13

Анонимен

преди 2 години

До До 8Забравяш 2-те Балкански войни, без да им правим засади, директно сме ги били, бегали са нещастниците.....хахахахаха :))) Затова са ни наричали "прусаците" на Балканите, поне западняците така са ни наричали......хахахахаха :)))

12

Анонимен

преди 2 години

Ако има просперитет по това време е въпреки така наречените царе двете национални катастрофи са благодарение на тях.

11

2

преди 2 години

За фашистката върхушка ДА!Която подписа договора за присъединяване към Тристранния профашистки пакт и причини бомбардировките на София с хиляди жертви и разрушения , депортация на 11 хиляди евреи и загуба на исконни български територии!Това ли ме хвалите!Питайте майките на загинали те войници и антифашисти -американци, англичани , руснаци , французи къде са техните синове и за кого плачете сега вие ,потоците на недоубитите фашаги!?Тази журналистка е неофашистка и няма място в телевизиите!

10

До 8

преди 2 години

Ние сме ги млатили турците когато сме имали държавен глава,а тогава царчето Борис 3 вече е бил покойник отровен от чичо Ади и то с право,и заради спасяването на евреите и където отказва да прати войски да се бият с болшевиките!!

9

Анонимен

преди 2 години

До пецата90% имат собствено жилище у БГ, благодарение на соца (едно хубаво нещо за комунистите), на Запад процента е некаде към 30%, направи си сам сметката.....хахахахаха :)))

8

пецата

преди 2 години

95% от населението е необразовано не може да чете, 70% са безимотни , 80% от новородените са се раждали по нивите, обаче това го смятат за златни години, може би само за тези 5% е било златно време защото са ограбвали труда на селяните , тоест реално робство, ама за това се мълчи като за смъртен гряхЗлатните години на на бг е 44-80г, никой не е забравил това време, но само престъпниците реват защото са лежали по лагерите заради престъпления против народа

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Ние системно сме ги млатили турците, даже границата ни е стигала до Истанбул.....хахахахаха :))) Те знаят кадънките, както сърбетата и гърчолята......хахахахаха :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Да бе за това са мръзнали хората по полетата с воловете и дървеното рало ,голям възход е било няма що !

5

Анонимен

преди 2 години

СССР идва в България на 9 септември 1944,за да ни спасят от ТУРСКА окупация наредена от Чърчил и още по голямо разпокъсване на държавата ни,но този ФАКТ удобно се отбягва от шорошоидите!!

4

Анонимен

преди 2 години

До дедо от село на 97гСимеончо не може да стъпи на малкия пръст на баща си Борис III, ама това е положението :)) Иначе е похвално, как Борис със самочувствие отстояваше правата на евреите и *** в БГ, голем е бил, авторитет пълен, разбира се го убиха нацистите, после Пешев се зае с задачата :)))

3

дедо от село на 97г

преди 2 години

На царчето му ядах попарата и благодаря му за свинските *** и царевичния хляб ! Не пишете глупости ами напишете кога хората са облякаха и наядаха - или направо да ви кажа кога беше тва време! Тва беше времето на Живков след 44г! Айде, ся драскайте след мене колкото си искате глупости !

2

Анонимен

преди 2 години

Ми всичко това го знам, но все пак поздравления за това, че правите такива теми :) Само да питам, Росен защо вече не води предаването си, то ми е ясно, че е болен, ама да не се влошил :) Просто се чудя, харесвам го челяка :)

1

Анонимен

преди 2 години

Лесен за отговор въпрос. Златните години на царска България са били от 681 до 1242