473

Добре де --

преди 2 години

Виждам ,че си загрижен за хората ама ПРОФОРМА ,колко ще отидат на ресторант и във голям магазин със серетификат и колко ще отидат да се гъчкат във ЗАВОДИТЕ-- ако беше толкова смел и за здравето щеше да затвориш заводите --какво е твоя пълен локдаун ти дори не знаеш какво означава ПЪЛЕН---- на изборите Възраждане дано направи ПЪЛЕН обрат да се отървем от вас ! Не може да затвориш една трета от държавата а другите да си маат гащите по заводите и да се заразяват и ти да ми говориш за ПЪЛЕН ЛОкдау

472

Свобода !!

преди 2 години

Грижим се за здравето ви като бъркаме по 2 пъти на седмица в носа докато не унищожим епифизната ви жлеза..Всичко е от грижа

471

Бил Гейтс

преди 2 години

Моите инжекции най-накрая потичат към вените на уфци-тъ и най-накрая може плановете ми да напреднат малко в тази забутана България. Да знаете, че не се допускат повече от 500 хил. българи в новия световен ред... Пандемията свършва когато 6 милиона от вас са ваксинирани с моите бъркочи.

470

anonymous

преди 2 години

В Англия % вакцинираните е 68,а вчера министърът им на здравеопазването заговори за възможен пореден локдаун.Как стават тези работи?Нали уж при 70% вакцинирани щяха да забравят за ковид.

469

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора като ви казваха миналата година че целият театър е заради иглите и дигиталното робство бяха конспиратори нали..??През 2 дена бъркане до мозъка и епифизната жлеза поради грижа за здравето..

468

Анонимен

преди 2 години

Мненията на повечето експерти са, че антителата не са доказателство, че си се заразил. Не са сигурно доказателство." Така ли? И кои са тези експерти и по какво са експерти? За какво служат антителата? На какво са показател? Човече, ти наистина ли си дипломиран медик? Или политиката и комисионките са ти изгладили мозъка и си забравил основите на имунологията?

467

Фашисти

преди 2 години

Отменете нечовешките ултиматоми замаскирани под формата на противоепидемични мерки..Знаем че не ви е грижа за здравето ни..Искате да ни го отнемете да отнемете работата свободата ни и после каквото е останало- ако е нещо..и много добре знаете че т.наречените локдауни са безмислени..и че за неизолиран вирус ваксина неможе да има..Свобода !!

466

мед сестра

преди 2 години

До Валери Валерка,Валеркааа ти знаеш ли колко пари се прибраха с тоя ковид? Бедна ти е фартазията ,драги ми !?

465

Анонимен

преди 2 години

Историята се повтаря на всеки 100 години. Спомнете си 1920-1929

464

обективен

преди 2 години

Навремето на евреите са им искали да носят шестолъчката на дрехите и специално разрешително, за да излизат от дома си като ли, че натам вървим д-р Менгеле.

463

обективен

преди 2 години

Всичко прилича на периода 1933-1945г.14

462

123

преди 2 години

Не били противопоказани за автоимунни заболявания въпросните експериментални субстанции... Кацаров по-голяма лъжа не бяхме чували, късай дипломата, хвърляй оставка и хващай гората 😡

461

Валери

преди 2 години

Взимат някой на 78 г с два инсулта и хайде К овид , получил инфаркт като придружаващо заболяване на 83 г. и хоп айде к овид, паднал по стълбите пиян на 43 г и айде к овид, прострелял се по време на лов на свинята пукнал от куршума и айде хоп к овид, задавил се с броколи на 52 г. и хоп айде к овид. А най - *** е когато катастрофирал с БМВ-то с 200 км ч. в града и пак го изкарали че имал к овид. Отврат, както казва един съгражданин във форума навийте си зелевите сертификати и си ги наврете в..

460

обективен

преди 2 години

д-р МЕНГЕЛЕ /Кацаров/ подобре да си ходи вместо да плещи глупости в стремежа си да угоди на фелдмаршала.

459

европейски национали

преди 2 години

опорните точки с а спуснати отвън и който да турят министър ще свири същото-преди имаше щаб,НОЩ,които рекламираха кофчези и чували -целта е сплашване на раята и отвличане от същинските проблеми .Както отива по 5000 заразени на ден след 90 дена ще излезе че цялото населемие е болно или боледувало

458

.

преди 2 години

Май не знаеш какво да правиш и копираш мерките от другите държави.

457

Анонимен

преди 2 години

Защо спряхва да говорят за Израел? Нали всички бяха ваксинирани? Сега се натискат за трета доза защото толкоз са защитени и от първите две. Ами Сингапур при 82% ваксинирани? Заразените и смъртността расте! Напишете в гугъл Singapore covid situation !!!

456

Анонимен

преди 2 години

Има и друг вариант! Оставяте хората да си живеят.----===----Някои живеят, други умират, трети със седмици стоят обгрижвани в болниците.

455

Анонимен

преди 2 години

Кои са в този служебен кабинет? Кацаров без нито един ден стаж като лекар, Kирчо лъжеца, Асен крадеца, Рашков дамаджаната с 19 апартамента, Янев - уредил децата си в БЕХ и Булгаргаз и т.н.

454

Анонимен

преди 2 години

Целият този цирк от 2 години насам беше основно заради две неща- за да ви набодат с експерименталните течности и за да ви вкарат в дигиталният концлагер..И успяват