70

Шаши

преди 2 години

Защото, искат всички да са ваксинирани и мозъка да им стане като гъба.

69

...

преди 2 години

Ваксинирането те прави свободен!

68

Анонимен

преди 2 години

До Шаши Значи не е до "убеждения" а до плащане при теб. В момента, в който те "сгащиха" и започна да се правиш на неадекватен. Ясен си. Колко е тарифата ви? Рубли ли приемате?

67

...

преди 2 години

Защо?!

66

Шаши

преди 2 години

Явно, че има нов транш на пари. Или пък всички ваксъри са някакъв вид трансхуманисти.

65

До 62

преди 2 години

Аман от скалъпени истории на антиваксъри! Как пък все вие имате такива познати бре!?! Как пък аз дето толкова много познати имам по цяла България, един не каза, че са му дали пари да се пише болен, един ваксиниран който се е разболял непознавам, па ти всеки ден такива срещаш?!? И каква ти е логиката да изчакат грипния сезон за ваксинация?Баш когато не трябва да се слагат ваксини, тогава да ги бият!Ако са те послушали, това обяснява всичко!

64

Анонимен

преди 2 години

Вълната на неваксинираните! Предвиждаше се. Има ли изненадани антиваксъри?

63

Шаши

преди 2 години

Рептилоиден артрит е много лошо заболяване. Намалете писането и се опитайте да мислите. Не подстрекавайте хората да си бият смъртелницата.

62

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "Ей, троловете ще хванете рептилоиден артрит от клавиатурата. По спокойно, моля!" Защо почна да се правиш на луд когато ти предложиха директно да ти ПОКАЖАТ, че говориш пълни глупости? Обяснение?

61

Анонимен

преди 2 години

Днес поредният мой познат, който е с пълен курс на Файзер е болен и на PCR тест. Този е третия, от пет човека, който знам със сигурност, че са ваксинирани,защото много ме агитираха,а аз ги помолих да изчакат началото на грипния сезон и после да говорим. Разберете ме правилно , не се радвам,точно обратното, яд ме е че ни лъжат, а на всичкото отгоре ни заплашват,обиждат и ни се подиграват.После пак кажете,че нещата,които говорихме за ваксините е конспирация.Ще се радвам да е конспирация, но не е

60

Смях!

преди 2 години

Лелеййй , лъжата не се спира, пълни били, ми то всяка година има грипави, като стане студено !!!

59

До 56

преди 2 години

А нощо бе, какво като са пълни отделенията!? Какъв е проблема, да отворим нови болници само за Ковид .... ааа вярно, медицински персонал няма ... *** тва не е проблем, нали! Като са ви учили да пишете, що не ви научиха и да мислите бре

58

До стажанта

преди 2 години

Как е заплатата?

57

Шаши

преди 2 години

Ей, троловете ще хванете рептилоиден артрит от клавиатурата. По спокойно, моля!

56

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "Изобщо не ни интересува, какво ще каже някой нихилист. Зевс пренася ,Европа на Балканите. Не на Ардените или Албиона." Кога ще ходиш на посещение при болните от Ковид в болницата? Имаш покана. :))))

55

Дако от Сокако

преди 2 години

Е и какво като се пълнят отделенията? Трябва да се отдели по една сграда само за ковид в по-големите градове , за да не бъркат лечението на другите и всичко е точно. А тези които прихващат ковид са имали избор да се ваксинират и да се предпазват, а не да се правят че няма нищо до момента в който дойде ковида на главата им.

54

Шаши

преди 2 години

Изобщо не ни интересува, какво ще каже някой нихилист. Зевс пренася ,Европа на Балканите. Не на Ардените или Албиона.

53

Анонимен

преди 2 години

Балканите винаги са били пропаднал регион и никой не ги е смятал за нещо. Днес не е по-различно просто материала такъв.

52

Анонимен

преди 2 години

До до Шаши " Аз съм стажант мога да те вкарам спокойно ако си от варна или региона." :)))))) Сега "Шаши" изведнъж ще "изгуби интерес". :))))

51

Мда

преди 2 години

Балканските народи само претенциите са ни големи! Все сме недооценени, недолюбвани, конспирации ни мачкат, самолети ни пръскат, все някой друг ни е виновен. За пореден ден 90 мил. "глупава" Германия има по-малко починали от 6 мил. "умна" България!Е, тази пандемия показа, че просто сме прости народи!! Почвайте с минусите, това няма да промени фактите :-) :-) :-) :-)