102

Големия Ваксинатор

преди 2 години

Е, те сега отвориха кутията на Пандора.

101

Безредицата

преди 2 години

Няма да спре лесно и в никакъв случай скоро.

100

Анонимен

преди 2 години

То се видя на видеото, че бяха доста повече от един футболен стадион пълен с хора - доста повече от 10000.

99

Анонимен

преди 2 години

Италианците забравиха как не им стигаха чувалите. Щом начина да се отървем от този вирус е ваксинирането, няма проблем да се направи. Всеки един от бебе го ваксинират за да го предпазят от страшни болести от миналото, защо се плашат да се ваксинират сега.

98

Анонимен

преди 2 години

Къде са кадрите от протеста? Защо криете истината? Смятате ли, че вече има нормален човек, който да вярва на официалните медии, прокарващи единствено пропаганда на отровата и на фашизма, който я прилага насилствено над световното население?!

97

Анонимен

преди 2 години

Няма да са плашити .Европа идва .Правата ,ценностите и всички екстри :)))) Ви само гласувайте пак за членство .Чакат ви все повече екстри .Ама с ценности ;)

96

Анонимен

преди 2 години

Ето моля ви се,ваксинацията е съвсем доброволна.Кунчев, и тука ли това сте приготвили?На Сайто на световната банка има интересен документ, който описва всички дейности,които тя финансира за борба с пандемията. Едно перо от бюджета е насочено към военните за борба с безредиците.Друго перо за цензуриране на антиваксърска информация.Тази банка е търговска институция, кво общо има тя с пандемията?

95

Анонимен

преди 2 години

Мда, има фашизъм в Италия и той е медицински. Срещу него трябва да се борят профсъюзите, а не да принуждават работещите да се кастрират химически.

94

До 126

преди 2 години

Човек, аз не се заяждам. Питам дали си формирал някакво по-компетентно мнение, понеже писа, че си лекар и четеш на много езици. Аз не разбирам нищо, юрист съм.

93

Анонимен

преди 2 години

Лучана Джановезе е мафиотка бе.

92

някой

преди 2 години

До: номер 124 (Супер МАРИО) Силвио Берлускони казваш получава пари от Русия? Ами... доколкото си спомням, Бойко Борисов беше пръв приятел на Силвио Берлускони!Те двамцата заедно откриха паметника на Гарибалди на едноименния площад в София.Всеки може да го види. Ах как се прегръщаха двамцата, стори ми се за момент и че ще се разцелуват - както Брежнев целуваше Живков по устата! Особено сега пък - нали всички са *** според новата европейска политика, що па да не се целуват?

91

Анонимен

преди 2 години

До: 117 Не са 10 000. Поне 100 000 са. Обаче нарочно намаляват бройката! А във Франция пък изобщо крият новини свързани с протести!Мои колеги имат приятели във Франция, и те наскоро бяха там на гости и разправят какви ужаси стават! Нищо от това не го виждаме или научаваме!

90

До 120

преди 2 години

"Вакси9изобщо не са ваксини и от нищо не предпазват, нито спасяват.". А какво са? Напиши, ако знаеш.

89

Анонимен

преди 2 години

ами Италия е люлката на фашизма, сър ....

88

Анонимен

преди 2 години

Вакси9изобщо не са ваксини и от нищо не предпазват, нито спасяват. Но увреждания виж, причиняват. Казвам го от лични наблюдения и четене на научни, а не пропагандни статии. А дали съм ***, не зная. Преценете сами. Лекар съм с две специалности и владея 4 езика, без да броя българския.

87

От Италия

преди 2 години

*** анархисти! От 60млн се намериха 10000 мал**оумници да правят революция. Стига да се гледа статистическите данни между Италия ( не само) и България за да се разбере дали има смисъл от ваксинациийте. Но понеже глупостта по хората ходи няма как да разберете че ваксините спасяват от сериозно дори фатално боледуване от Ковид. Наздраве. Хахахахахахаха.

86

Анонимен

преди 2 години

Трябва революция,не протести.А сатанистите и политиците,участващи в престъплението срещу човечеството да изгният до живот в затвора при най-строг режим-мръсни престъпни,продажни фашисти.

85

Бay

преди 2 години

10 000 от милиони :D Огроооомен протест!

84

Анонимен

преди 2 години

Защо скрихте виедото, юди на собствения си народ? За да не се види истината - че стотици хиляди са излезли против световния фашизъм и фармагеноцид! Истината няма как да я скриете!

83

Анонимен

преди 2 години

В старчески дом в Бавария е възникнало огнище на Коронавирус. Един от жителите е починал, въпреки че е бил ваксиниран три пъти.Досега, според Süddeutsche Zeitung, 26 жители и 15 служители са били заразени с коронавируса. Всички, освен двама души, са били напълно ваксинирани. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Скоро идва Видов ден. Хора, да се обединим срещу световните престъпници. Само така ще си върнем живота.