогава що е мъка и плач. Българите са народ от хилядолетия, а ти бЕгай бърже в племенната ти хралупа. Там може и на велик да се правиш -нали знаеш колко е значим подземния живот на мравките ...

222

Царя е гол

преди 2 години

Нашия гол цар, добре мисли за народа! Който отцелее.. Отцелее! Баси психопата!