51

Ангелов

преди 2 години

Витанов е прав за всичко тя математиката не лъже човека бие барабана ама в България тия сзалепените уши са много и дървените философи са много и 5 минути преди да ритнат камбаната се промъква мисълта че може и да има тъкъв вирус но оная с косата вече е замах нала. Казват ви от цял свят че 95 процента от загиналите не са ваксини рани но в България са се оклещили към онези 5 процента който са ваксини рани ето затова най много умрели има при нас *** са много.

50

Нане

преди 2 години

Тоя дрът пръч, щял да оди в кравария при менторите си... Да заминава и се не враща тоя идеот... Ега цопне в голямата вода...))

49

DD

преди 2 години

След като изкарах два пъти чумата на 21 век. Без майтап - доказано.Оня ден се изследвах и фък пак съм на границата с антителата.Сега пак ли ще се заразявам?Или най-добре да си мушна и ваксинаНякой експерт да каже, щот щом Витанов казва сигурно пак ще го караме.

48

До така е

преди 2 години

Също така едни други 100 000 души умряха миналата година, по причини различни от ковид19.Каква казваш е разликата?

47

Анонимен

преди 2 години

Витаноф дано се задавиш с тези кюфтеда дето ядеш за наша сметка и да пуукнеш данодето плашиш хората и ги стресирашмиззерник такъв

46

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Оня ден на 5ти вторник от 17.30 по FOX (който може да си я върне по ТВ) дадоха една серия на The Simpsons от 2014та, в която световния елит реши да направи световна пандемия (не ковид ами котешки грип) и всичко беше 1:1 маски, костюми, безплатни ваксини, да припомня, че тя бяха предсказали и 9/11, избирането на бай Тръмпи и т.н. После ми говорете, че няма заговор и не е планувано.Измишльотини на глобалните фашисти.

45

ДртПрч

преди 2 години

Хороскопите на Алена са в пъти по-точни от "математическите модели" на Маг Витанов.

44

Анонимен

преди 2 години

Прогнозирам, че Радев ще спечели

43

Анонимен

преди 2 години

Е, па нормално е... идва сезона на гриповете, сега всеки който кихне и вдигне температура шъ го пишат Коронован!!! -)))))

42

Анонимен

преди 2 години

Ми таман като вдигнат цените още веднъж и налагат карантина заради вируса и затварят София да не, стачкуват

41

Анонимен

преди 2 години

Аз прогнозирам, че до януари ше завали сняг, август не стана :(

40

ДртПрч

преди 2 години

Витанов пак врачува мор. Содом и Гомор. Няма спор. Тоя пор да го напсуваме в хор!

39

Анонимен

преди 2 години

Писна ни от тази изпрекала врачка. Няма ли кой да го прибере и лекува ,погледа му и маниера на говорене показват,че човека определно има нужда от помощ. Издевателствате над него като го пускате по медиите на нас ни е през това.

38

Анонимен

преди 2 години

схемата е намаляване на населението набучканите ще развият сърдечни проблеми, томбози и ще си отидат и ще ни оставят разумните да дишаме спокойно имайте търпение

37

диагноза на витанов

преди 2 години

Ефектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.

36

Е, па...

преди 2 години

Не само излъчването и поведението му са дразнещи, а и начинът му на изразяване. Коментира, анализира и прогнозира с една надменна, ехидна нотка в гласа- когато го слушаш и гледаш е много противно, обаче същата нотка прозира и когато пише. Вчера каза, че апокалипсис нямало да има, разбирайте тези глупости от август, септември и до средата на октомври, с които ни плашеше от юли месец, се отлагали, но както става ясно днес - всъщност не било така????!?!?!?

35

Анонимен

преди 2 години

Този е пълен психар! Трябва да бъде съден!

34

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите проглушиха форумите лятото, че при нас всички са го изкарали "лекото грипче" и при нас 4 вълна няма да има. Да ама не! По 100 умрели дневно! Не вълна, ами цунами връхлетя!

33

Анонимен

преди 2 години

Добре, че малко хора го слушат, а още по-малко му вярват на тоя впиянчен некадърник.

32

Ко?Вид:19

преди 2 години

Пазете се от смъртоносния вирус "ВИТАНОВ" разработен от самия Витанов в коридорите и ТВ студия.