31

ДА

преди 2 години

Сега на пук на мутрите народа ще гласува за партията на К Петков.

30

До питане до народа

преди 2 години

частно мнение: от приемането ни в ЕС от 2007-*** всички сме с 2-но гражданство. Още повече, конвенцията за гражданството сме я подписали и ратифицирали година преди това. КС хубаво се произнесе по конкретния казус, но неговото решаване не прави бозата по-малка. Защото в чл.110 от Конституция има само и единствено "български гражданин", но не и европейски. А това дава възможност на всяка партия в парламента да постави ребром въпроса със законността на изборите от 2007 насам заради 2-то гражданство

29

Факт

преди 2 години

Не е случайно това решение да излезе точно сега, мутрите си изпускат нервите и задействат свойте пешки навсякъде.

28

Майна

преди 2 години

До Анонименсъщо така лятото той системно си нарушаваше правомощията, като открито и без грам задръжки говореше против Министерски съвет и неговите членове. Явно има хубав чадър, защото дори и неговия уж враг не ще да му скочи за тези неща. Или просто на всички са им толкова мръсни задниците, че не смеят да си посегнат пряко.

27

Анонимен

преди 2 години

ся дават баща му по телевизията, много бил честен Кирчо, аз незнам що за човек си та да пращаш баща ти да те защитава

26

Банкер

преди 2 години

ЩЕ СЪДЯ ТОЯ УХИЛЕН ЛИГЛЬО , ЧАК ДО СТРАСБУРГ.....АКО ТРЯБВА!

25

Майна

преди 2 години

До Анонимена декларацията, в която се е подписал, че няма друго гражданство, също ли не му е отговорност на Кирето?

24

Анонимен

преди 2 години

Законно ли е да платиш по 3 млрд на американци и руснаци за фърчила на хартия и за сръбски паток?!Ех,Канада ще продам последната си риза,за билет до Монреал и виза,както пееше Тодор Колев, бил наше културно аташе там.

23

Анонимен

преди 2 години

У ля ля. Триловете са се активизирали! Страх лозе пази, ама в лозе и много неща се закопават.

22

До 19

преди 2 години

А как законът тълкува апартаменти за тъщи? Консултантския договор и къща на Доган? Чекмеджетата на Бойко и фактът, че взе най-евтините ваксини в изобилни количества и вкара фурми? Хайде, моля ви се. Нямахте за какво друго да се хванете и се хванахте за налъмите

21

Кире- лигльто...

преди 2 години

...Е НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!С НИЩО НЕ Е ПОМОГНАЛ ЗА СПАСЯВАНЕНТО НААЛПИНИСТА БОЯН ПЕТРОВ.....НИТО Е ДАВАЛ И 5-ПАРИ ЗА НЕГО....!!!

20

ЮриС

преди 2 години

А да раздадеш пари на калпак на свои хора от ББР,да фалираш КТБ и да няма последствия,да грабиш авансово милиарди с обществени поръчки не е престъплени?! Ти да видиш!

19

съвет

преди 2 години

Първият закон,който трябва да приеме новото НС е законът за лустрацията,многократно отлаган по известни причини.Тогава голяма част от сегашните "политици" ще бъдат изчегъртани законно,поради връзките им с дс и бкп.

18

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно Кире Народа ще те подкрепи...на втория етаж в дъното при бай Ставри, човекът е строг, но справедлив. Има какво да научиш. Айде след 3 годинки ще се видим.

17

Анонимен

преди 2 години

Вижте го и му вижте и бизнесите, нищо съществено - някакви хранителни добавки уж с магически български бактерии, това също е измама.

16

Анонимен

преди 2 години

Кирчо,с теб сме!Действай!!!Имаш пълната ни подкрепа.Слафчо явно е навързан с тукашните чорбаджии и нищо няма да направи.Ти си последната ни надежда.

15

Юрист

преди 2 години

Според закона за държавните служители за такова деяние като подаване на документ с невярно съдържание се полага затвор до три години - чл.313 ал. 1

14

питане до народа

преди 2 години

Може ли някой, за който е доказано, че е нарушил и то умишлено конституцията, да бъде избиран за депутат, министър или друга висша държавна длъжност? Отговора е НЕ.Кира му лъжлив дали още днес ще каже официално, че се отказва от надпреварата за парламента? Надали. Ама да видим.

13

Анонимен

преди 2 години

Този лигльо Петков е нарушение на закона и заради това, че е бил в участие на три търговски дружества, докато е бил министър. Става въпрос за изключителен нагъл и ловък измамник!

12

Анонимен

преди 2 години

затвор