148

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: Освен 3.5 милиарда които се ваксинираха ... всеки ден нови милиони се ваксинират. Шанса някой бъгарски антиваксър да е прав намалява с геометрична прогресия. Въщност като се замисли човек ... дали е прав бугарина ? Най-бедните в ЕС, най-нисък БВП в ЕС, най-голяма смъртност в ЕС, най-лошия въздух, най-старите коли , най-ниския процент ваксинация, топ4 по смъртност в света........ мисля ... мисля и съм на 100% уверен ,че бугарина отново греши и е на грешната страна.

147

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, най-добре е да се гласува за лидер, който тотално отрича мерките и нарушението на правата на хората, а това е Костадин Костадинов. Всички останали пръд льовци къде завоалирано, къде съвсем директно, изповядват фашистки идеи.

146

USA

преди 2 години

СЕКО НЕШТАСТИЕ ИДВА ОТ ПРОССТОТИЯ !

145

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами професорите не пукат защото си сложиха ваксини. Дори и да пукнат шанса е 9:1 в тяхна полза :) Умните и богатите хорат отдавна си сложиха ваксини ..... Най-ниския процент ваксинация е сред римското население. Няма и 2%.

144

USA

преди 2 години

До Solar Power ГЛЕ СА ГЕРБАЖИЯ......НЕ ПРАИ РЕКЛАМ НА ВАКСИНИТЕ ШО НЕ СА ВАКСИНИ А ВИРОСА Е НЕШТО КОЕТО НЕ РАЗБИРАШ ! И......СЕ ПИШЕ ПРЕДВИД.... А НЕ В ПРЕДВИД ! ...........ИЗЛЕЗНАЛ СИ ОТ ФРИЗЕРА С ВАКСИНИТЕ !

143

Анонимен

преди 2 години

Напротив, Радев и Кацаров спасиха положението. Боко и Алибегов щяха да ваксинират хората насила. Не виждам какъв ви е проблема -сертификатът ограничава по някакъв начин само ходенето на кръчма.

142

Анонимен

преди 2 години

Дано хората имат очи и уши! И да запомнят гробокопачите - Радев и Кацаров, които не само НИЩО не направиха цяло лято, а влошиха обстановката!!!

141

Ken

преди 2 години

Баси скапаняците ! PCR тестовете в едно семейство - В ЕДНО СМЕЙСТВО, мъж и жена, се различават а тези "не са достоверни на нивото на PCR". Какво иска да каже ? Че са по-точни ? Или обратното ?

140

Анонимен

преди 2 години

Благодарим че ни съобщавате предварително какво смятате да правите. Беше въпрос на време пуснете следващ вариант. Все пак тая пландемия се оказва златна касичка. Докато хората ви се връзват след няколко години ще четем за стотната вълна.

139

Отиде си Пастьор

преди 2 години

Не 4, не 44, а 4444 вълни ще има в името на свръхпечалбите на фармацевтичните гиганти, ако не се намери кой да ги спре. Независимо от предизвиканата от ковид-кампанията (а не от въглеродните емисии) инфлация и икономическа разруха. Независимо, както е отбелязал класикът, от риска някои собственици или топ-мениджъри на тези гиганти да увиснат на бесилката.

138

USA

преди 2 години

КОГА БУЛГАРИЯ СФЕТНЕ У ЧЕРНО РАДЕФ И БОРИСОФ ША СА НА ХАВАИ !

137

Solar Power

преди 2 години

До Вяра: Жената е 100% права ! Както и д-р Мангъров ! Всички ще минат през вируса. Начините са няколко. С ваксина (най-добрия), леко прекарване (тук се разчита на късмет и години), тежко прекарване (тук винаги ще има усложнения на по късен етап), непрекарване (2 метра под земята). Та съвсем си е права докторката. Ти си огледай вариантите и избирай умно ! Имай в предвид ,че 3.5 милиарда избраха ваксината шанса да са прави е много много голям !!!

136

хъхъхъхъ

преди 2 години

До Вяра - вие не можете да пишете, пък сте се загрижили за буквите в латиницата...

135

истината

преди 2 години

Спрете насилствената ваксинация! Много хора умират ВЕДНАГА СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ВАКСИНА! ЗАЩО КРИЕТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ???

134

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: А какво мислиш след прекарване и куп усложнения или на 2 метра под земята ? От там няма връщане. Виж обаче вече 3.5 милиарда се ваксинираха и всичко им е добре ....

133

Вяра

преди 2 години

Според вашата логика госпожо индивид ще има толкова вълни колкото буквите от латиницата 24 Стига с тия опашати лъжи стресирате хората Не ви ли е цал за тоя исратдал народ За какво ли се чудя вие сте БЕЗКРУПОЛНИ

132

РАДЕВ-ДИКТАТУРА-ФАКТ

преди 2 години

... ОТМЕНЯТ ИЗБОРИТЕ..!! (ПО Т.6-ОТ ТАЙНИЯ ПЛАН НА КЛЕПОУХИТЕ ДС-ЧЕНГЕТА НА РУМЕН РАДЕВ..)........... ПОДРОБНОСТИТЕ - В СВОБОДНИТЕ МЕДИИ.......

131

Анонимен

преди 2 години

С всеки изминал ден доказваме че сме най-нискоинтелигентната страна в ЕС. В Германия втори пореден ден няма нито един смъртен случай от Ковид. В Италия - 18, в Испания -13. Тука ще се измрем като кучета, но ваксина няма да си сложим.

130

Анонимен

преди 2 години

Нищо,ще почакаме след 3-4 месеца отхвърлянето на новината, че ваксинираните умират по-малко.Много бързо излезе, че се заразяват и предават заразата, за ефекта върху умирането - ще трябва малко време. Това остана опорната точка. Междувременно ще видим какъв процент ще се ваксинират, някои ще поддадат по икономически причини. След ваксиниране - няма отваксиниране, по-зле е от татуировките и девствеността. Е - може би науката ще предложи премахване на ваксини , но колко ли ще струва това?

129

USA

преди 2 години

БУЛГАРИНО ФАНИ ТАЯ И Я ВАКСИНИРАИ ПУБЛИЧНО НО.......ПРЪВО БАНЯ ШО Е МНО МРЪЛЯВА !