56

Евро-джендър

преди 2 години

Ох, много съм загрижен, че газта и енергийните находища на Русия ще се свършат, много се безпокоя за Русия.

55

Анонимен

преди 2 години

Русия има интерес ЕС да се развива и икономически да процъфтява. Руснаците харесват немските стоки, коли които са най-добрите в света и искат да купуват немски стоки на ниски цени, а това не може да стане ако ЕС е в криза. Това е интереса на Русия. Ако ЕС рухне, Русия трябва да купува коли и перални от Китай, или местно производство.

54

Анонимен

преди 2 години

Положението е "кой мjи могат да си плащат тока и газа, независимо от цената им. Лошото е за редовия Ханс и за редовия ***, ама какво толкова може да стане? Смъpтно наказание - няма, доживотен зaтвор - няма. Най-много някоя условна присъда на брюкселко зеле. И то ако много, ама много се размиришат нещата и след 5-6 години дела, ако не се е отмирисало.

53

до 51

преди 2 години

И като им приключат "лесните находища" както ти определяш добива от Сибир (надали имаш представа къде са находищата) от къде ще се задоволи 40% от потреблението в Европа. Да не забравяме, че Газпром изнася и за Китай и азиатския пазар... ако наистина изчезне този руски износ, от къде ще дойдат тези количества и каква ще е цената пък тогава? Иначе приказки на пазар....

52

да бе

преди 2 години

И най-интересното е, че СП2 не работи, но носи печалба на Русия с тези цени на газа. Ако немците се мотат и не разрешат доставки по него, като нищо Русия ще си избие вложенията за година две. ЕС искаха пазарни и борсови цени, ето имате ги. И ЕС няма как да принуди Русия за каквото и да е, защото както има една приказка - и ножа и хляба са в ръцете на Русия. Моменти на слабост Русия вече почти няма, те бяха при Елцин.

51

Йоан 3:8

преди 2 години

Зелените енергии могат да доведат до ужасяващи климатични катастрофи. Това са енергии в действие, не са като газта, водата, атома, въглищата които трябва да се приведат в действие. Никой не знае Силите които управляват вятъра и слънцето с каква цел ги насочват. Известен е ефекът на пеперудата, а какво остава да отклониш потоците на вятъра или енергията на слънцето от предназначението им. Четете Библията "8. Вятърът дyxа, дето иска, и гласа му чуваш, но не знаеш, отде иде и накъде отива".

50

селянин

преди 2 години

ха ха ха Путин го дава на 230$ газта, на европейските пазари стигна до 1900$ и тия искат да им дава на поне 1500$

49

Анонимен

преди 2 години

Русия, САЩ и Китай не желаят съществуването на ЕС, защото искат те да са господарите. ЕС е опит на европейците сами да определяме съдбата си под слънцето.

48

Йоан 3:8

преди 2 години

Зелените енергии могат да доведат до ужасяващи климатични катастрофи. Това са енергии в действие, не са като газта, водата, атома, въглищата които трябва да се приведат в действие. Никой не знае Силите които управляват вятъра и слънцето с каква цел ги насочват. Известен е ефекът на пеперудата, а какво остава да отклониш потоците на вятъра или енергията на слънцето от предназначението им. Четете Библията "8. Вятърът духа, дето иска, и гласа му чуваш, но не знаеш, отде иде и накъде отива".

47

Анонимен

преди 2 години

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газшпром произвежа над 500 милиарда кубика газ, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия носят неограничен планетарен характер.

46

ЕС

преди 2 години

Парадите на хомосексуалистите и налагането на извращението като нормалност дразни хората - може ли болни хора практикуващи извратени сексуални практики да осиновяват деца? Това е скандално! Но да докараш стотици милиони хора до мизерия, студ и оскъдица заради зелени бълнувания, вятърни мелници и слънчева енергия - това вече е престъпление. Богоизбраните искат да променят природата и климата за да спасяват планетата. Тези хора в Брюксел в Европейската комисия със заплати от половин милион евро трябва да бъдат съдени!

45

Анонимен

преди 2 години

На руснаците "лесните" находища на газ и нефт са на приключване. На приключване е и *** им кочинка.

44

Анонимен

преди 2 години

До урок - нека опитат пак.

43

урок

преди 2 години

Хитлер нападна Русия защото като съюзник им врътна кранчето.

42

kireza

преди 2 години

АНГЛЕТАТА ПРИНУДИХА ЕВРОСЪЮЗА ДА ИСКАТ ПАЗАРНИ ЦЕНИ,А СЕГА ТУРКОПРЕМИЕРЪТ ИМ/ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН/ СИ ПИЕ БИРАТА В ИСПАНИЯ...ПРИ ТЯХ ЕЖЕГОДНО УМИРАТ ПО 10 Х.СТАРЦИ ОТ СТУД...ХОЛАНДЦИТЕ ЩЕ СЕ ГРЕЯТ КАТО СЕ ПЪРЗАЛЯТ ПО КАНАЛИТЕ СИ,САМО ГЕРМАНИЯ Е ДОБРЕ,ЗАЩОТО Е СКЛЮЧИЛА ДЪЛГОСРОЧЕН ДОГОВОР С ГАЗПРОМ...СЪЩОТО НАПРАВИ И УНГАРИЯ,КАТО ОРБАН ТЕГЛИ ПСУВНЯТА НА ЕВРОСЪЮЗА...А ПУТИН ХИЛЯДА ПЪТИ ОБЯСНЯВА НА МАЛОУМНАТА ЖУРНАЛИСТКА ЕДНО И СЪЩО

41

Синго Математикът

преди 2 години

Мда, лошото е че европата не предлага нещо без което Русията не може, а всичко което се предлага са разни технологии и оборудване на което китайците имат 100% заместители на по ниска цена и приемливо качество. Докато Азия предлага по-високи цени за газа и усвоява това което Русия може да добие, няма как да се въздейства върху рашките. Единствения шанс е да се спре потреблението от Китай, но това няма как да стане за 1-2 години, може да са нужни поне 10.

40

ЕС принуждава

преди 2 години

"Козата и вълкът се надпреварваха, от козата остана само кожата".

39

Споко

преди 2 години

Урсула каза, че ще се греем на вятърни перки и соларни панели.

38

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да изгоним 10 руски дипломати да принудим Русия!

37

Кръстьо

преди 2 години

Цените на газа в Европа бяха много ниски в сравнение на тези в Азия, така че в момента се наблюдава едно уравновесяване на цените.