31

нещастници

преди 2 години

тези които цъкат минуси на Предложението на 19, да разбирам че не са съгласни да купуват ток само от Американските Тец и ВЕИ? е като не са съгласни защо цъкат минус, да цъкнат плюс на предложението и ще имат евтин ток! но шизофренията е типична за герб сдс. България ще ви преболедува по един или др начин.

30

проверка

преди 2 години

Спирането на строежа на АЕЦ Белене бе подписано с ръчичката на Станишев.

29

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха Майтап, бе Уили. Сименс не снимаха нищо. Беше акция за модернизация на оборудването. Част от плана го правих аз. Да не говорим, че какви пукнатини с рентген, какви 5 лева! Па запознай се малко, когато говориш за безразрушителен контрол. Ако съм ти преподавал, как съм те пуснал! Боже!!!

28

До трола-Хайрсъзин

преди 2 години

Някой Продължават с напъните гербави!!!В лето Господне 2013-то когато беше спряно строителството на АЕЦ Белене от индивида Бойко Методиев Борисов,всички разрешителни за площадката бяха налице!

27

Анонимен

преди 2 години

Имаше референдум за Белене и Тиквата не се съобрази с него!

26

ф

преди 2 години

Заради пустата власт другарЕте ще обещаят, че от Сахара лед ще внесат.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 На Международната орбитална станция руснаците показаха как се прави в тяхния сектор. Пукнатината се разсвредлява по краищата и се запълва с дъвка. Едно време една мацка в Красняя чучка си нема работа та прозвучи едни чисто нови шлюзове с ултразвук за Белене и те излезнаха целите с разслой. Наказаха я.

24

Анонимен

преди 2 години

Без американски посланик можем,без АЕЦ Белене не.

23

Ха-ха

преди 2 години

Защо пишеш глупости?Нали идваха от Сименс и снимаха всички пръстени и казаха,че за разлика от другите централи нашата може спокойно да изкара още толкова.Не установиха никакъв проблем.Ако е имало проблем защо ни се молиха да я затворим?Освен това точно преди да я затворят се направи частична модернизация на 3 и 4 блок.Така,че айде у лево!

22

Анонимен

преди 2 години

Ако АЕЦ Белене и ЮП бяха построени,сега нямаше да си говорим за цени на енергоносителите,а оттам и на всичко друго.Нека сорошката измееет да се скрие в миша дупка и да не се показва повече.

21

Анонимен

преди 2 години

СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА!НЕКА НЕ ЗАБРАВЯ ДРУГАРКАТА НИНОВА,ЧЕ АЕЦ БЕЛЕНЕ БЕШЕ РУСКИ ПРОЕКТ,А БЪЛГАРИЯ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ПРИНАДЛЕЖИ НА ЕС(ГЕРМАНИЯ) И НАТО(САЩ)

20

Анонимен

преди 2 години

Да се ЗНАЕ и да се ПОМНИ,особенно в кризисни времена като днешното!На 27 февруари 2013 година парламентът който беше доминиран от ГЕРБ и по предложение на лицето Бойко Борисов спря окончателно един проект който щеше да носи много ползи за България!

19

Анонимен

преди 2 години

Сега Русия ще ни обещае "евтин" заем, за да си купим нейните мощности, след което ще се окаже, че заема не е евтин, а мощностите могат да работят само ако Русия поиска. ТАКА се прави геополитическа зависимост, приятели, и червените другарЕ вече са готови да ни поднесат на тепсия на Путин. Като се има предвид ОФ-то в последния и предния Парламент, няма да им е много трудно.

18

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 2 години

ВИЕ ЕДНА ГЕМИЯ С ТОР НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗВАДИТЕ ОТ МОРЕТО.....АЕЦ-ШЕ СТРОИТЕ .....??!ТАЯ *** , ЯВНО МИСЛИ С КОСТНИЯ МОЗЪК НА ПЕТИТЕ СИ!

17

предложене

преди 2 години

от коментарите и минустите разбирам, че с поред обиковения избиратели на герб, цената на тока е ниска! за това предлагам който е гласувал за Белене да купува ток само от Козлодуй и Белене, останлите от АМЕРИЛАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ и ВЕИ. Записването за енергоизточника ще е на добровошен принцип. Ако се окаже че няма желаещи за самоиздръжка, мощността се закрива... седесарите къде ли ще се запишат?

16

Анонимен

преди 2 години

Добре че затвориха едно време 1-4 блок на Козлодуй, че почти всеки блок с изпопукали заваръчни шевове в първия радиоактивния контур. Освен това със слаба радиационна защита и много от хората са били облъчени

15

Анонимен

преди 2 години

А пари от де мъ уфсъ,тя една централа мина 15млрд евро сигурно вече и 20.Я оди се моли на Решетников да ти даде пари.

14

Анонимен

преди 2 години

Нищоправенето на ГЕРБ до там докараха нещата, че през 2038-2040 да затворят както Мариците, така и 5-ти и 6-ти блок на Козлодуй, т.е. мощностите осигуряващи сегашното потребление на 110% ще затворят рязко за 2 години, а резерва няма да има. Да ни е честито :D

13

Анонимен

преди 2 години

Първо дръпнете онази потъваща ръждива гемия и тогава правете планове за сериозна наука.

12

Анонимен

преди 2 години

Ниновице бегай да доиш козела у Крушовица,че в таз големата главъ дето я носиш само демагогия има.