199

ганьо

преди 2 години

Е лошото че сега всички партии ще се опитат да подклаждат и яхнат недоволството, еле па коцето лудия

198

Чоко

преди 2 години

До изборите остават три седмици и половина. За съжаление през това време живота си ще загубат още 3000 българи. Всичко това се пише на зад*ника на Резидента, назначил тези карикатури за министри.

197

Анонимен

преди 2 години

Сертификатът не може да спре заразяването и боледуването Каца... От утре само ще има хаос в държавата заради безyмната ти заповед. При 20% ваксинирани, колко народ ще се струпа пред лабораториите да се тества...? Да не говорим за ваксиниране и чакане още месец за сертификата. Абсолютна глупост е тази заповед и нищо друго.

196

123

преди 2 години

Требва здрава ръка за да се управлява, с мека китка на става. Рашков се покри сега ще разбере че без бои по някои път не става.

195

Кривондел

преди 2 години

Безсрамна история. Ако си голяма верига за детски играчки например - и оформиш 300 квадратни метра "търговска площ" - работиш без сертификати. Ако си магазин от 100кв.м. в мол - не можеш да работиш, ако служители и посетители не са ваксинирани. Същите са климатичните инсталации, ако това се чудите. Но не, няма лобизъм, само мисъл за гражданите!

194

покрепям и допълвам

преди 2 години

До Взимат ни за мезеИли пък просто нашите жалки папагали са им казали да слушкат и изпълняват програмата, че лоши работи могат да им се случват като на разни самоубити президенти и тн., неправилно огласяващи PCR положителни проби от тропически плодове и моторно масло. Пример: мнението на г-н все още Здравния настоящ министър преди и след като зае този пост (и много други реално платени "капацитети").

193

Бай Гроздан

преди 2 години

Никъде в заповедта му от вчера не се споменава за зелен серификат,а за документи за ваксинация и за другите,тъй че на какво основание ще ме спрат с цифров сертификат на ЕС?И на какво основание няма да признават документ въз основа на европейски регламент?Щото го говори министърът ли,а издава заповед с друго съдържание?

192

Взимат ни за мезе

преди 2 години

Израел масово се ваксинира с две дози, оказа се че не работят и трябваше да слагат трета. Същото сега се случва на острова при 85% "ваксинирани". Днес болниците поискаха връщане на маските и въвеждане на селен сертификат, защото приемът на трета доза бил нисък. Сега нашите марионетки ни карат да правим същото,което доказано не е работило в други държави.

191

някво мнение

преди 2 години

Струва ми се по действията, че г-н Президента чак толкова силно не желае втория мандат.

190

.

преди 2 години

И his.bg се срина! Случайност ?

189

Чоко

преди 2 години

Какъв само го нахен*дрихте на Фигуранта, не е истина. Нека сега блъска лицеви опори като в поделението.

188

Анонимен

преди 2 години

Нито PCR тестовете, нито бързите антигенни се считат за 100% точни. Многократно в общественото пространство, включително в медиите, е говорено за фалшиви положителни и фалшиви отрицателни PCR-и. Затова трябва да се допусне и издаване на сертификат въз основа на тест за антитела. Защото именно антителата определят доколко ефективно може организма да се справи с вируса, съответно колко време човек може да е заразен. Това е ясно като бял ден за всеки мислещ човек, каквито в МЗ явно няма много.

187

Време е да се скрие!

преди 2 години

Протестиращите търсят него и яко ще яде бой! Вчера обявиха война на 85% от населението. Време 15% да решат на чия страна са! На мнозинството или на битите!

186

Анонимен

преди 2 години

ще гласувам за Костадин Костадинов и Възражданеа радеф и кацароф да ми ядат десерта

185

nilesev

преди 2 години

Абе гадове мръсни ,защо не давате директно протестите в момента в центъра на София срещу Фигуранта и кликата му. Как търчи министъра на образованието следван от народната ,,любов". А сетих се ,не са срещу Бойко!!!

184

Анонимен

преди 2 години

Ваксините драги и те не са до гроб след 1 година всички пак под ножа.

183

AAA до 192

преди 2 години

НИКЪДЕ в Европа бързият антигенвен тест НЕ се приема за доказателствено основание при издаване на Зелен сертификат. Какво винаги, като..... Е то и никъде в Европа след положителен антигенен не си в карантина амс при нас беше така, причина дс спестят кинти от ПиСиар и ест. да надуят бройката. фашисти долни

182

Анонимен

преди 2 години

Радев и хунта Позор - Оставка и Затвор !

181

Анонимен

преди 2 години

Милиционерчетата в коментарите, кажете нещо. Защо замлъкняхте?

180

Анонимен

преди 2 години

Лъжите на Кацаров - каца без дъно !