59

Анонимен

преди 2 години

А Баневица я освободиха защото била много болна, това обаче бе ОЧЕВАДНА лъжасъщата спортуване , плуваше и се развличаше прекрасно на заграбените имоти накомплекс Русалка. Кой ще бъде осъден за това а?

58

Анонимен

преди 2 години

До 2345 Ти виждал ли си някой от хората, които пострадаха от тези? Знаеш ли как оцеляха, не всички, след като тези съсипаха живота им, и унищожиха бъдещето на децата им? Малко им е дето няколко години бяха в следствения арест, при ползване на привилегии и екстри и ги освободиха като уж умиращи от нелечими болести. Ако бяхме нормална държава тия, и подобните на тях, отдавна да са изгнили по затворите, а ако бяхме разумни отдавна да бяхме върнали смъртното наказание за такива като тях.

57

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, българската правна съдебна система в цялата им красота, крадци на милиарди-олигарси комунистически от репки веднъж в живота си се подвеждат под отговорност или поне се прави опит и същите са освободени заради УМИШЛЕНО некадърно следствие и съд и отгоре на това ще получат обезщетение от данъците на обикновените българи които са ограбили до просешка тояга. Това е гнусна комунистическа Кло Ака.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58. Съгласен, ако може и разните бобокви,минювци, арабанякакви си, прокопчо, овч.,....политиц/, нови и стари,/съветници, ДС агенти, соросояди и журналисти тип бабикяновци и т.н. Ще ни бъде по-евтино от колкото да бъдят на свобода и да грабят и крадат безнаказано.

55

2345

преди 2 години

Ако мен ме задържат и оставят децта ми на улицата тези 20000евро бих ги наврял в устичките на някои хора докато се задушат. А обществото, което позволява човек да стои в ареста незаконно близо 3 години без осъдителна присъда - заслужава да има съд и прокуратура изравнени със земята.Това не е като да не се е случвало в модерната човешка история.

54

Електра

преди 2 години

На Кауна Радеф и Импексовата БСПдирастия олигарсите...

53

?????

преди 2 години

Защо не осъдят Франция?Как така от май 2021 година си е вкъщи на диванчето,с чия благословия?Колко още доказателства трябват и защо още не са осъдени двамата крадци !?!?Само за опасния химикал оставен на произволаот завода в Девня трябва да им лепнат 20 години!Някой помни ли колко плати държавата за ютилизация?

52

Анонимен

преди 2 години

Ако удоволствието тези да са затворени струва 20 хил, тогава да платим още 20 и да ги оставят затворени още три години.

51

Асан

преди 2 години

Тиквата и Каскета да плащат по 20000 евро :)))

50

Анонимен

преди 2 години

Сладури!

49

Анонимен

преди 2 години

Дано Баневци се задавят с тези 20 000 евра!

48

Анонимен

преди 2 години

До Асан Да, с активната помощ и пари плащани на умнокрасивите протестъри, уж нови политици и разединител фигурантов, които 2 години протестират и пречат на съд и прокуратура. Честито българи, видно е защо най-важното за чалгари, протестъри и ДС агенти е да махнат Гешев, спец съда и спец прокуратурата - за да отърват олигарси и масови убийци, като тези УпОдИ, затвор и конфискация.

47

OPOP

преди 2 години

"България да им плати 20000 евро"докато ги плаща държавата така ще е.Виж ако ги плати Гешев то другият път ще внимава какво прави.

46

Анонимен

преди 2 години

А честито нашите данъци пак в олигархията. Браво на Цацаров.

45

Анонимен

преди 2 години

Защо цъкате минуси, тая и тоя знаете ли колко семейства унищожиха, колко майки затриха, колко бащи умориха. Проклети да са.

44

Асан

преди 2 години

Хора, каквито и да са Баневи - много виновни или невинни - осъдиха България и сага всички ние ще им платим с пари от нашите данъци, защото ПРОКУРАТУРА и СЪД си вършат работата. Каква ли отговорност ще понесат Прокурора и Съда??? Нали се сещате ....

43

Анонимен

преди 2 години

Не че са за 20К искат да покажат че за тях закони не важат и да не ги закачат.

42

Анонимен

преди 2 години

Какви са убавци и Банев и Баневица, хаир да не видят тези гаДоВе, и всички платени, които ги отърваха от затвора.

41

д-р Дрегер

преди 2 години

Ама и тия упорити излязоха - не дават и не дават на когото трябва.То е ясно че не ги държат за да ги осъдят. Сигурно има за какво ама не е това на Гешев целта.Целта е да споделЯт, споделЯт...И с такава борба с престъпността няма да стигнем далече.

40

Антон

преди 2 години

Не бих се учудил ако военната хунта управляваща държавата награди Баневи с медал заради страданията причинени им от режима на Бойко Борисов.