15

Чоко

преди 2 години

Ще бъдат подкрепини от нас едва когато изпълнят договора от 2018 година и престанат с историческите лъжи. Вие представяте ли си български политик да ги допусне до преговори с ЕС при сегашните условия ? Това е все едно сръбският президент да признае Косово. Ще бъде изметен от народа за е дин ден и ще виси пред предизентството на въже.

14

Анонимен

преди 2 години

"На хората в Македония ще им кажа само едно - ние българите сме единствените, които им пука за вас. Не ни интересува земята, интересувате ни вие, защото сте наши братя и сестри." - ХАааа хаахаахах. Айде пак с глупсотите. На българина з ахора не му пука. Имоти, земи пари ... това е.

13

Анонимен

преди 2 години

Самият Байдън помни ли си изказването? Днес имаше статия и за Алцхаймер, не знам дали са свързани новините.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 - Защитавали се? Ти добрееее ли си! Макетата ща пребият и щи вземат парички на центъра на скопи, га та чуат чи си булгарин.

11

Анонимен

преди 2 години

На хората в Македония ще им кажа само едно - ние българите сме единствените, които им пука за вас. Не ни интересува земята, интересувате ни вие, защото сте наши братя и сестри. Гърция иска земята ви, Сърбия също, НАТО и САЩ ви искат за съюзници за да плашат Сърбия и Русия, Русия пък ви иска за да прави мръсно на САЩ. Но на тях не им пука за хората на Македония, биха ви подменили с всеки. Ние обаче сме с отворени души за вас, защото сте си наши. Боли ни за вас, една кръв сме. Запомнете го!

10

Анонимен

преди 2 години

Писна ми разни "големи" да решават какви ще са взаимоотношенията ни с Македония. Обичам македонците, но няма да им позволя да ни се качват на главата. Да си признаят това дето и ДНК анализа го доказа и ще се разберем. Нали знаете, най-ожесточено се карат братята и сестрите. Но и най-всеотдайно се защитават. Нека макетата да започнат да се държат с нас подобаващо и с уважение и ще имат най-силния защитник, който някога са имали. Защото само ние обичаме хората, другите обичат територията им.

9

ДДРОнег

преди 2 години

Отдавна ни натискат да смекчим позицията си за СРМ !!!____Но не мисля, че ще се поддадем, почти целият народ и политици са единни по този въпрос, едва ли ще ни пречупят !!!___Колкото и да се държат лакейно наш'те управляващи, те знаят какво ще стане, ако оставим СРМ да пропагандират, че не са Българи, а македонци !!!____Комунистическата лъжа трябва да изчезне !!!

8

провинция

преди 2 години

Какъв беше тоя бабайдъан, че се не сещам?Тоя не е и ли лакей на "краварите"милиардери.Какво ни интересуват какво мислят "краварите" за нас европейците.Трябва ни силна европа обиденена а, не с "марсианци" злобни , лъжливи и крадливи.

7

Пояснение

преди 2 години

Не, няма да я промени, безродни журналистчета, които не питате дали Македония ще си промени позицията, а питате за България. А лобирането на гърците въобще не интересува българите.

6

Анонимен

преди 2 години

В Авганистан на ден от конфлика там и ковид умират по -малко от 30 човека.Те са 38 милиона население.А ние сме 6,7 милиона и имаме 100 човека починали

5

Анонимен

преди 2 години

Не ! Нема толкова луд народ по света, който да плюе на себе си :))) Макетата немат шанс с това отношение към нас, може да сме добри, ама можем да бъдем много лоши, явно не го знаят това :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Никаква промяна на позицията! Тези *** не заслужават повече отстъпки от нас. Гадното е, че сме прекалено малки и ще ни натиснат да отстъпим. Това обаче няма да се отрази никак положително върху политиците, които го направят. Ситуацията никак не е лека. Но ако ще отстъпваме, да е , че тия по вардарско са макета след ВСВ, преди това са си българи. Да си мислят история, герои, азбука след 1945г. За азбуката си имат и Решение от 16,05,1945г.

3

Анонимен

преди 2 години

Байдън изобщо не го е еня за макета, целта е Сърбия и по-скоро Русия. Идеята е Сърбия, която все още държи да е с Русия да бъде заобиколена с членки на НАТО и ЕС (васали на САЩ). Един вид враждебни страни. За да се покаже, че който е с Русия, остава изолиран. Всичко е геополитика и то между САЩ и Русия, останалото е пълнеж от малки рибки в океана на двете акули.

2

Ммм

преди 2 години

Не казвайте Да, защото ми миреше на протести.

1

Анонимен

преди 2 години

защо 'б улгар' е цензурирано? скоро и българин ли ще цензурирате?