7

Анонимен

преди 2 години

Сачева за ГEРБ: "Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред. "

6

Анонимен

преди 2 години

До мак "Семпла женица. Техните министри нямаха политически пристрастия, ама хич." НИКОГА в новата история на България, служебно правителство не си е позволявало такова грубо вмешателство в предизборната кампания. Буквално всички министри на Фигуранта ВСЕКИ ден плюят по политическите му опоненти: всеки според възможностите и ресора си. Брутално погазване на законите и морала: това представлява "кампанията" на Фигуранта. Иначе се пробваше да се представя за морален стожер. Наглия руски слуга.

5

мак

преди 2 години

Семпла женица. Техните министри нямаха политически пристрастия, ама хич. И техен премиер също бе надпартиен, ама друг път.

4

Анонимен

преди 2 години

Наистина само простолюдието е останало тук, по коментарите си личи.

3

Учуден съм

преди 2 години

.. че Сачева е толкова сдържана. При Рашков не става дума за липса на професионализъм, а за професионализъм в организирането на черен оклеветяващ ПР, типична тактика на ДС, за което Рашков е работил цял живот. Самия факт, че някой като него е назначен за шеф на МВР говори за шефовете му и за техните намерения.

2

Анонимен

преди 2 години

Предишните управляващи са на фигуранта

1

Анонимен

преди 2 години

Резюме: Тиквата разединява, ананаса ще обединява. 9000лв на майка си. Мисирките не го питат. *** ***.