10

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Такева от кога е начело на тази организация? Питам само. Че не си спомням друго име, освен нейното през целия ми съзнателен живот.

9

Анонимен

преди 2 години

Това става. Като видиш, че детето подсмърча, някой друг наплюва теста и всичко е ок!

8

*_*

преди 2 години

Тая що не се скрие нейде вече

7

Не разбирам?

преди 2 години

Не може ли като за двойното гражданство - да напишем по една декларация за пред директора, че сме преболедували или ваксинирани и да се приключва с мъките на децата поне.

6

m

преди 2 години

БГ-мамите около мен не искат да им се тестват децата, понеже има шанс да ги хванат болни. И тигава карантинка 14 дни, а те не могат да си го позволят. Та затова е това квичене.

5

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно! Не са съгласни родителите. Питали са 20 родители, които знаят че са съгласни. И как ще става това с тестовете, а? Забравете тая глупост. Освен това тия безплатни тестове ще стигнат точно за 2 седмици. След това приключват. И идва време на това всеки родител да се бръкне с мин 20 лв седмично. Разбира се, някои ще го направят, но мнозинството няма да могат и ще ваксинират децата си, просто защото няма да имат друг избор. Което е насилствено ваксиниране, както и да го погледнете!

4

m

преди 2 години

При положение, че 80% от населението смята, че вирОс няма, такива тестове ще са компороментирани.

3

Анонимен

преди 2 години

Никакво тестване вкъщи от родителите! Намерете начин да ги тествате в училище! Тарикати много. Така, както си пращат децата в училище, при условие , че има болни вкъщи и самите деца са болни, така ще ви се дават и фалшиви тестове. Колко му е да направи теста със съдържанието на флакона, без въобще да са слагани вътре секрети!?!?Много такива ще има. Нищо няма да постигнете с това връщане и подобно тестване по отношение на епидемията.

2

Анонимен

преди 2 години

Що побъркат децата, само и само учителите да не се ваксинират. ти е..... и държавата. Възрастни се крият зад деца.

1

Анонимен

преди 2 години

Само тая не се беше изказвала. Ба.си неразбрахте ли, че тестването и хартийките не спират вирусите, независимо какви са.