76

Цанко

преди 2 години

И като се направи локдаун, хората ще *** у тях от глад ли ?Кой ще ни пазаравуа докато си седим в къщи? Ще плащат ли ток,вода и данъци окато си седим в къщи ?

75

Анонимен

преди 2 години

Че то със зеления сертификат е като при локдаун положението. Заведенията и магазините са празни. Могат да влизат само ваксинираните ама те са около 20 процента и те рядко посещават подобни места и няма клиенти просто.

74

до славянин

преди 2 години

Точно така, дори и да е по-нисък процента е факт, че повече от половината население се е срещало с вируса, и има антитела. Работата ми е такава, че ежедневно общувам с между 30 до 50 човека в неформална среда, почти всички изследвали се за антитела имат и то над средната граница!

73

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами не грешиш :) Ковид съществува. Как да провериш ? Лесно. Купи цветя и върви на някои гробища да сложиш цветя на някой твой дядо/баба. Огледай се да видиш какви масовки погребват по колко хора на ден...... Вероятно си на 20-30 години или по малък ..... просто отиди и виж.

72

отговарям

преди 2 години

"Миналата година локдауна беше на 4000 заразени, защо тази година е по-различна?"Защото след 4 седмици има президентски избори. Не може да се рискува вторият мандат на Рундю заради някакво си здраве на някакви си българи.

71

Solar Power

преди 2 години

До Вихър: Хаха да прав си ! Къде е Мангъра ? Крие се като пръд нал заек в люцерина :)Всички ще го караме то това е ясно. Някои ще го карат леко с ваксина 9 от 10 , други тежко без ваксина , а трети ще гушнат букета. Мангър ти какво искаш да се оставим на естествения подбор ли какво ? Не сме маймуни вече брато :)

70

Вихър

преди 2 години

Абе, къде е Мангъров??? Май се покри докато отмине поредната буря и като утихнат нещата ще изпълзи от дупката за да ни обясни, че няма страшно!!!

69

Шаши

преди 2 години

Витанов, смени тигaните във вас. Личат си пораженията от тежки *** с каменно покритие.

68

до Шаши

преди 2 години

Еми то горе-долу е така. Ние сме на първо място по смъртност от Ковид в света. Ето, вчера във Франция от 67 милиона има 35 смъртни случая, в Италия от 65 милиона - 34, в Германия от 83 милиона - 85, в Испания от 45 - 20 смъртни случая, в България - от 7 милиона - 130 смъртни случая.

67

Розов еднорог

преди 2 години

За мен хората невярващи в науката са измислица, не съществуват.

66

D

преди 2 години

Миналата година локдауна беше на 4000 заразени, защо тази година е по-различна? Каккво се промени за вас или пак като фурнаджийска лопата си меним мнението според настроението или облагите?

65

потрес

преди 2 години

Щом още има хора, които мислят че вирус няма и всичко е измислица, значи наистина сме най-т*пата нация в света.

64

анонимен

преди 2 години

от понеделни по 9000 на денонощие

63

анонимен

преди 2 години

за мен ковид е измислен , несъществува.

62

Анонимен

преди 2 години

До някойвероятно за областите, кой знае. нещата са като в казармата.. всяка заповед е предпоследна.

61

До58

преди 2 години

А не ти минава през акъла,че бройката на лицата в болниците много зависи от сумата която здравната каса отпуска за всеки един пациент???

60

Шаши

преди 2 години

Според този ,,математик" по улиците трябва да е пълно с трупове. От Мелмак ли му говорят или звездите?

59

някой

преди 2 години

Като почнат да хвърлят едни такива числа и ти е ясно кави експерти са. Ако са 9000 за цялата страна ли ще е локдаунът? А ако са 8000 само в София в София няма ли да има локдаун?

58

Смелчаци

преди 2 години

Имате кратка памет, "смелчаци"! Когато Борисов ни затвори и дори в парка нямахме право да ходим, защо не протестирахте? Тогава болните бяха само единични случаи, но всички чинно козирувахте. Сега мерките са "мижи да те лажим", но пищите, защото пак сте захапали политкюфтетата, нали?

57

Анонимен

преди 2 години

Локдаун за Витанов в Белене трябва.