52

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че МОЛ-овете и веригите се зареждат с 20-30 годишни бусове и камиони!

51

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ще сложим синя зона, за да се "освободи центъра", ще вдигнем данъците на МПС, за да изчистим въздуха, ще вдигнем цените на горивата, за да не карате толкова, ще вдигнем акциза на цигарите, за да не пушите, ще ви боцкаме за да сте здрави, ще вдигнем цената на хляба и храните, за да не затлъстеете. Абе всичко за наше добро се прави, а всъщност някой прави солидни пачки, ама докато си траем така ще е.Това е положението Минке.

50

до Радослав

преди 2 години

Не ги интересува нищо бе човек,всичко е за да вземат едни пари.Абе те завод за преработка на смет ще правят в центъра,обаче колите им виновни.И винаги от раз искат за всички да важи,от днес за утре и после почват:''Ама за общински служители не важи.За градския транспорт не важи.За линейки и полиция не важи.Покрай тях за охранителни автомобили не важи'' и т.н.Комунистически номера и винаги са уж в името на народа и за негово здраве,а е за лични интерс накрая.През соца пак имаше такива стикери.

49

Анонимен

преди 2 години

Нема живот тука вече.Опитаха с паспорти за сградите,отложиха засега.Обаче пари им трябват и веднага обърнаха на автомобили и еко-тероризъм!За какво плащах аз екотакса когато я купих колата а?!Данък,винетка,нови табели,талон,а сега вече и стикер.Ще падне едно крадене на стикери,цели предни стъкла ще трошат за една лепенка за по-еко категория.Комунисти сър!!!!Това ще измислят те!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Супер, но нова кла е от порядъка на 22-23 000 лева, и тук говорим за абсолютни *** ...

47

Радослав

преди 2 години

Ок да има такси и глоби, но насреща да има разписан и план какво ще се прави с тези пари! В какво ще се влагат и каква ще е ползата за обществото!Масово градовете са още със старите крушки, а не са подменени с ЛЕД крушки!Нека общините първо да покажат как можем да сме по екологични като си оправят осветлението и да си оправят ВИК-тата, че да нямат по 80% загуби при питейната вода!Да санкционират горящите пластмаса, гуми и какви ли не *** и едва тогава да искат още едно дране на данъкоплатеца

46

Анонимен

преди 2 години

До user - Стига си се правил на ударен - никой няма да те наеме за програмист,та да инсталираш Windows или да компилираш kernel-а, както и заради възможностите ти, да сметнеш боема на "бъчва".

45

Радослав

преди 2 години

Какво еко се направи с милиардите които се събират? Смениха на ТЕЦ-овете филтрите ли? Подмениха тръбите на Топлофикация, че да нямат загуби по 50-60%? Смениха се кабелите и трафовете за да са по ефективни? Въведе се електронна система за да се съкратят общински и държавни служители и да не се налага хората да пътуват до институциите и по този начин се намали замърсяването ли? За какво точно се ползват събраните пари освен за вдигане на заплатите на нищо неправещите в общините?

44

Анонимен

преди 2 години

До Хм 36: Моля те, със семейство съм ...дай ми насока за името на компанията, в която работиш на лични .. Че ще се побъркам да работя за източни феодали а семейството ми чака да го храня.. Поздрави ohilen***yahoo

43

Радослав

преди 2 години

1. Тази глоба се налага на водачите защото от тях могат да се събират пари! От електората на герб които са масово безимотни, на цоциалка глоби не се налагат и затова Фъндъчка гледа да събира пари от където може! Водача има МПС което в краен вариант ще бъде продадено и ще покрие задължението му!2. Проблема с колите идва основно от отвратителното качество на горивата в България! 3. След като винетката има еко данък, акциза на горивата в еко данък и сега тая щуротия, та къде отиват тия пари?

42

Анонимен

преди 2 години

От време навреме събират едни пари,такак са си свикнали,то комунистите не са слизали от власт и номерата са си същите.Я книжките ще сменят,я номерата на колита,я талоните.Няма постепенно,няма заварено положение.Гърците защо си карат още със старите номера на колите от времето на Папандреу и не ги сменят на мига всички?Защото като скочат и ще ги изметат политиците!А ние си трайкаме като турска рая тук и ни щавят както си искат!Демокрация ли?В България?Хахахаха!Социализъм си остана тук,но частен!

41

Анонимен

преди 2 години

ОПИТВАТ СЕ, ДА ПРОБУТАТ НОВИТЕ СИ КОЛИ С ТЕЗИ ОГРАНИЧЕНИЯ, НЯМА НИЩО ОБЩО С ВЪЗДУХА И ЕКОЛОГИЯТА, А С ПРИНУДАТА!

40

Анонимен

преди 2 години

До 69 - Ми чи да уеее! За ко да ги даам пари за тас новата кола, га моа ги дам за хубави работи!

39

Реалист

преди 2 години

Мисля ,че няма да мине номерът! Верно е ,че има дни в които в София не се диша,но си и мисля, че половината собственици на жилища в Центъра колите им не отговарят на екостандарта! Де факто няма да имат достъп до собствените си жилища! Мисля че съдът ще го отмени! Това е посоката за развитие на столицата,ама още не сме узрели!

38

Анонимен

преди 2 години

Просто да направят пешеходен центъра и това е.К'ви глоби кой ще ги плаща?!Ще падне едно стреляне по камери,чупене,заловане с боя и повреждане.И това ако пак всички си трайкат и не скочат да ги изметат от властта.То бива натягане ама и това вече ще дойде много.Да не говорим,че ще подпалят ГТП-тата заради тия смешни стикери.Те не са виновни ама на тях ще си го изкарат хората.

37

69

преди 2 години

Пълно е с *** които вьимат добри заплати и карат пушешти, трошки отдавна настояваме, че коли под Евро 4 нямат място в София, Пловдив, Варна и Бургас! Небходимо е зелена зона и в Ст.Град, Дианабат и Дървеница!

36

Анонимен

преди 2 години

Е то е ясно,че е за пари а не за да не се замърсява.Само знаят да глобяват тук в тази държава и да измислят нови наредби,които обаче се нарушават от техни хора и глоби те не плащат.Глобите са за сиромасите без връзки!

35

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам всичките които глазуват ЗА този проект, и които са гласували за застрояване на южните склонове на Витоша - бял ден да не видят.

34

user

преди 2 години

До Христотри чифта ли имаш като си програмист? Виждам съм програмисти, които не могат да си инсталират един Windows, за Slackware никога не са чували, а компилиране на кернел го третират за решаване на троен интеграл. Ти обем на бъчва знаеш ли как се смята? Хайде ходи на iptables -A INPUT -s Христо -j DROPАз вземам 800 лева, някой да иска да ме наеме? И за разлика от Христо съм ходил в казарма, че новите нещо много меки китки.

33

мак

преди 2 години

Ще разширят синя зона, както информираха наскоро, а това с колите е поредно бъркане в джоба за събиране на пари. И най-лесно.