142

Супер вакс

преди 2 години

Ами гоним силно ваксинираните държави, които още лятото бяха в тъмночервено. Е, малко се позабави ваксинацията при нас, но ето че ги настигаме.

141

cx

преди 2 години

@dnes.bg Кой ви е подготвил картата, че яко се е улял с границите на областите.

140

Аз

преди 2 години

Тия, които все още твърдят, че няма вирус, са по-лоши от онези, които са го пуснали. Въпросът е, че дори да се ваксинираме излизат все нови и нови щамове, а с топенето на ледниците ще излязат още допотопни вируси, за които дори неподозираме, че ги има.

139

Да питам

преди 2 години

Как си представяте животът да продължи така, както искате да я карате? Да прмахнем мерките, да претъпчем болниците, да уморим докторите и учителите. Примери от други държави бол... И защо? Защото ходенето на кръчма, стадион, бар, ресторант и на всяка цена децата да са училище без маски е важно и съществено за благосъстоянието ни? Ми...не е.

138

И още нещо 144

преди 2 години

Зеленият сертификатникога не е бил конспирация. Мног ясно, че ще въведат сертификат. И много ясно, че той ще влезе в действие, когато повечето хора имат достъп до ваксина. Другото би било наистина дискриманация, на глобално ниво. Вие имате достъп, имате дори избор от 4 ваксини. Извинение няма.

137

Анонимен

преди 2 години

До Случаен 146 Зависи за какво заболяване става дума . Ако плъзне някой силно заразен щам на Ебола примерно , който се предава по въздушно - капков път , няма кой да чака да станат случаите 200 на 10 000 ,респективно 2000 на 100 000 души население.

136

до 144 (2)

преди 2 години

Също така е вярно, че като се натъупчат болници с ковидясали, никой няма да получи адекватно лечение за нищо! Затова умират хора в пъти повече, не само от ковид. Също е вярно, че ще има икономически срив, ако не вземем мерки. Колкото повече болни, толкова по-зле.

135

Дo 144

преди 2 години

Не, НЕ е вярно. Вярно е само, че от 2002, откакто се появиха SARS и после MERS, е ясно, че един ден точно коронавирус може да ни разкаже играта. Другото вярно е, че иРНК технологията се изследва от 1981 г. насам. Третото вярно е, че от много години се знае, че при възникване на пандемичен вирус, тази технология е перспективна за направата на ваксини бързо, с минимални средства. Това е, което знае НАУКАТА.

134

Най-големите

преди 2 години

защитници на ваксините кои са?А? А познайте! Радетелите на Истанбулската конвенция и техните производни- трето,четвърто половите и т.н.Нещо да ви прави впечатление,че някак си изчезнаха от полезрението? Неее,не са-просто се преквалифицираха! Което показва,че корена на вируса и ИК е един и същ! Да,вярно е ,че има и заблудили се нормални хора,но-основата е-ИК

133

Анонимен

преди 2 години

Страхливи са неваксинираните.Ваксинираните са отговорни и много по-интелегентни.Да сте виждали ром ваксиниран? Нивото за съжаление на неваксинирания е толково ниско,че няма даже как да го разбере.Мъртвия човек не знае ,че е умрял.Същото е и с неваксинираните .Те не могат да проумеят ,колко са зле.Толкова са зле,че повече няма на къде.

132

Анонимен

преди 2 години

В болниците няма свободни легала.Няма и лекари и сестри.Пожелавам на всеки късмет.Да се бяхте ваксинирали,а не да измисляте конспирации срещу ваксините за да си оправите психопатския страх и егоизъм.

131

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ни заключат всички.Виновните не са нито Радев,нито Бойков,даже и Сидеров не е виновен.Виновни сте всички вие страхливци и хитреци.Българина е най-големия страхливец и куковица в целия свят.Сега ше умира у ще стои в къщи като мишка,докато интелектуално развитите нации ще са свободни.Интересно миме дали ше молим Македония да приемат наши пациенти,понеже вече няма свободни легла и лекари.За Гърция вече разбрах,че е приела да помага.Да се бяхте ваксинирали

130

Отговорен за ???

преди 2 години

Производителите на ваксината НЕ носят отговорност .Личните лекари СЪЩО,Държавата СЪЩО НО ще глобява ,абе аз и ли трябва съм безотговорен ?????

129

Случаен

преди 2 години

Няма епидемия под 2000 на 100000 или поне беше така до март миналата година :/

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ако си изключите телевизорите, "пандемията" ще изчезне!" ..... Два теливизора изхвърлих, няма ефект. Поне си проверявайте информацията, че и други ще пострадат. Аз поне почти не гледах телевизия и без това.

127

Вярно ли е,че

преди 2 години

има подготвени осем вълни и осем ваксини? Не бързайте да казвате-нова конспирация! Защото преди година конспирация бе зелените паспорти,но сега са факт! И така-да сте чули някой "математик" да изчисли края на пандемията?Щото всяко уравнение си има край!Ама това никой не изчислява-защо ли? Та така-вие как мислите-колко още " вълни " ни чакат и колко ваксини?Защото след осмата ваксина и най-силната кока няма да ви влияя вече!

126

ти да видиш

преди 2 години

а кацарОФ и фигуранта казваха че всички мерки са взети за да няма пандемия :) помните ли ?

125

Анонимен

преди 2 години

Упс!!! Ми, ся!? Межд другото, у Ирландия, при 70% напълн ваксани (в това число и аз), потвърдените случаи за днес са 2,466 при около Четири милионно население.

124

Анонимен

преди 2 години

До Ед Само да допълня-250+ на 10000 е критерият за обявяване на епидемия.В случая гледат на 100000 значи трябва да са 2500

123

Анонимен

преди 2 години

Малко им е на чиповете, малко. Още може. Гладът щял да победи страха. Така е. Само глупостта да не победи, че тогава уйде коню у реката, съвсем.