214

Анонимен

преди 2 години

Да са се ваксинирали! Сега щяха да са живи и здрави, най-много с лека хрема. Избор собствен! Нали така!

213

Анонимен

преди 2 години

В цяла Европа в болниците лежат неваксиниратите и умират неваксинираните. България освен с простото си население се прочу и с най-мошеническото население .

212

Анонимен

преди 2 години

всичките ми познати които са ваксинирани се разболяха последния месец. От неваксинираните не се сещам за болен...

211

доZeitgeist

преди 2 години

то стига и 15 % да да менте

210

Zeitgeist

преди 2 години

, за какви фалшиви сертификати говорите?Болшинството починали са над 70 години. Дали са по една пенсия да си купят сертификати ли?

209

Анонимен

преди 2 години

Статистиката на неваксинирани болни в България не отговаря на статистиките в другите държави. Изводът е, че има голям брой фалшиви сертификати!

208

Анонимен

преди 2 години

А някой може ли да проследи колко фалшиво ваксинирани има в момента в болниците? Аз познавам доста хора платили си по 300 лева..те и да умират никога няма да си признаят. Срам ме е

207

Me

преди 2 години

За съжаление, голяма част от сертификатите са фалшиви. За ваксини изсипани в мивката. От там и тази изкривена статистика.

206

до тошо

преди 2 години

ми не са 10 а са 20% вече а и не можеш да смяташ

205

Гошо

преди 2 години

Като се има в предвид, че само 10 % от населението у нас е ваксинирано излиза на яве, че ползата от ваксините в това отношение е равна на НУЛА

204

Анонимен

преди 2 години

Всичко което ни се случва идва от ЕС ,зелените сертификат го вкараха лятото ,тук сега по натиск от ЕС ,не че е виновен Бойко преди или Радев сега ,ако не слушкаме тия тринайсет милиарда че ги видим на върба петък ,виждате пример сега Афганистан,нямат мерки и маски или ваксини и вируса бега по Европа )

203

шмatka

преди 2 години

Балонът се надува ! Надувайте дечица,надувайте дечица! И праааассссс!Балончето се спууука!

202

Ваксиниран

преди 2 години

Неваксинираните друга песен запяват като"Опре шило у **"т.е като започнат да се борят за всяка порция въздух в болниците.Елате ги вижте как реват като малки деца и съжаляват,че са вярвали на глупости против ваксините.Но колкото и да пиша.....само с виждане става.

201

Анонимен

преди 2 години

Ковид пандемията продължава вече 2 години . Няма такъв вид грипна епидемия , тя е 1-2 месеца и край. Дори в най-тежки години не е имало толкова много тежко болни едновременно и толкова много в болниците. За интензивните да не говорим. Никога грип не е предизвиквал тромбози. Не се заблуждавайте, това е много по-опасно заболяване , ваксинирайте се, не играйте тото със живота си.

200

Анонимен

преди 2 години

До Естествени процеси "Ако имахме достатъчно мед. кадри, нямаше да се налагат ограничения - системата щеше да издържи" Как да имаме медицински кадри, като заради такива като теб сед като приключи тази вълна още десетки лекари ще си хванат шапката и ще се изнесат от България?

199

БГ

преди 2 години

Испанският грип е взел много жертви, у нас доколкото е имало статистика официално са починали над 80 000 души. Представям си реално колко са. Пандемията върлува година и девет месеца. Как е овладяна? С ваксини? Не, естествен ход и имунитет. Дано не съм прав но у нас се изписват тонове антибиотици, носят се маски и ваксини... Комбинацията не ми харесва, когато това уж свърши и свалим маските и седнем в кръчмите ще е страшно. Всичко ще е мутирало....

198

Естествени процеси

преди 2 години

2016 г. срещу 2017 г. отново умираха по 120 човека на ден над обичайната за сезона смъртност. Просто поредната вълна на инфлуенца. Ковид не е нещо по-различно, просто е нов вирус и коси повече, но в рамките на нормалното (2 промила по-висока год. смъртност). Истинският проблем е разграбването и липсата на здравеопазване. Ако имахме достатъчно мед. кадри, нямаше да се налагат ограничения - системата щеше да издържи. Мислете за следващия грип, който ще дойде.

197

Злобар

преди 2 години

Чудо голямо сякаш незнаем що е грипна епидемия едни изкарват леко други по тежко ,аз бях от вторите.Има разболели ,ще се лекуват и толкоз. Но уловка е че вече си натурално ваксиниран , а не ерзац ваксиниран и след 5-6 месеца да повтаряш и пак и пак и пак ...

196

Bond

преди 2 години

Процентът на новозаразените ваксинираните е много по-голям, защото повече от 2/3 от тези 30,000 теста са направени на напълно здрави, неваксинирани хора по принуда или необходимост - работа, пътуване или прибиране отнякъде

195

т

преди 2 години

Абсолютно неадекватно управление, до сега можеше като в Португалия 80% ваксинирани да живее нормално!