29

Щирлиц

преди 2 години

Някой пак е объркал шлема на Мамбрино със бръснарски леген.Нищо де,нека е весело.

28

Анонимен

преди 2 години

шипа на вируса е патентован още 2003. след това само развиват средството за доставка до организма.

27

Анонимен

преди 2 години

От кога миньорите изриват екскременти. Американците се чудят как да се оправдават. Те си въобразяваха, че само Китай ще пострада, а то стигна и да тях. Жалко, че цял свят страда, а те пак трупат пари от ваксини.

26

Така

преди 2 години

всъщност истината е, че Адам и Е///ва са го сътворили този въздесъщ Ковид....Смях...те и затова били изгонени от Едем...и затова векове се е водела борбата срещу него и сега хоп и при нас е дошъл, възродил се е от пепелта като Феникс...Ако продължават в този дух, да бълват изсмукани от пръстите статии Великите "кукловоди" ще станат за смях..

25

Диян

преди 2 години

Само дето това не е нова версия. Сериозните източници още от март 2020 говореха, че най-близкият подобен на SARS CoV-2 вирус е именно този от инцидента с китайските миньори близо до Моджианг през 2012г. Но това в крайна сметка не е толкова важно, защото дори да приемем тази версия за вярна (а тя, макар и обоснована и правдоподобна, не е доказана безспорно), това не променя фактът, че всичко е преувеличава безкрайно и се насажда страх. И се научете да правите разлика между SARS CoV-2 и CoViD-19.

24

Мухахахахаха

преди 2 години

Да бе, да... ...а защо не евреин - миньор, а ?

23

Анонимен

преди 2 години

на корицата на Икономист за новата2019 има броненосец. не може миньорите да са го яли през 1012. трябва да е било през октомври ноември 2019 когато са го яли недопечен за да ги хване така. все пак веднъж на 100 години има подобни мероприятия и вирус 19 84 ни се е паднал на нас

22

Ясно е!

преди 2 години

Джонатан Латъм да си ги харчи със здраве. Парите не миришат, дори и да са от Китайската ком-партия. Ама какво е получила Нелито от публикуване на брътвежите му? Потупване по рамото? И защо ли две години вече Китай не допуска инспекции до лабораторията в Ухан? И прочиства документи, експериментални проби и хора? Ами Фаучи и финансирането?

21

Додо

преди 2 години

lol

20

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее ако тоя вирус натръшка всичките двеста и четирсе дупетата, Китай ще стане нашта втора освободителка бе! Айде да живей Китай и до паметника на руснаците да направят и един китаец яхнал ухански прилеп.И тъкмо пишех това в кръчмата и идва жената...Викам : Защо си дошла *** с тази рокля на слънчогледи? Пък тя вика: Маргаритки са, идвам да те взимам пияницо недна...Ами, кво да и кажа, викам-Айде взимай *** и са мащай...

19

ГОСПОД

преди 2 години

Само аз знам откъде е дошъл този вирус! Обаче няма да ви кажа!!!

18

Анонимен

преди 2 години

От 2012 до 2019 баааааси мутацията е станала!

17

Анонимен

преди 2 години

Колкото съществува свобода на словото, толкова съществува и овч ия грип

16

Случаен минувач

преди 2 години

До 29 Бил Гейтс Значи ако можех, щях да ви арестувам всички участници в event 201 и да ви съдя като военнопрестъпници! Нюрнбергски процес за вас! Да кажете на процеса - какво сте знаели още през есента на 2019, което останалите хора не са знаели?

15

Анонимен

преди 2 години

Това го четох преди около година!

14

Анонимен

преди 2 години

Откъдето и да е дошъл, лечение няма. Много е гаден и повтаря. Ваксинирай се!

13

Бил Гейтс

преди 2 години

Ще ви издам малка тайна, ковид-19 не съществува, а това просто е ребрандиран сезонен грип, който винаги е съществувал и никой не знае откъде е дошъл. Естествено сезонния грип убива хора в лошо здравословно състояние, но моите инжекции го удрят в земята по ефективност и моите слуги пишат всички починали от ковид, за да оправдават още повече ваксинация с моите инжекции. Пандемията е изкуствено създадена за да се оправдае ваксинацията...

12

Анонимен

преди 2 години

Китайски миньор ли, бе? Тази версия сочи в противоположната посока. Вероятно е тръгнал от американска лаборатория.

11

Анонимен

преди 2 години

Последното място от където и да започва някой вирус с пациент 0 е мястото му на откриване.

10

Нане

преди 2 години

либерастията краварска си признае за виросо от чайна...))