33

K

преди 2 години

За пореден път да повторим : мерките, каквито и да са те (ограничаване на движението, ваксиниране и т.н.), трябва да са насочени единствено и само спрямо уязвимите - хора над 60 г. и хора с тежки придружаващи заболявания. Това са стандарти на СЗО от десетилетия насам. За по-***.ит.е от нас - държавите в Зап. Европа намалиха смъртността , защото ваксинираха 75% от уязвимите , а не - защото ваксинираха 75% от младите и здравите, които не се нуждаят от ваксини. Естественият имунитет е по-ценен!

32

Радослав

преди 2 години

Утре новината ще е 110 годишен с рак, СПИН и Ебола почина от корона вирус след падане от 20-тия етаж на жилищната кооперация в мелачка, но основната причина е коронавирус! Без съпътстващи заболявания защото размазването при падане и смилането не са болести, а спина, еболата и рака не са коронавирусни и не влизат в официалната статистика по новия закон! Явно вица за загинал от ковид, но със съпътстващи 8 огнестрелни рани ще се окаже истина!

31

Анонимен

преди 2 години

Ми много е скиторил по молове и кръчми та го е гепило.

30

Анонимен

преди 2 години

И ние какво да правим с тази информация? Можем само да ви пратим горещ поздрав със сложна балканска етимология!

29

До Expert

преди 2 години

"Егаси, това е доста интересен начин на пенсионна "реформа", до пролет старците ще са намалели с 40%" - Тя тази "реформа" ще ни излезе през носа, защото след нея ще останат само кол-центровете, в които отиват да работят младите хора, които не са напуснали България. И онези от гетата, разбира се. Унищожава се частният бизнес, в образованието и здравеопазването повечето работещи са "старци", няма промишленост, икономиката е в предсмъртна агония... Какво прекрасно "бъдеще" за България ни чака!

28

Анонимен

преди 2 години

100 годишен без заболявания, това си е постижение!

27

Alex

преди 2 години

Абе вие нормални ли сте да пускате такива статии?Къде са трите имена, ЕГН-тата и адресите?Настоявам за корекция!

26

Анонимен

преди 2 години

Сърдечно-съдовите заболявания винаги са били и в момента са номер 1 причина за смъртност в света, и този списък го доказва. Ако някой още не е разбрал, че ковида се използва като предтекст за тоталитарен преврат, още не се е събудил.

25

Handel

преди 2 години

По голямата част от тия със сърдечни заболявания е можело да бъдат спасени ако ги бяха лекували за заболяването им. Но вместо това са тикнати в инфекциозното и оставени да умрат за да се вземат 1200 лв за всеки от тях.

24

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Веске, мисирко наперена, кой те научи новини да произвеждаш?

23

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми е на 82, а майка му на 99. Родила го на 17-годишна възраст и до днес си го командва, та той й вика- дано те тръшне тоя ковид вече. 82 години ти вървя до полата.

22

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте драснали два реда за Италия, вместо тоя чаршаф.

21

Данчо1

преди 2 години

Комунизма се разпада?

20

Expert

преди 2 години

Егаси, това е доста интересен начин на пенсионна "реформа", до пролет старците ще са намалели с 40%

19

Вие в днеса не сте

преди 2 години

наред. Всеки ден публикувате стотици некролози с информация кой от какво бил болен преди да умре. И после още 15-20 пуликации за ковид, реклами на "ваксините" и заплахи как ще ни сложите под ключ, ако откажем да си инжектираме новото биологично оръжие. И всичко това било свобода на словото и демокрация?!

18

Анонимен

преди 2 години

Интересно, кога ще им въведат придружаващите заболявания.

17

Бул

преди 2 години

Искали са да сложат най-младият, но в Ексел възходящо 100 годишният се подрежда над 36 годишният мъж, защото започва с 1. Толкова мисъл има в журналистиката че забравят каква е била първоначално задачката и действат машинално без да мислят.

16

Валентин

преди 2 години

Толкова ли е трудно да наложите пулен локдаун и да давате помощи на хората във вид на храна или парични средства макар и скромни,през тва време мозъците на обществото да мислят варианти за справяне с кризите и пандемията и престукториране на цялото общество защото капитализма се разпада и трябва да се разместят пешките.

15

Анонимен

преди 2 години

Къде беше ковидът лятото?На почивка на Малдивите,на бора бора?Маминката фашистка ви еб-вам ако имаше още 100 000 човека кат мен готови вече за незабавно насилие!

14

Анонимен

преди 2 години

Това подигравка ли е за 100 годишния?