42

Анонимен

преди 2 години

О, ще се получат. Учениците ще минат онлайн и то до дни. А ти ако искаш скачай на чугунената си тиква, никой няма да те чуе.

41

Анонимен

преди 2 години

А, защо преди да се борим за образование и грамотност не се борим за здравето на децата. Не мислите, че здравето е в основата на всичко. И всичко останало е негово производно!?

40

Анонимен

преди 2 години

Онлайн, защото на училищата им е скъпо да плащат ток и парно

39

Анонимен

преди 2 години

33 и как учиш качествено като си болен? Твоите деца ако учат в частни училища и са по 10 в клас, на нормалните хора в тая държава децата са в държавни училища с по 30 в клас. И като учителя е болен и го замества учител дето поназнайва по предмета как ученето е качествено? И като ти говорят през маска и тия от средата на стаята до дъното не чуват нищо, как е качествено образованието. *** много знаете да говорите на идуст. Ние, които имаме деца знаем каква е реалността. Онлайн веднага!

38

до 38

преди 2 години

За твое голямо нещастие нещата няма да се получат така както кухата ти кратуна си ги представя.

37

До 5

преди 2 години

Прав си. И аз така имах същото през март 1993 и ходих на ходжа в Търговишко да ми издърпа ушите. Оправих се още в колата на връщане.

36

Анонимен

преди 2 години

до 37 за мое голямо щастие ти нямаш думата и може да идеш да се гръмнеш. От утре нарамвай палатката и ходи да ревеш пред МОН.

35

до 34

преди 2 години

Слушай какво бе плазмодий, бавноразвиващ ще викаш на клоуна, който гледаш в огледалото всеки ден. Тръгнал пръдльото да кряка за онлайн обучение при една камара проблеми до които то води и изобщо не го е еня за решенията.

34

Анонимен

преди 2 години

27 ходи си пий чая от мента, глог и Валерия. И да четеш вестник докато го пиеш. Може английски, че днешните заглавия са 49 000 новозаразени и още едно заглавие - смъртните случаи с нов пик, равен на втората вълна. Та какво викаш за неваксинираните? Нали знаеш че ан глетата са една от най-ваксинираните нации?

33

Анонимен

преди 2 години

Те имат план за миналата, имат за бъдещата пандемия, ама за сегашната нямат!

32

Анонимен

преди 2 години

до 31 спирам, с бавноразвиващи не споря. Ае по живо по здраво, лай си.. не ми пречиш

31

Анонимен

преди 2 години

От истеризирани родители не успях да разбера няколко отговора. Важното е да се учи качествено и при добри преподаватели или просто на всяка цена да се ходи в училищната сграда?!

30

до 26

преди 2 години

Пак общи приказки тип "давай там да затваряме и така". Сякаш говоря на стената.

29

Анонимен

преди 2 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.

28

Анонимен

преди 2 години

От 1 ви до 4 на училище! От 5 всички онлайн и то без ротация, а за 1 месец всички. Положението е критично. Децата са със сезонен грип, а някои и с ковид. Сещате ли се какво ще стане ако се развилнеят и двете? А какво ще стане ако мутра в някой заразен и с ковид и със сезонния? Ехо! Заради чакане ще вдигнете смъртността на ента степен. Но пък може да влезем в историята на ковида с новия - български щам. Чакайте още!

27

Анонимен

преди 2 години

Е как е, харесва ли ви управлението при Радев?

26

антиваксъри убийци

преди 2 години

затваряйте тези ковидарници какво още чакате! пълен локдаун за неваксинираните да ги пускат в неплатена а ваксинираните да получават по високи заплати и всичко да работи за тях!!!

25

Анонимен

преди 2 години

до 19 имам 2 не философствай , знам много добре какво ми казваш, аз също си издухах отпуските и имаме купища болнични пуснати тая година. Положението е зле и е пълно с полуинтелигенти дето нямат никакво намерение да бъдат част от обществото. Така, че ако не искаш на нова година да висиш до някой роднина в болниците по добре да се спре сега. То даже е късно. Колкото повече сфери се ограничат, толкова по-бързо ще влезем в някаква норма.

24

Анонимен

преди 2 години

Отново всичко е на автопилот. Нали уж щеше да има предвидимост и да се дава време на хората!!! Мерките са закъсняли и неадекватни. Смешни сте.

23

Анонимен

преди 2 години

Споко, аз съм болен, вече се чувствам по-добре, тежко ги изкарах, но до болница не се стигна. Изумен останах, че РЗИ не издаде предписание , нито за тест, нито за карантина на двете ми деца и жената. Казаха само ако имат симптоми. Чудех се дали да ни ги тестваме на частно, но трябваше да избираме дали да ядем и да има за лекарствата или да платим тестове.Та те си ходеха на училище и работа с градски транспорт. Така че явно не е толкова страшно щом ги оставиха да си обикалят, който където си иска