19

глас от тъдява

преди 2 години

Като ми домилее да се връщам в Бг преглеждам тая рубрика и си казвам "Де ша въриш,бе." Оня ден взеха да закопават високоволтови кабели - копаят 20-30 м с широчина около метър , правят каквото правят на другия ден го бетонират, изравняват и нито грам кал или неравност- така прокопаха около 2 км през селото , като копаха до оградата на един имот специално я опаковаха в стил Кристо , за да не му я изцапат на човека.

18

Даа!

преди 2 години

Фандъкова ''обеща'' И детски градини преди 10 години , амЪ после се смисли , и ремонтираните детски градини ги ОБЯВИ ЗА НОВОПОСТРОЕНИ !?!Номерата на СОЦА !

17

Една дума,...

преди 2 години

,.. едно изречение : НАСЛЕДСТВОТО от герб , и неговата цена !

16

тя

преди 2 години

Това е картинка във всички соф квартали ! Фандъкова с милиардите на София прави само ремонт на ремонта на една улица в София ! Колко средства батиса там ?!

15

Анонимен

преди 2 години

Колко години ГЕРБ управлява София...над 15. Какво е постигнато за тези 15 години в столицата - няколко метростанции и 6 км разширен околовръстен път. Всичко друго е кражби и далавери...

14

Крум

преди 2 години

Щом в столицата е така,какво ще е в останалата част на страната??????

13

Анонимен

преди 2 години

Елате да видите в Пловдив Голямоконарско шосе и Околовръстния път в отсечката от магистралата до колелото на Пазарджик-истинска трагедия! Как да развиваш индустрия, като доставчиците и работниците ти си разбиват превозните средства да стигнат до теб.

12

Анонимен

преди 2 години

До Аноним- 12 .. Какви ти мазета , вече продават апартаментите БЕЗ МАЗЕТА , ако искаш , ОТДЕЛНО КУПУВАШ САМО МАЗЕ !!!

11

Анонимен

преди 2 години

Ми да пише на арменския поп, май само това му остава. Все пак фъндъчката не е на тази улица.

10

И защо само

преди 2 години

в софийските квартали, картината не е по-различна където и да е другаде в ***!? Не са малко улиците, където въобще не е имало (а и няма да има никога) тротоари. То пък и за какво му е на селянина тротоар, той така или иначе пак върви по улицата......!?

9

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Кой си избра Фандъкова ? Ревете пред общината , и в Банкя !

8

Анонимен

преди 2 години

Боцо, шъ въ асфалтира, ве!!! -)))

7

Анонимен

преди 2 години

И после искат по 2-3 хил ойро на м2 за жилища ..............ХА-ХА-ХАПри това вкарват в квадратурата общи части тераси че и мазета.Така излиза по -5-6 хил ойро квадрата или по-скъпо от Рим.Ай сикътир и смешниците му ...........

6

питане !

преди 2 години

А Фандъкова къде потурчи 1.8 млрд. за общината ???За толкова пари , в столицата не трябва да няма една цчупена плочка , камо ли улици без асфалт !!!Крадене яко !

5

Я елате

преди 2 години

в Света Троица да видите какво се случва, че и е и Зелена зона-кал до уши около пазар Д. Петков е брутално!! Ех Пакистан колко сте си добре там поне не плащате за паркиране!! От София съм както и мойте родители баби и дядовци, но просто е нещо страшно!! Кал, дупки, смог. Гетото на Европа ***!

4

Анонимен

преди 2 години

Чакам баце да излезе заедно с фъндъчка и да обвини Радев.

3

Анонимен

преди 2 години

в столични квартали ? явно доста рядко излизате от тъъпата софия ...

2

Анонимен

преди 2 години

Пътя си е добре, нищо му няма, това че някой си е купил кола, дато върви само на асфалт си е негов проблем. Нали трябва да бъдем екологично чисти, да не замърсяваме природата - ами ей го на, екологично чист път без никакви замърсяващи природата настилки.

1

Анонимен

преди 2 години

Когато хората не изискват от районния кмет, не ходят на обществени обсъждания и се жалват на арменския поп в подобни платформи, така се случва.