370

Учителите

преди 2 години

са просветителите и будителите на тази територия! Поведете това заспало общество! Иначе няма да има оправия!

369

Анонимен

преди 2 години

До Коприва Нереформирана система не се покрепя - закрива се . 70% седмокласници функционално неграмотни - колко от тях знаят разликата между Градус Фаренхайн и градус на фигура за площ . Закривай

368

Анонимен

преди 2 години

Терминал 2 ги зове.Да се спасяват.

367

baionya

преди 2 години

При положение, че образователната система е в будна кома от 20 години (за което голямна вина имат и самите "просветители"), няма да е загуба липсата на тези учители. И без това от доста време с "учител" се асоциира индивид, който не е могъл да влезне да учи виШУ в никоя друга специалност- тоест, утайката на утайката на утайката. Да си ходят!

366

Коприва

преди 2 години

Подкрепете учителите - в момента те се борят за спазване на законността и зачитане на човешките права! Утре да не ревете когато беззаконието похлопа на вашата врата.

365

Михайлова

преди 2 години

Повярвайте, нито един няма да напусне! Дадоха им по-високи заплати вече два пъти, а къде е повишеното качество на образованието?! Точно обратното, процъфтяват частните уроци, учителите бързат да си претупат часовете, за да отидат или в школи или в къщи за уроци! Това важи с пълна сила не само за големите градове, но и за по-малките селища!

364

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам! ....... и къде ще идат , какво ще работят хм

363

мдаа

преди 2 години

Така е образованителната система е пълна с невежи задръстеняци. Завършват за учители по нещо а самите те не го могат . Особено след като образованието стана търговска дейност. Порнография

362

Коприва

преди 2 години

До Duchess of Cringe - Щото и ваксините са такива - обраха ги на зелено, договарят ги на зелено и ги пробутват в зеленясали общества.

361

Анонимен

преди 2 години

За учителите е лесно те имат избор винаги могат да напуснат работата , но за учениците няма как да кажат напускаме училище защото това е единствения ни оставен избор, или за техните родители които няма как да се откажат от родителските прави и това да бъдат родители което не се променя по никакъв начин с времето .Така че учителите имат избор, но учениците и техните родители нямат избор.

360

Бранш

преди 2 години

по бранш, сектор по сектор, нека дърните и прод ажни политици разделят обществото. Насъскват хората едни срещу други. Разделяй и владей! Побеснели, гладни и обезверени хора няма да отидат да гласуват на 14-ти. Още по-добре, те резултата от машинките отдавна са си го подквасили. Ще си напълнят гушките и хич не им дреме, че хилядолетна България ще последва съдмата на "Вера Су". И ще преснат с ръце, ще се прегърнат и - кой от къдее - Канада-лимонада,САЩ-мащ, на лелината си. Само към матушката няма

359

Анонимен

преди 2 години

391 много добре го е казал. какви учители са тия които вярват в съвецките конспирации.

358

Непозната

преди 2 години

И учители, и медици декларират как ще напуснат. Интересно къде ще отидат да работят и как ще се препитават и те, и семействата им.

357

ваксиниран учител

преди 2 години

Пълни глупости! Нито един учител няма да напусне, особено по време на учебната година!

356

123

преди 2 години

До :( 393Опитай в големите градове да си намериш работа като учител и ела ми се обади. Ако не си дружка с някой директор или с някоя важна клечка, която да се обади за теб, ще ти е доста трудно да започнеш като учител. Друг е въпросът, че учителската професия не е за всеки. Ама в България всеки си мисли, че е лесно докато не влезе в системата. То българина не иска да се тества, не иска да тестват децата му, не иска да се ваксинира, не иска маски, всичко му пречи. Какво иска?

355

Duchess of Cringe

преди 2 години

Не се ли пита никой, защо това се нарича ЗЕЛЕН сертификат ? Много зелени неща ни се събраха напоследък... Зелена сделка, зелени сертификати.. Странно, странно.

354

3

преди 2 години

И къде ще идат зоомбетата на ГЕРБ?

353

Анонимен

преди 2 години

Учител, който вярва в конспирации, а не вярва в науката по- добре да напуска системата. Това са хора ниско интелигентни и разсъжденията им граничат с мал..оу.мие. Не ги кандардисвайте да се ваксинират! По- добре да не учат децата ни щом са против науката.

352

Анонимен

преди 2 години

Това са последствията и реакциите след абсурдната заповед на Кацаров... Ефекта ще бъде негативен и даже обратен ...

351

Анонимен

преди 2 години

Отстоявайте свободата си по всякакви начини..чрез постове надписи свобода чрез възражения чрез писане на маилове..утре може да е късно..ако не се прекършем те ще се огънат