86

Ей , радикализирани.

преди 2 години

Хунтата на Радев ви готви нова "ЕКСКУРЗИЯ" след изборите ....НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ??!

85

Райчо оглу

преди 2 години

Имам усещането, че вчера в ДПС имало празник за обрязването на този социолог. Къде видя радикализиране бе, провокатор? Толкова си елементарен. Хубаво е да си взимат пари от едно мясот и да се изсвири поръчката, ама хайде малко по-грамотно. Като не познаваш етноса, не коментирай, книжен социолог

84

Форекс

преди 2 години

Реално правителство на ГЕРБ(Бг,работа) + ДБ(ЕС, право)+ ДПС (Русия,социална интеграция на ромите и другите етноси ,без силови министри) ще е добро и работещо правителство.Балансирано и стратегическо от гледна точка на региона и бизнеса.

83

ОТПОР НА РАШКОВ ...

преди 2 години

.И НЕГОВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ГЛОВОРЕЗИ ...! ГРАБВАЙТЕ ВИНКЕЛИТЕ , БРАТЯ .....ХУНТАТА НА ФИГУРАНТА -- ПАК ИСКА ДА ВИ ИЗГОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ У ТУРЦИЯ! РАЙЧЕВ ВЕЧЕ ВИ НАРОЧВА/целото ДПС/ ЗА "РАДИКАЛИЗИРАНИ".....ТОВА НЯМА ДА СВЪРШИ ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.....

82

мак

преди 2 години

Каква "точка на кипене" в тези хора? Нещо им липсва, някакви права или свободи не им достигат? Какво значи да внимаваме? С кого, с оня с турска родина или с "почетния"? Щом райчев говори така, значи очаква от тях радикализация например. Във всеки случай - не очаква нищо добро.

81

Анонимен

преди 2 години

ДПС всъщност в момента помагат на Чорапа с това си действие...

80

Анонимен

преди 2 години

ДПС винаги е саботирала развитието на България. Това си е етническа партия отвсякъде. Може би и държавата е виновна, защото не е обръщала внимание на техните избиратели с десетилетия. Тия райони са анклави. Държава в държавата.

79

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ и Андрей Райчев ме радикализираха. Не мога да не гласувам.....................Радикално се радикализирах................Чалгари, турци, геове, соросоидди са протегнали мръснни ръчички към властта............ Радикализирах се радикално...........

78

1

преди 2 години

До !!!!!,ганчооо,няма такава партия.

77

Анонимен

преди 2 години

Кажете на Вдигнатия юмрук и "протестърите",че освен икономическа криза ще докарат и етническа.

76

Анонимен

преди 2 години

Да изберем Радев на първи тур.................Долу депесаро-гербаджийските пионки и поддлогги на Турция. Всеки истински българин трябва да гласува. Дорде е мъчничка змията.......на гербериата и депесериата.

75

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

САМОТО РАЗДЕЛЯНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПО ЕТНОС .....Е , АБСОЛЮТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЗАСЛУЖАВА КЮТЕК И ЗАТВОР.....!

74

Анонимен

преди 2 години

Чак червения шаман разбра,че без ГЕРБ и ДПС нищо не става!

73

Каракольо

преди 2 години

Радев дето го избраха ДПС и БСП за първия мандат,сега слуша ПР съвети да играе анти ДПС. Гарадайъто също му е подшушнато да припява. Купили са и некви ПР и тука да дават интервюта.Аре нема нужда тоя филм ни е яссен.

72

!!!!!

преди 2 години

ДПС си е организирама престъпна група. Лъжат избирателите си като залагат на етническия им произходи, а реално парите отиват само в прасчо и другите бейове.Всеки етнически турчин, който има малко акъл, трябва вече да се е ориентирал към някоя нормална партия, където никой не го интересува нито какъв си и откъде си, стига да си нормален човек.

71

Анонимен

преди 2 години

Ще има рекордна избирателна активност и ще има рекордни арести на купуващите гласове гербери и депесари..............Стани, стани, юнак балкански!

70

ПЕЛТЕКА РАЙЧЕВ ...

преди 2 години

...ИМА НУЖДА ОТ ЛЕКАР И ПСИХИАТЪР.....КО ПИЛЕНЦЕТО НАСЪСКВА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС , ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ....!...УТРЕ ПЕТЕ ГО...

69

Краси

преди 2 години

Само питам:за какви права и свободи се борят турците?Какво разрешено на българите е забранено за турците?

68

Анонимен

преди 2 години

Човек който уж родината му е др.държава и не може да говоеи добре Български, какъв президент ще бъде? Срам и позор

67

Анонимен

преди 2 години

Чувствам се радикализиран българин................И ще гласувам за Русия и Радев.