86

Анонимен

преди 2 години

Когато умре ваксиниран, от какво го пишат, че е умрял? От ковид, или от ваксина? Щото то май е едно и също.

85

S

преди 2 години

Ваксините не могат да произвеждат нищо. Произвежда ги имунната система.

84

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Аз преболедувах и антитела си имам. Достатъчно. Сертификат ми трябва, пък ако ще и купен.

83

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно. Преболедувалите са топ, но при старите е опасно да боледуват. Моят съвет за хората над 60 е да си сложат ваксина. Имат много придружаващи заболявания и това ги поставя в сериозна опасност. Ковид няма да ги убие, но ако обостри сърдечно заболяване, последното ще ги убие. За това нека старите хора и болните се ваксинират, младите като искат да го карат. Имунитете е добър сред преболедувалите.

82

Преболедувал

преди 2 години

До АнонименТи си ***, Анонимен. Аз имам 2050 антитела при горна граница 34, а ваксинирана приятелка имаше 40. Аз преболедувах, а тя е с ваксина

81

Пурко

преди 2 години

Работя в болница.Знам за 4 случая на починали хора с ваксини и то възрастни около 70 год.Въпрос -дали са с фалшив сертификат и за какво им е ,сигурно да си ходят по заведенията.Имам поне 20 познати с две дози ваксина също заразени каращи го къде леко къде по тежко.И най важното не знам за нито един преполедувал ,който да е повторно болен .

80

Анонимен

преди 2 години

Доц. д-р Кунчев ще ги опровергае тези аматьори.

79

Анонимен

преди 2 години

На това отгоре всеки човек е различен. Може някой да има високи показатели за тези бе клетки или антитела, но вируса да го пребори, а друг с ниски показатели да се измъкне невредим.

78

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Не е важно дали имаш много антитела. Може и да са ми малко, но пък са ми достатъчно. :-) Тука кяк'ъв ми се хвали, че имал много. :-) Да бяха пари в банка, да ми се хвали! А то - антитела. :-) Да си ги вре отзад!

77

Анонимен

преди 2 години

нищо не ме лови. бърксм си в носа редовно. мия си ръцете рядко. ходя без маска и не ме е страх от болести. който го е страх да се боде. никога няма да се набода по никакъв повод. бллния на здравия не вярва. нито здравия на болния. няма нищо по-хубаво от тлва да се събудиш сутрин пълен с енергия и без болка. болните само за болестите си мислят и все по- болни стават.

76

Гюлшен

преди 2 години

Ко става тука ве...? Има ли грип ве...? Едните ваксинирани , другите ативаксъри .....2 г са замаихте по тия форуми ве....!?

75

Анонимен

преди 2 години

Ваксините карат имунната система да изгради защита , както и боледуването. Естествена защита е и при двата вида, защото собствения ти организъм я изгражда. Разликата е, че при боледуване си докарваш увреждане на белия дроб, мозъка и всичко останало. Ваксинирането ти го спестява.

74

Анонимен

преди 2 години

Аз , ваксиниран преди 6 месеца - антитела 2450, приятели преболедували пред 5 месеца- единия 37 , другия 49. Границата е за всички над 34,5 според лабораторията. Изненадани има ли! Естествено, че ваксините дават по-добра защита.

73

Анонимен

преди 2 години

Марсел в реала гледа в земята. Ама тук скача. Жалка медуза.

72

Анонимен

преди 2 години

Загрижени че печелят милиарди от ментета ваксини

71

епидемиолог

преди 2 години

=Но преболедувалите имат по силен вторичен имунитет== Каква е тази игра на думи? Просто изкаралите вируса имат истински надежден имунитет. А ваксинираните с mRNA нямат имунитет, а просто временно ги тъпчат с антитела, които се изпишкват с времето. Имунитет е когато организма сам има имунен отговор, а не непрекъснато да е натъпкан с антитела. По важно е да научим дали тези ваксини не съсипват надеждния имунитет на изкаралите го. И защо като че нарочно не проверяват преди ваксиниране дали са го

70

Глупости

преди 2 години

на търкалета и отгоре две мечета....

69

Анонимен

преди 2 години

Брех колко са се загрижили за нас бедните от клуба на Рокфелер! като толкова ги е грижа да сме живи и здрави защо вместо за захаросани изследвания не поделят парите си с плебса? такква алтруисти бееее!

68

Анонимен

преди 2 години

Малеее първият засегнат от това, че не разбира какво пише в статията прасна един минус на 73 пост.

67

Възмутен

преди 2 години

Срамно и неправилно е да си здрав!Новото нормално е да си болен и заразен с антитела ГМО бройлер по еврожендерски тертип!!Няма как така да си здрав!Фашизма не позволява!Всички трябва да имат вируси!