36

Antivirus

преди 2 години

Колкото повече ГМО, толкова повече ГМО.

35

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезнаха антиваксърите? Да не се ваксинираха!

34

Байчо Баев

преди 2 години

До Бг ГражданинНевежо, дози ще се поставят докато вируса не изчезне! Толкова ли е сложно да го асимилира?

33

GMO

преди 2 години

Не искам да ти преча на вярата в ГМО ваксината. Само ти казвам да знаеш.

32

Бг Гражданин

преди 2 години

26 Декември 2020.Бус за колбаси докара ваксините Pfizer в Пловдив. Шефката на РЗИ: Няма да ми се карате, имаме 1 ЗИЛ, пазим си го!За 10 месеца 2 дози сега и бустерна. На всеки 3 месеца всеки ваксиниран ще трябва да поставя допълнителна доза.

31

До 35

преди 2 години

Аха, я сега кажи от кой сайт за конспиративни теории направи копи пейс . Нито си актуален , нито оригинален.

30

GMO

преди 2 години

Това е официалната дефиниция на ГМО ваксината. Не знам кой от нас е тъпнара.

29

Анонимен

преди 2 години

Тези сертификати са ГЕНОЦИД! Догазано е, че в тия ваксини има само СМЪРТОНОСНО съдържание! Тестове и сетификат за антигени са фалшиви! Представете си, че сте болни от грип, а на следващия ден сте оздравяли, но антигенните тестове показват, че още нямате изградени антитела! Това е един геноцид, а народа стои и гледат като застреляни!

28

GMO fizer moderna

преди 2 години

GMO vaccines are composed of inactivated or weakened viral or bacterial organisms that have had genetic material added, deleted, or otherwise modified. ----- ГМО ваксините се състоят от инактивирани или отслабени вирусни или бактериални организми, към които е добавен, изтрит или модифициран по друг начин генетичен материал.

27

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС : ВСИЧКО Е ИЗЧИСЛЕНО! 10-20% ЩЕ ОСТАНАТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ НА ЗЕМЯТА ТОЧНО 1 МИЛИАРД ДУШИ КОЛКОТО ТРЯБВА ДА СА!

26

Аман

преди 2 години

От бездарни редактори, които или търсят сензация ,или ги мързи или не са в състояние да преведат цяла статия , а само копи пейс на отделни казаци. Ето го превода " Трета доза ще се поставя на хора в рискови групи, над 65 години или на хора които живеят или контактуват с с споменатите по горе ....". Моля, не подценявайте интелекта на читателите и ние владеем чужди езици и явно по добре от вас.

25

Анонимен

преди 2 години

Йес,йес, йес! !! :)))

24

Анонимен

преди 2 години

28 ако статистиката беше вярно да се съглася с теб, но статистиката не казва за всички починали ваксъни ;) вярвай си и поемай там миш маша който ви се дава ;) и не забравяй, вече всеки има познати измрели с вакса, няма вечно да може да го скрият ;)

23

Шопа

преди 2 години

Язе си пием ракията и ви гледам сеиро.

22

Анонимен

преди 2 години

Накъде води страха от ваксиниране ясно се вижда по процентите на неваксинираните сред починалите и тези в интензивното.

21

Анонимен

преди 2 години

и те така те, ръгай чушки в боба, астра, модерна, файзър, всичко става за ваксъро, вече е поел пътя :), но пък има златен сертификат който плаща с цената да е овца

20

Анонимен

преди 2 години

Наскоро казаха, че с ваксината на Модерна имунитета е поне 13 месеца.

19

Анонимен

преди 2 години

първия слабак предал родината си и всички които са го последвали, да станат опитни, не са разбрали, че безплатното винаги е имало цена на много висока при това, за това в началото винаги им се казва "безплатно", за да цената друг да я определи, иначе не биха поели по пътя на слабаците, освен, ако не са си родом такива

18

Анонимен

преди 2 години

До конспирация: През 1947-9г.Ерик Блеър-Джордж Оруел написва "1984", още и Фермата.65г. народонаселението бля,с някои изключения. Сега ли ще се осъзнае!? Когато, вече е почти сготвено... Добре са го лумпенизира ли и извратили, за 300 г.Още от края на 17-век с просвещението и налаганата философия, започват корените на всичко това.

17

Анонимен

преди 2 години

ваксъра вижда постепенно накъде води тинята в която са нагазили :)